No pokud budu diskutovat s nekym kdo mi bude tvrdit ze muslimove maji nizke mnozstvi znasilneni ve sve komunite a tudiz jsou statistiky sexualnich deliktu falsovane v jejich neprospech, tak me to zajimat bude.
A nebo mozna nebude, protoze ja jsem zkratka presvedcen ze chovani muzu k zenam, urcuje zvyklost a obava z represe. Takze takove tvrzeni, ze muslimove jsou lepsi, protoze jejich zeny znasilneni nenahlasuji, odmitnu hned.
Pokud zene za sexualni delikt, hrozi ukamenovani, tak predstava ze takova zena nahlasi znasilneni a ten muz to odstreli tim, ze to bylo dobrovolne. On dostane petadvacet na prdel a pujde domu a ji ukamenuji, tak se nemame o cem bavit.
Zase me nechapej spatne. Ja absolutne nechapu pristup levicovych aktivistu k islamu. Islam muze klidne byt, ale pravo saria? A je mi jedno ze saria postihuje aspekty v cele siri lidskeho zivota a vztah mezi muzem a zenou resi ve zlomku svych narizenich.
Pokud je v nejakem pravnim kodexu, byt jen jedna veta, ktera relativizuje rovnost lidi, bez ohledu na pohlavi nebo sexualni preference, pak pro me neni co resit. Tohle do 21 stoleti proste nepatri a v tomto jsou levicaci uplne mimo.