Vasseur sa nešiel pretrhnúť, aby udržal v tíme Cardileho, píšu Taliani | Magazín F1 - F1online.sk

Krásna sezóna a zaslúžený šampión. :orange_heart:

3 Likes

Ted si bodl do vosiho hnizda. Ses pripravenej na dlouhou prednasku od tech zoufalcu? :smiley:

1 Like

Nejakí sú slabí dnes, ale aj oni vedia, že je to tak. Nemôžeš byť šampión ak rozdávaš body ako v Tescu pri pokladni a v Monaku ťa ponižuje aj Bottas. :sweat_smile:

4 Likes

Je to tak. Je jasny, ze to vi, ale boji se to priznat. Neco jako skryti gayove, ktery se boji jit s tim na povrch, protoze uz by je jejich komunita neprijala :smiley:

1 Like

Tí sú v úplne pohode. Je to ich vec a nikoho s tým neotravujú, lebo to nikoho nezaujíma. Zlo sú tí, čo s tým dennodenne každého otravujú a posúvajú hranice toho, čo je pre spoločnosť normálne.

2 Likes

Samozrejme. Mel jsem to napsat lip, protoze tihle zoufalci sedi na tu druhou skupinu. Pouzivaji i stejny metody.

1 Like

Dokedy bude nirkto tvrdiť, že Cardille nemal na starosti Chassis a AERO, pritom aj Ferrari stránka tvrdí opak, tak nemôže nikoho poučovať.

2 Likes

Však jasně, nikdy se to nerozdělovalo a všichni dělají všechno. Aneb pohadky Šimonka na dobrou noc :smile:

Nordak je v klidu. Nech ho bejt. Jdi radši tancovat a radši nechytej kytku.

Víš, že se v naivitě a nezanlostech nemá podporovat. Jdeme pokračovat dalším steakem

Hogríku máš asi hrozný komplex, keď potrebuješ používať moje meno. Čo už Alonso nátura.

:rabbit::rabbit::rabbit::rabbit::rabbit::rabbit::rabbit:

3 Likes

Newey v AM by znamenalo jedinú vec.

Fallows by si rýchlejšie kufre v živote nepobalil :smiley:

2 Likes

A hogríku zase moc nejedz tie steaky. Tie predné musíš aj obrusovať na konárikoch.
Tu sú rady: Starostlivosť o chrup králika | Zajačiky.sk

2 Likes

V dnešní době se svatebčané určitě přežírají dýňovou polévkou a sójou v rýžovém nákypu.

1 Like

A hogr si popíja sójové latté.

7 Likes

Raději ani nechci vědět co to je. :grin:

Nebuď zlej, nesluší ti to.

Šimonko se necha manipulovat, jak malej kluk :slightly_smiling_face:

To je něco, co pije Norďák, než jde do školy :grinning:

Hogre ja mám na teba celú zložku
image
Neboj sa, nenechávam sa manipulovať