Vasseur: Cítime frustráciu, mali sme vyhrať | Magazín F1 - F1online.sk

Proč by mně štval? :grinning: ten bonus je jedna z ukázek, jak Ferrari dostává od vedení F1 lepší zacházení. TD39 je nic, však do teď si mi neřekl nic k pencli Hama v Belgii 08, tajné dohodě ani úprav pravidel FIA, které záhadně sedli Ferrari.

2005 a zmena pneu, to bolo tiež na ruku Ferrari? RB 2010 -13 flexy veci na ruku Ferrari? Historický bonus schválili všetky tímy, tým že podpísali konkordskú zmluvu. TD39 bol tiež zárez. Ja že, keď dostanete Neweyho už nič nebudete riešiť, však všetko vyhráte od 26.

1 Like

Jsem rád, že tu píšeš o flexi prvkach u RBR v dob dominance i ty, akorát to někteří neponesou dobře.
Změna pneu 05 nebyla cílená proti nikomu, ve výsledku se to ukázalo i v další sezóně.
TD39 nebyl zářez Ferrari, tam se pohybovalo vícero týmů, ale u Ferrari byl pokles nejvíc vidět.
Já dávám příklad s bonusem pro Ferrari, jako speciální zacházení, proč ten bonus nemá i McL? Taky historický team. Proč jen Ferrari má pravo veta na pravidla? Sorry kluci, ale psát, že se jde po Ferrari, když mají naprosto jiné podmínky, než většina soupeřů, to je dost mimo.
A co, že jde AN do AM? To se pak nikdo z fans Alonsa a AM nemůže vyjadřovat k jiným tématům? :grinning:

K historickému bonusu. Ferrari tam je od začiatku. Preto je tak klasifikované. McL aj williams by mali mať ale menší. Nichh sa v novej zmluve urobí suma ktorá pôjde na historický bonus a tými ako McL/Williams/Ferrari si ho rozdelia povedzme 50 Ferko/30 McL/20 Williams

Pokud Ferrari skončí poslední v PK, tak stejně získá nejvíce peněz z porcování prize money.

Právo veta, FIA prošpikovná bývalými zaměstnanci. V jednu dobu byli snad všichni hlavouni z Ferrari. Todt, Domenicali, Brawn. Z toho byla tajná dohoda.

Teď třeba Thombazis, když říkal: FIA “won’t hesitate” to act on F1 2022 flexi-floor “abuse”… Zjistili hned, ale trvalo to 10 závodů než s tím něco udělali. A ještě k tomu to cítí jako křivdu. :rofl:

Velké rozhodovací schopnosti. Třeba v roce 2011 protlačili s Renaultem změnu specifikace motorů.

2 Likes

Oni uz si zacinaju uvedomovat, ze Newey tam prisiel ako hlavne lakadlo Maxa a nie kvoli tomu, aby nieco dosiahol s Alonsom. Preto ta rastuca frustracia. :sweat_smile:

2 Likes

Já s tím souhlasím, ale dával jsem to do kontextu, jaké má postavení Ferrari v F1

A z akého dôvodu ti ja mám čo hovoriť k Hamiltonovi? Mne to je úplne u zadku.
Žiadna stajňa nemá ani zďaleka taky historický, ale aj všeobecný prínos pre Formulu 1 ako Ferrari. Preto ten bonus, podieľali sa doslova na budovaní značky Formula1. Ak to nedokážeš pochopiť, tvoja vec.

2 Likes

Pekne vysvetlené. :+1:

Protože tu cíleně lžeš, že FIA jde po Ferrari.

Zalez do búdy a neotravuj už.

4 Likes

Samozřejmě, nemáš argumentaci, tak přejdeš na naprosto tupé útoky

S blbom sa človek nemá dohadovať. Ahoj.

4 Likes

Však se s tebou nedohaduji :slightly_smiling_face:

Situs ho asi zase rano zabudol zavriet. Musim ho na to opat upozornit. :poodle:

Tak ale takto ho pustiť na voľno? Aspoň košík by to chcelo :grinning:

3 Likes

Na tie jeho zubiska kosik v standardnom chovprodukte nemaju, musim mu dat custom vyrobit a poslat Situsovi, lebo ten ma zevraj problem s exekutorom, tak kazda koruna je dobra. :smiley: