Vasseur sa nešiel pretrhnúť, aby udržal v tíme Cardileho, píšu Taliani | Magazín F1 - F1online.sk

Ty máš na mě složku? To je fajn, že trávíš svůj život hledáním věcí o jiných, než aby si fungoval, jako normální člověk. Říkám, necháš se manipulovat, ale tak třeba za 20 let dospěješ konečně :slightly_smiling_face:

Hogre ja to robím na nočnej popri robote, keď sa nudím. Ja nemám potrebu mínať na teba svoj voľný čas.

1 Like

Inak môj manipulátor Ježek vás pozdravuje ale nemá čas, tak som tu za neho

3 Likes

V práci, kde nepracuješ :slightly_smiling_face:

To je nieco ako v skole, kde nestudujes, len platis. :sweat_smile:

Ze dik a tiez zdravim :slight_smile:
Nech sa tam nevysype :smiley:

1 Like

Pracuju, len mám čas aj na iné veci, keďže si viem nájsť pohodovú prácu.

Takže to je zaměstnání a ne práce. :slight_smile: :smiley:

Boha to uz je co za zivot ze som pozvaný na svadbu ale ja pisem na fórum :joy: zavreli detsky kútik?

3 Likes

Tak ja pracuju furt ale mám pár minút, vždy keď čakám.

Nenafukli hrad ​

2 Likes

Dnes jsem byl v muzeu, kde se lidé drželi těchto rad, jinak by mnozí nepřežili.

2 Likes

Hezký, ale chybí mi tam třeba pracovitost. Bez ní by asi taky nepřežili :slight_smile: .

2 Likes

Máš pravdu, nepřežili. Není to moc vidět, ale v kříži maltézských rytířů je havířský znak a věř, že by si staří permoni s takovým lenivým cypem lehce poradili.
Fotka je z hornického muzea Landek.
Žádné sprosté slovo použité nebylo.

1 Like

To je pravda. Proč tam psát takovou v té době samozřejmou věc.

Taky nevím, jestli si tyhle povahové přívlastky dodali havíři, nebo je převzali přímo od maltézských rytířů. Ti se asi taky dívali na pracovitost trochu jinak.

Natočil jsem nové video. Enjoy.

2 Likes

To fakt Ty sám? Hezký :+1:. Jenom bych příště poprosila o trochu pečlivější výslovnost, to víš, stará škola :slight_smile: .

2 Likes

Mi to nějak neštymuje. Nezdá se mi, že by ručičky toho kluka dokázaly vázat armovaní. :slightly_smiling_face:

Tak to se mi zrovna zdálo, že možné klidně je. A rukou já si všímám :slight_smile:.