Vasseur odkazuje, že štartovacia procedúra sa meniť nebude: Záležitosť je uzavretá | Magazín F1 - F1online.sk

George Russell sa po príchode do Číny nemálo sťažoval. Ako víťaz prvej veľkej ceny a pilot najrýchlejšieho auta na rošte mal pocit, že štartovacia procedúra potrebuje doladiť. Niektoré tímy majú s odpichom stále problémy a Russell – samozrejme, odvolávajúc sa na bezpečnosť – navrhol ďalšie zmeny. Tie však majstri štartov z Ferrari rezolútne odmietajú.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/230145/vasseur-odkazuje-ze-startovacia-procedura-sa-menit-nebude-zalezitost-je-uzavreta

Chybou bolo dovoliť aj tú modrú fázu… jedine, že si za to Feerrari niečo vyjednala …

4 lajkov

10 x zrecyklovaný ten istý článok, ku ktorému bola pridaná iba posledná veta… :grinning_face_with_smiling_eyes:

To som zvedavý o čom budete písať celý apríl, keď sa nebude mesiac jazdiť…

1 lajk

Som zvedavy ci bude Geogik aj zastanca zmeny procedury merania kompresneho pomeru :slight_smile:

4 lajkov

George je ako ufňukané decko v materskej škôlke, ktoré ťahá učiteľku za sukňu a sťažuje sa na všetko, lebo nie je naj …

7 lajky

bude sa recyklovat Verstappen ako nadava …pardon “vyplakava” :joy:

chcelo by to nejake normalne vysvetlenie, lebo podla toho v clanku ani diva swina nevie, o co sa jedna. Co ma nejaka blba ciara s tym, kolko elektriny je v baterke.V baterke je tolko elektriny, kolko dobijem minus kolko miniem v tom zavadzacom kole. Baterku mozu dobit v boxe pred pretekom a pocas zavadzacieho kola neminut ani watt.

Russell ma momentalne top monopost a jedineho supera, svojho kolegu. Nema dovod vyplakavat. Aj ked mi je nesympaticky, aj napriek tomu sa mi nepacia narazky na neho. Este len zacal bojovat o svoj prvy titul v F1 a uz ho cely svet hejtuje. Nemusi byt oblubeny, ale je sucastou F1 a ak fandis F1, mal by si fandit zavodeniu a to je teraz na tej lepsej urovni ked bojuju s ferrari, ako predosle roky ked niekto jazdil start ciel…

Ma top monopost, bez ohladu na raketove starty ferrari. Preco by sa mal byt do prs a hrat sa na hrdeho a slusneho, koli hejterom co mu uz teraz nakladaju ? On chce byt za dobreho, preto aj tie vyjadrenia, ze chce superov v boji o titul. No kazdy jazdec chce zazit tu eru, ked ma top monopost a ide si po titul.

1 lajk

Bývalý mechanik Red Bullu a jeho súčasný ambasádor Calum Nicholas: “Chápem, že komentátori a experti sú pod tlakom FOM, aby sa k novým pravidlám vyjadrovali pozitívne, ale možno by sme potrebovali trochu viac rovnováhy a úprimnosti. Nie je možné, aby všetci úplne a jednohlasne súhlasili s tým, že všetko je super. Niektorí môžu súhlasiť, iní nie. Myslím si, že divákov by takéto debaty bavili viac. Názorová rozmanitosť robí prenosy zaujímavejšími a ľudia nie sú hlúpi,” dodal

čo na to hovorí samozvaný kráľ Eisele ktorý je z Nicholasa na mäkko a nezabudne každý pretek/trening spomenut že sa poznaju :smiley:

1 lajk

Má monopost pochybnej povesti a bojí sa, že aj napriek tomu nebude mať na to, aby vyhrával. Kým je vpredu tak je vysmiaty, ale keď nestíha tak už dáva návrhy proti konkurencii. Nech zahodí prilbu jazdca a ide niekam do politiky, tam možno budú na jeho reči zvedaví

2 lajkov

Pochybna povest je co ? :smiley: Ze ked si ides kupovat auto, tak si precitas recenzie na internete, ako velmi sa kazi ? :smiley: :smiley: :smiley:

Mercedes spravil vsetko pre to, aby vyhraval. Ak nieco nemaju proti pravidlam, je to v sulade s pravidlami. A to ze FIA na nieco zabudla a teraz sa to snazi platat, je len chyba FIA a sikovnost mercedesu.

Kazdy jazdec je vysmiaty ked vyhrava. Preco by mal plakat vsak ?

Navrhy moze davat kolko chce, ak maju monoposty v sulade s pravidlami. Ak nie su v sulade spravidlami, je len dobre, ze na to niekto upozorni. Ci nie ?

1 lajk

Tá “blbá” čiara je čiara časomiery, ktorá sa na okruhoch niekedy nachádza uprostred štartového roštu a „reštartuje“ nabitie krátko pred zaradením sa do štartovacieho boxu.

… a monoposty z čelných pozícií sú takto znevýhodnené. A keďže Ferrari má výhodu v menšom turbe …

Ako som vravel, Mercedes bude nakupovať posteľné plachty, aby si mali do čoho utierať slzy. Russel už začal.

2 lajkov

Mercedes má motor, ktorý má pochybnú povesť, že nie je v súlade s pravidlami. Uvidíme po 1.6. ako im to pôjde.

Keď sa Lewisovi v minulej sezóne nedarilo, tri štvrtiny “dopisovateľov” sa z neho vysmievali a urážali ho.

A na štarty vo Ferrari upozorňovali už minulý rok, každý bol múdry.

Právo veta v akci.

Ale chápu, lepší se dívat na 10 monopostů, které sotva odstartují.

Ano, ako pises ambasador Red Bullu - ten hadam nebude ospevovat pravidla, ktore jeho tim zjavne nezvlada. Red Bull, obzvlast Max dodava dost negativity do tejto debaty, nemusia aj komentatori.

Takze Ferrari uz ustupilo, napriek tomu, ze si poskodili a Russell tlaci dalej a chce ich na starte este viac obmedzit ano ?

3 lajkov

Puffe nechapem ako mozes mafianom od mercedesu fandit.

1 lajk

Já nikomu nefandím. Fandím F1.

A kto tu povest siri ? :smiley: AK by nemali motor v sulade s pravidlami, nemohli by predsa zavodit.

1 lajk