preco znicili? Dali mu sancu, nepodava vykony ake sa cakali, tak ho menia. Neodchadza z F1 ako napr. Devries, takze nic sa nedeje, Lawson len musi ukazat, ze je dobry a kludne sa moze dostat naspet. Yuki moze ukazat, ze je zly a tiez poleti. Kazdopadne to vrha zle svetlo na to auto, ako Ferrari 2009, nikto to nevie soferovat… Tiez hladali nahradu za Massu a nenasli…
Ja s tebou suhlasim, ze mal dostat viac casu… A preto chcem verit, ze tento krok mali premysleny. A moze v tom zohravat spokojne rolu aj to, ze Red Bull je vyrobca energetickych napojov a podla mna vsetky sportove aktivity Red Bullu smeruju AJ k podpore predaja a teda je tu sanca vyuzit marketingovy potencial Cunodu v japonsku, tak preco do toho neist… V tomto je Red Bull iny ako ostatne timy.
Mas recht. Na prespristi vikend, si misto kafe koupim red bull, at na tom aspon trhnou kdyby to nevyslo. .
Ted je to jak to je, tak snad jim to vyjde.
OK, v tych vyhodach/nevyhodach pristupu sa viacmenej zhodneme, ale tam som to nesmeroval
Brown hovoril o najvyssej urovni (tu zjavne nepocituju na druhej sedacke ani v RB, ked takto drasticky postupuju) a o odchodoch klucovych ludi, co sa urcite nejakou mierou na problemoch prejavuju. Ci nie? A este odveci tu show, ale aj respekt a uznanie. Nic osobne, ci velmi konkretne a viacmenej som si isty, ze tie otazky na ktore narazal, aj v RB riesia…
A prave pre vyssie uvedene a pravdivost tohto tvrdenia:
Som prekvapeny hulvatskymi reakciami, nie nesuhlasom s Brownom atd.
Ked minuly rok opakovane z RB isli utoky a snaha rozhodit Landa (co bolo vyslovene osobne a nieco aj klamlive), niekedy som sa ozval, ale nikdy som Hornera ci Marka nenazval vyslovene hanlivo a nerobil z komara somara, to je ten rozdiel, co by som v kultivovanej diskusii ocakaval, ale uznavam, ze je to naivne
Pokud chces nastolit alespon zakladni slusnost zde na foru, respekt k pilotum a ostatnim v F1, pak ti fandim. Ber to dusledne a predevsim “padni komu padni”.
Kde to mám podepsat?
Uz som pochopil, ze je to marna snaha - to by musela chciet vacsina (a ta byva skor mlciaca).
Vies, napr. vedla je zaujimava diskusia k vine/nevine Hornera.
A ze kde su dokazy, plati prezumpcia neviny.
No a to iste som tvrdil k jeho kauze aj ja (ak sa nedokaze opak, Kiks ma zase pravdu, ze dnes sa to v korporate posudzuje inak).
A to iste som tvrdil, ze dokym zadne kridlo McLarenu preslo testami a nedostali dsq, tak tvrdenie, ze bolo “uznane ako nelegalne” nie je pravda (to citujem), uz som bol fanatik. Pritom vtedy si tie dovody opisoval ako ja, no schytal som to len ja, lebo viem byt kriticky aj na RB/Maxa a som teda podla tvojho slovnika iny “kmen”. Tak taketo posudzovanie a nalepkovanie sa mi nepaci, ale uz to beriem viac s nadhladom, no uplne ignorovat to zatial nedokazem
Nik z nas nevidi do zmluvy. Vsetci vidime ze to lawson s rym autom jednoducho nevie. Osobne si myslim ze yuki si to miesto zasluzil viac uz minulu sezonu. Takze mi nevadi ze dostal sancu. Vsetci mozu vidiet ze redbull hladal akekolvek riesenie a honda im ho ponukla. Tu vobec nejde o to ci je tim dobry ci zly ci toxicky. Ide o to ze ich auto je tazko ovladatelne a dostali sa do pozicie kde nevedia co urobit. Rbr si to sposobil sam. Lawson tiez.
18, 20, 20… ty šikana… Liam videl evidentne šikany aj tam kde bola rovinka…
Nikde tam nevidím Péra.
sranda by bola, ze keby sa im teraz verstapen zrani ochorie alebo ukonci zmluvu, tak akakolvek nahrada by ledva bojovala o body, mozno dokonca o q2. ze dlhodobo, nie len kym sa usadi.
to ale znamena problem inde nez v druhom jazdcovi.
a pokial si tim odmieta priznat chybu a zatvara pred nou oci, je odsudeny na spiralu, ktorou si presiel mcl par rokov dozadu.
tym padom ale ozaj vyzera ze max uz studuje vystupne klauzuly.
Zase sa z nejakého slowsona nepokakáme všetci. Karma je zdarma, za tých fakerov Perézovi… Juki iiidééš
Je nehezké malovat čerty zraněním a nemocemi. Fůj.
Raději mu popřej stopku za překročení trestným bodů. To se může.
Liam je New Zealand, pokud se nepletu.
Bretnixi prosím tě zkus se někdy zamyslet nad obsahem textu, tvoje reakce často vypadají jako bys užíval drogy.
Přesně tak to je. Žádný vyhazov, však bude jezdit dál. Navíc si myslím, že na chudáka Lawsona už toho bylo příliš. A jak pořád píšu - asi by to nebylo tak narychlo, kdyby se nejelo zrovna v Japonsku.
Druha vec je, ze tymito metodami vytvoria dopredu tlak a paniku na hociakeho buduceho novacika. Mas len dve sance a ides. Robia si aj sebe zle.
S panikou v ocich uz nastupoval Lawson.