Brown to klidne takhle mohl myslet, ale neni to postavene na realnem zaklade. V tuhle chvili jsou dve moznosti jak resit rovnici, kde cilem je mistrovsky titul.
Prvni, tu razi Brown. Dva vyrovnani piloti, auto univerzalne vhodne pro oba. Mimochodem jsi vyhody tohoto pristupu nekde shrnul pro @Hedgehog a tusim vcera jsem ti tam dal like. Takze v tom mame shodu.
A druha. Tu pravdepodobne razi RBR. Preference dominantniho pilota a nekonkurencni druhy pilot a z toho vyplyvajici vyhody, ktere tato strategie prinasi. Coz tu rozebiral kde kdo.
Obe strategie samozrejme prinasi problemy. Nevyhody Zakovi jsme jednoznacne videli u McLarenu minuly rok, a vyhody RBR take.
Nevyhody te RBR pravdepodobne vidime ted.
Co se tyce Browna a jeho ataku na Hornera, je tahle diskuze vycerpana. Za me to je krivarna, ktera dle meho vybocuje ze standartu levaren F1. Ale jak podotkla tusim @Evap . Vazne jste prekvapeni z toho, ze si sefove F1 jdou po krku? (Nepresna citace).
Ma reakce na Browna ma poukazat na to, ze nikdo tam neni svaty, i kdyz se do te role pasuje. Coz ma Brown podle me ve zvyku. Nicmene mi chovani ani Browna ani napriklad Tota nebude branit v tom, tesit se z toho pokud nektery z nich da vitezne auto memu favoritovi, jimz je nejlepsi pilot vsech dob.
. Jsem v tomto velice, abych tak rekl, flexibilni.