moj tip je PK 4. miesto.
redbull, mclaren, mercedes, ferrari?
JJ tak to bude alebo McL, RB, MER, FER ale Ferrari je v tažkej reštruktulizácii tam sa dalo toto čakať túto sezónu ale čo už
len dokedy tam pri takychto vysledkoch ostanu…?
Xavi schází
Tak toto je iba súčasť procesov a ja som na Xavi nikdy až tak neútočil, lenže Bryan je objektívne lepší. TU je problém inde- Vo Ferrari sa búria senior ľudia, že Fred chce po nich agresívnu prácu a nahradzuje vedenie bez predtým konzultácie a toto tam oni dlho nezažili.
takze mu tecie do topanok, Fred dostal kapky od Vignu, alebo Elkanna za posledne vykony a rovno to prenasa na svojich zamestnancov.
nedostal, board ho drží. Práveže tie výkony sú zapríčinené nepokojmi v rade zamestnancov, lebo Fred naberá nových ľudí a nebojí sa meniť ľudí v departmente. Má plnú podporu Elkanna, Elkann zakázal Vignovi bez jeho zvolenia zasahovať do F1 oddelenia. Čo u Binotta mohol a to bol problém.
OK, tak nech sa im dari. ale to je o nieco uplne ine ako tvoja poznamka
Skor mi to pride ako ista uroven neistoty.
Čiže problém sú otvorene špageťáci sami, ich mentalita a (ne)pracovné návyky.
Ano preto nechápem čo Helmutko hovorí. Proste zamestnancom Ferrari sa nepáči, že Fred prišiel a nahradil Cardilleho vpodstate Serrom a zástupca Fred bude zase týpek z Mercedesu. V skratke chceli oni povýšenie, ale Fred uprednostnil netalianov z vonku.