Krásna sezóna a zaslúžený šampión.
Ted si bodl do vosiho hnizda. Ses pripravenej na dlouhou prednasku od tech zoufalcu?
Nejakí sú slabí dnes, ale aj oni vedia, že je to tak. Nemôžeš byť šampión ak rozdávaš body ako v Tescu pri pokladni a v Monaku ťa ponižuje aj Bottas.
Je to tak. Je jasny, ze to vi, ale boji se to priznat. Neco jako skryti gayove, ktery se boji jit s tim na povrch, protoze uz by je jejich komunita neprijala
Tí sú v úplne pohode. Je to ich vec a nikoho s tým neotravujú, lebo to nikoho nezaujíma. Zlo sú tí, čo s tým dennodenne každého otravujú a posúvajú hranice toho, čo je pre spoločnosť normálne.
Samozrejme. Mel jsem to napsat lip, protoze tihle zoufalci sedi na tu druhou skupinu. Pouzivaji i stejny metody.
Dokedy bude nirkto tvrdiť, že Cardille nemal na starosti Chassis a AERO, pritom aj Ferrari stránka tvrdí opak, tak nemôže nikoho poučovať.
Však jasně, nikdy se to nerozdělovalo a všichni dělají všechno. Aneb pohadky Šimonka na dobrou noc
Nordak je v klidu. Nech ho bejt. Jdi radši tancovat a radši nechytej kytku.
Víš, že se v naivitě a nezanlostech nemá podporovat. Jdeme pokračovat dalším steakem
Hogríku máš asi hrozný komplex, keď potrebuješ používať moje meno. Čo už Alonso nátura.
Newey v AM by znamenalo jedinú vec.
Fallows by si rýchlejšie kufre v živote nepobalil
A hogríku zase moc nejedz tie steaky. Tie predné musíš aj obrusovať na konárikoch.
Tu sú rady: Starostlivosť o chrup králika | Zajačiky.sk
V dnešní době se svatebčané určitě přežírají dýňovou polévkou a sójou v rýžovém nákypu.
A hogr si popíja sójové latté.
Raději ani nechci vědět co to je.
Nebuď zlej, nesluší ti to.
Šimonko se necha manipulovat, jak malej kluk
To je něco, co pije Norďák, než jde do školy
Hogre ja mám na teba celú zložku
Neboj sa, nenechávam sa manipulovať