Vasseur: Tento víkend nás veľa naučil, je to povzbudivé | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari stagnuje a súperi sa nepochybne doťahujú. Je len otázkou času, kedy príde o druhé miesto v Pohári konštruktérov, keďže McLaren stráca už iba sedem bodov. Okrem toho víťazstvo Lewisa Hamiltona v Silverstone dokazuje, že do formy sa konečne dostal aj Mercedes. Naopak, stajňa z Maranella pôsobí úplne stratene. Úlohou šéfa tímu Frédérica Vasseura bude počas najbližších dvoch týždňov zdvihnúť morálku zamestnancov, odraziť sa od dna a zapracovať na pomalom monoposte.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/162928/vasseur-spanielsky-balik-nam-robil-problemy-musime-to-zvratit

Dobry matros si typek dal. Auto je pomale, strategie dnes asi tahali z klobuka a vyzeralo to skor na to, ze maju siestu, ako ze pretekaju.

Začínám být alergická na formulace: “Poznáváme auto”, “Naučili jsme se hodně o autu” a “Závod jsem si užil”.

1 Like

Nevím přesně, co nového na autě poznali, když celý upgrade zahodili a jeli se starým.
Možná poznali, že to stojí za prd, tak to zahodili.

2 Likes

… a to je povzbudivé :slightly_smiling_face:

2 Likes

tak co, ostane tam Fred do novej ery? :smiley: ja mu verim, jak to vidis?

No měl by, tyhle stálé změny jsou k ničemu. Ale je to Ferrari…

ostane tam u boardu má dôveru a jeho deadline je v 26 doručiť auto. Musia mu dať 3 roky to je povinné. Aj todt to staval 3 roky

dnesok im proste nevysiel, resp cely vikend

funny, ze tu kazdy kope do ferrari, pricom su stale druhi v konstrukteroch, a leclerc je treti v jazdcoch :smiley:

3 Likes

Což o to, to se stane. Horší je celkový dojem - od vítězství stagnují a k tomu se nedaří jezdci, kterého si sami vyvolili jako svoji budoucnost a “toho druhého” poslali do světa. To moc jistoty nevzbuzuje. Ale měli by vydržet a dát Fredovi čas, lepší možnost asi stejně není.

vsak Nordotor tu posielal tweety fuck ferrari :smiley:

samozrejme je kritika na mieste, ja som tiez nadaval v Liveku a aj nazivo dnes :grin:

len malokto vidi ten bigger picture, ze v podstate o nic moc nejde … zatial

to su tie emozzioni no :smiley:

Vo Ferrari sa ucia uz skoro 20 rokov. :sweat_smile:

… ach jaj … :frowning:
FERRARI …

vdaka nemohucnosti McLarenu nosit body s najrychlejsim autom.

na to sa historia bude pytat

to si mal aj s mercedesom takto minuly rok, paradoxne vdaka ferrari

to mas pravdu. na poradie v priebehu sezony sa historia nezvykne pytat.

preto som napisal, ze zatial to tak je … ja ferrari moc sanci nedavam tento rok, podla mna neudrzia tie miesta