Však RBR je konečně legální a najednou nejsou nejrychlejší
podvodnik kedy vrati trofej za Singapur?
Však Max loni v Singáči nevyhrál, nebo mi něco uniklo?
Pre mentalne slabsich to tam este aj je zakruzkovane v pripade McLarenu. Takze:
Co s tym ma Ferrari a RBR? Aj im sa pootvara klapka pri zavretom DRS?
Nad vrchní části DRS kalpky máš bílou čaru a červené označení, jak moc jsou zadní křídla flexi, jsou u všech třech, k tématu tam dal nic nemáš?
Problem nie je celkovy ohyb kridla (hoci RBR bol takyto ohyb v 2021 zakazny), ale otvaranie tej klapky ty geňo.
Jenže ta klapka se pohybuje díky celemu ohybu křídla
A prečo len na McLarene?
kedze ide o najrychlejsie auto, tak je sanca asi ze 0,0 ze na to nikto neupozornil fia. skor je sanca, ze si u nich timovi sefovia podavaju klucky, len aby im povedali, nech sa na to pozru. len tolko k zavzdusnovaniu v diskusii.
leclerca mi je luto, ale zas na druhej strane, mat preteky, ktore rozhodne jeden dolezity manever, su dooost super. jazdci zacinaju opat byt rozdielovy tovar
FIA takto aktívna k RB nikdy nebola, narozdiel od Ferrari.TD39 mám stále v pamäti.Garantujem, že ak by to malo Ferrari, tak už je to zakázané, alebo ten brejlaty ©huj Domenicali za to vehementne lobuje, aby FIA zasiahla.
Spomen si na sezonu 2021, kedy Wolff zacal nariekat o absolutne legalnych zadnych kridlach RB a FIA expresne rychlo upravila testy zadnych kridel uprostred prebiehajucej sezony a boja o titul.
Ale suhlasim, ze aj voci Ferrari toho napachali az az, najma v ere Mercedesu, ked zmenili specifikaciu pneumatik (tusim 2017?) uprostred sezony a zazracne strieborni zacali mat najnizsiu degradaciu, zatial co dovtedy sa s nou velmi trapili v porovnani s Ferrai.
Stand up comedy, FIA šla tak moc po Ferrari, až jako jediný tým v historii dostal tajnou dohodu
Áno pravda, na to krídlo som úplne zabudol. Ono Wolff a celkovo Mercedes má obrovskú politickú silu. Niečo čo Ferrari navzdory svojej histórii nemá ani zďaleka. Všetko sa de facto zmenilo príchodom Liberty Media, aspoň z pohľadu Ferrari.
Ta zmena pneu počas sezóny nebola v 2018? Ono je to vlastne jedno. Prišlo zvláštne rozhodnutie uprostred sezóny a Merc to potom pekne zvladol
Áno, Ferrari sa vždy pomáhalo. Ale nevíťaziť. TD39 vylozene cielila na úspech Ferrari.
Jsem nevěděl, že radoby fans Ferrari dělají stand up comedy
To si sa krásne vystihol
Ferrari se nepomáhalo? Co podpora od FIA v době dominance? Co uboha pencle Hama v Belgii 08? Co tajná dohoda? Tady vytáhneš jednu TD, jako absolutní katastrofu, když Ferrari dostává, jako jedinej tým historickej bonus, jen za to, že jezdí
Fia nepomaha nikomu. To len ludom sa zda, ze pomaha, ked ich oblubeny tim/pilot neni v peaku
Spojitosť TD39 s historickým bonusom je vskutku obrovská. Ale som rád, že ťa ten bonus štve ešte by ho mohli navýšiť.