Vasseur sa nešiel pretrhnúť, aby udržal v tíme Cardileho, píšu Taliani | Magazín F1 - F1online.sk

Vo Ferrari postupne dochádza k personálnej obmene. Po príchode Frédérica Vasseura viacero inžinierov z tímu odišlo, ale viacero zas prišlo vrátane nového pilota Lewisa Hamiltona. Posledným odídencom je technický riaditeľ Enrico Cardile, ktorého exodus je akýmsi symbolom toho, čo chce Francúz zo Scuderie urobiť. A preto ho v Maranelle vôbec nedržal.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/163359/vasseur-sa-nesiel-pretrhnut-aby-udrzal-v-time-cardileho-pisu-taliani

povedal by som, ze za jeho odchodom bude aj fakt, ze na jeho poziciu najali pred rokov niekoho ineho, a ten nastupuje od septembra. Ked vies rok, ze budes vymeneny, tak si hladas ine miesto.

1 Like

naozajstny test Fredovho majstrovstva bude 2026. Potrebuje aj kus stastia ako vzdy, pretoze sa moze stat, ze sice vsetko spravi spravne, ale v Astone ci Mercedese, alebo Redbulle to spravia este lepsie. Nahrava mu, ze Redbull je rozhojdany.

Naco by Fredovi bol Cardile,ked na ceste do FER je Adrian. Ten sa v Goodwoode prehanal s Laudovym Ferrari 312 B3.:grinning:

2 Likes

Možná to bude tím, že všichni inženýři nedělají všechno? Už bys mohl vědět, že Newey dělá na aero a ne šasi :grinning:

Jsi si opravdu jistý že jde Adrian do Ferrari? Opravdu jistý? :slightly_smiling_face:

Dokud se nerozezná rozdíl mezi aero a šaši, tak budou věřit tomu, že jeden člověk dělá celej monopost :grinning:

Nie, vsetci predsa vieme, ze pojde tam , kam vy snivate kazdu noc. :grinning:

6 Likes

Fakt? Na aerodynamike? Kde si to vycital? Ty musis byt genius fora.:stuck_out_tongue:
Nemam zaujem sa s tebou bavit a nereagoval som na teba. Boze dieta, zase sa hras na nieco,na co nemas.

3 Likes

Ja som pisal, ze je na ceste do FER. Comu si neporozumel?

No tak to je skvělá zpráva :smile: Staniž se :+1:

1 Like

Tak proč na mě reaguješ? :thinking:

2 Likes

Neměl podepsat Newey a Ferrari už nějakej pátek v květnu a oznámit to ten den ve 12h? To tu Ferrari fans postovali … asi geniove fóra :grinning:

1 Like

Jake staniz se? To je tutovka jsk Barcelona! Preco by sa mal zahrabat v nejakom trapnom Ferrari so 7-nasobnym sampionom s kralovskym platom a splnit si sen 2 v 1, ked sa mu otvara moznost pracovat pre AM, ktory uz zo zufalstva hlada aj take nahrady, ktorych sa ostatne timy s radostou zbavuju?

1 Like

To právě taky nevím, prostě jak říkáš :smile: :+1:

1 Like

Nesmies pochybovat. S takouto neistotou to daleko v zivote nedotiahnes. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Do Mercedesu nejde to je jasné.
Allison je ještě větší génius jak Newey.