Vasseura neznepokojujú slová Hamiltona: Rozhovory poskytuje päť minút po pretekoch | Magazín F1 - F1online.sk

Ja som praveze cital, ze ono to tak uplne Vasseurov napad nebol - brat Hamiltona. Klebety hovorili, ze Hamiltona vybavilo vyssie vedenie a Vasseur bol tak nejak postaveny pred hotovu vec.

Takze neviem. Ale najimat ho bola chuyovina, o tom ziadna. Sainz s Leclercom minuly rok potiahli Ferrari pred Red Bull na druhe miesto v PK, az taky rozdiel medzi sebou nemali ani jednu sezonu, takze Hamilton nedaval zmysel. A predsa je tam.

2 Likes

Ja so vzdy hovoril ze sirecek je primadona a placko, potrebuje o 2 sekundy rychlejsie auto ako zvysok…je to proste umelina.

3 Likes

Leclerc - Sainz bola dobra dvojica.

1 Like

To jen potvrzuje tu sebranku ktera se tady usadila, kdyz byl Sainz ve Ferrari tak si ho ty a tvoji slovensti rudi starci ukrizovali zaziva, ted tady budete hromadne becet za Sainzem :neutral_face:

ale neklam. nic take som nikdy nerobil.

2 Likes

Tak Hamík jako dvojka má asi o 130b více než Tsunoda, svoji práci splnil více než dost.
Chyba je tedy na straně Leclerca.

Nevadia ti bobove utoky na slovakov? Vadi leclerc okej

9 Likes

Vadí, ale nejsem admin, tak promiň.

Mne to je fuk ale je to smiesne jak po mne chces kadrovat josa a neviem koho ale prepacis to selektivne zakazdym tvojim konom

To iste s tou felaciou, este si z toho urobil problem jak nejaky gaslighter

Ja som v pohode ale vidi to tu vacsina

5 Likes

Ale, meli jste tady anti klub Sainze, pokazde kdyz nalozil Leclercovi vcetne tebe jste prozivali statni smutek, jediny ja a mozna dalsi dva tri co rozumi F1 jsme vas drtili argumenty :rofl:

Chyba u Leclerca nee, bezna vec kdyz auto Ferrari netahne bezi se fandit Red Bullu, po Ferrari se plive a naopak, jen ten Lewis v minulosti zasel tolik bolesti, to zustane na tomto foru naveky.

To byl takovej joke na to, že prý za to může Hamilton, protože tam je gap.
Vlastně nechápu, že je Ferrari stále ve hře o 2. místo. (hoooodně matematicky)
Teda ono, když má Tsunoda 28 bodů. :smiley:

Vim, jediny duvod proc jsou jakz takz v tymech ve hre, ze si drzi v RB otroka ktereho ovladaji pres tlak v pneumatikach :rofl:

neklam, ja som ziaden anti Sainz klub nemal, ani o nom neviem.

1 Like

Podla teba aj Hamilton vo Ferrari nedostava tu istu techniku ako Leclerc? Tak ako Tsunoda?

2 Likes

V bobikovej realite sme tu vsetci co s nim nesuhlasia jak jeden multinick, nediv sa mu ze je zmateny

1 Like

No tak sis vyslouzil prezdivku slovensky troll, muzes si za to sam.

Podla mna sa v bobikovi skryva viacero bobikov, s jednym z nich urcite musi byt sranda :upside_down_face: len on si to nejako reverzne prenasa a mysli si, ze naopak na fore je 10 ludi vlastne jeden s xy nickmi

Áno, 5 minut po pretekoch emócie ešte pracujú naplno, ale na druhej strane je profesionál, má sa ovládnuť, tak ako každý človek vo svojej práci. Lujzo toto ťažko nedáva, on do toho prostredia nepatrí a možno si to aj sám uvedomuje. Plus smrť jeho psa mu na pohode nepridáva tiež. Obávam sa, že budúci rok to bude rovnaké a príde koniec. A takýto potupný koniec nemal ani Seb, ani Kimi. Zachrániť to môže len tým, že budúci sezónu odjazdí, ak by skončil po tejto tak by skončil úplne ako troska.
Fred sa zachoval ako fajn šéf, to, že sa ho takto verejne zastal/zastáva neznamená, že za zatvorenými dverami mu nepovie pár teplých slov.

Ne, proč? Leclerc je super pilot a je prostě lepší. Hamíkovi GE auta nesedí a trápí se s nimi.

2 Likes