Vasseur: Cítime frustráciu, mali sme vyhrať | Magazín F1 - F1online.sk

Však RBR je konečně legální a najednou nejsou nejrychlejší

podvodnik kedy vrati trofej za Singapur?

1 Like

Však Max loni v Singáči nevyhrál, nebo mi něco uniklo?

Pre mentalne slabsich to tam este aj je zakruzkovane v pripade McLarenu. Takze:

Co s tym ma Ferrari a RBR? Aj im sa pootvara klapka pri zavretom DRS?

Nad vrchní části DRS kalpky máš bílou čaru a červené označení, jak moc jsou zadní křídla flexi, jsou u všech třech, k tématu tam dal nic nemáš?

Problem nie je celkovy ohyb kridla (hoci RBR bol takyto ohyb v 2021 zakazny), ale otvaranie tej klapky ty geňo.

Jenže ta klapka se pohybuje díky celemu ohybu křídla :roll_eyes:

A prečo len na McLarene?

kedze ide o najrychlejsie auto, tak je sanca asi ze 0,0 ze na to nikto neupozornil fia. skor je sanca, ze si u nich timovi sefovia podavaju klucky, len aby im povedali, nech sa na to pozru. len tolko k zavzdusnovaniu v diskusii.

leclerca mi je luto, ale zas na druhej strane, mat preteky, ktore rozhodne jeden dolezity manever, su dooost super. jazdci zacinaju opat byt rozdielovy tovar

FIA takto aktívna k RB nikdy nebola, narozdiel od Ferrari.TD39 mám stále v pamäti.Garantujem, že ak by to malo Ferrari, tak už je to zakázané, alebo ten brejlaty ©huj Domenicali za to vehementne lobuje, aby FIA zasiahla.

Spomen si na sezonu 2021, kedy Wolff zacal nariekat o absolutne legalnych zadnych kridlach RB a FIA expresne rychlo upravila testy zadnych kridel uprostred prebiehajucej sezony a boja o titul.

Ale suhlasim, ze aj voci Ferrari toho napachali az az, najma v ere Mercedesu, ked zmenili specifikaciu pneumatik (tusim 2017?) uprostred sezony a zazracne strieborni zacali mat najnizsiu degradaciu, zatial co dovtedy sa s nou velmi trapili v porovnani s Ferrai.

Stand up comedy, FIA šla tak moc po Ferrari, až jako jediný tým v historii dostal tajnou dohodu

Áno pravda, na to krídlo som úplne zabudol. Ono Wolff a celkovo Mercedes má obrovskú politickú silu. Niečo čo Ferrari navzdory svojej histórii nemá ani zďaleka. Všetko sa de facto zmenilo príchodom Liberty Media, aspoň z pohľadu Ferrari.

Ta zmena pneu počas sezóny nebola v 2018? Ono je to vlastne jedno. Prišlo zvláštne rozhodnutie uprostred sezóny a Merc to potom pekne zvladol :grinning:

1 Like

Áno, Ferrari sa vždy pomáhalo. Ale nevíťaziť. TD39 vylozene cielila na úspech Ferrari.

1 Like

Jsem nevěděl, že radoby fans Ferrari dělají stand up comedy

To si sa krásne vystihol :wink:

1 Like

Ferrari se nepomáhalo? Co podpora od FIA v době dominance? Co uboha pencle Hama v Belgii 08? Co tajná dohoda? Tady vytáhneš jednu TD, jako absolutní katastrofu, když Ferrari dostává, jako jedinej tým historickej bonus, jen za to, že jezdí :grinning:

Fia nepomaha nikomu. To len ludom sa zda, ze pomaha, ked ich oblubeny tim/pilot neni v peaku

2 Likes

Spojitosť TD39 s historickým bonusom je vskutku obrovská. Ale som rád, že ťa ten bonus štve :kissing_heart: ešte by ho mohli navýšiť.

1 Like