Väčšiu zmenu ako prestup do Ferrari asi nemôžete zažiť, hovorí Vettel | Magazín F1 - F1online.sk

Nikdy som tu neposobil z viacerych nickov sucasne. :slight_smile:

A aj to, ze tu mam viac nickov su len domnienky. :grin:

Co cakat od zivotnych nul. Stary stroskotanec, co v zivote nic nedokazal a zubata hanba rodiny a nolifer, ktory v starcovi na internete nasiel oporu. :joy:

Furt čekám na to vyjmenování lží. Žádný si do teď nedoložil, jen cituješ to, kde se obracím na tvoje tvrzení.

tvrdis o mne ze klamem a to je loz a ty to dobre vies. To je na tom to smutne.

Že máš potřebu psát o Josovi, jakej je to buran. A pak psát, že někdo od nás určitě založil jeho další účet. Trapný, nic víc to není

to si sem vytasil sukromnu postu?
ty mas charakter…

4 Likes

No toto pravda nie je, iba tvoj, ako si inde priznal, zaujaty nazor, zalozeny na PK a priemerovani jazdcov a este aj tuto metriku sam nepouzivas, ked sa ti nehodi :slight_smile:

Ale nepisem to, aby sme to zase riesili, hadat sa nechcem, len som bol spomenuty a davam veci na pravu mieru. Nechapem tieto snahy o osobne urazky, ktore tu niekto predvadza a niekto to este aj lajkuje, ale ak vas to bavi, pokracujte :slight_smile:

1 Like

Taky nechápu, že to @helmutko @Jos_Is_Back a @Hedgehog baví, ale tak můžou si to kluci užít navzájem

Ty piš o charakteru, když záměrně lžeš. Ježek mi něco psal, Jos se vrátí a začne to úplně stejně jako to bylo předtím, je to víc, než trapný. Já jsem nepřišel s tím, že to založil Ježek nebo urážel někoho, že to založil nějakej chudák. Mě je to jedno, mám tu celou dobu jeden účet, což se o Josovi nedá říct. V tom kontextu je to prostě trapný a ubohý

co na tom nie je pravda? mozes akurat nesuhlasit s mojim nazorom. Ja ten tvoj respektujem a nikdy som nebol k tebe koli tomu vulgarny.
Hogr si ta privolal na pomoc ako psa. Normalne ta zneuzil.

3 Likes

Opat rovnaka pesnicka. Kde?

Vytahovat sukromne spravy je ten najvacsi odpad co moze byt. Navyse ked je to konverzacia vo dvojici o niekom inom. A este horsie v tom, ze jezko ma s tebou aspon neutralny vztah, no ty so mnou mas uplne zly vztah. A ty ho takto potopis voci mne. Ved ty si realne este horsi clovek ako si tu vsetci myslia. :slight_smile:

Neviem, co si tym chcel dokazat? Si myslis teraz, ze sa na @Hedgehog budem hnevat alebo ze ma nejako sklamal? :joy:

Ved v podstate napisal to, co bola istu dobu pravda, ked som vam pravdivo nakladal. Nie kazdeho na F1 fore bavi citat o tom aki ste looseri. :sweat_smile:

Ale krasne ta vystihol a odhadol v tej prvej zatvorke, ktoru napisal preto, lebo presne vie aky si ubohy a myslel si, ze to pochopis a prave kvoli tej zatvorke nezverejnis. Bohuzial opat si sa ukazal.

Este aj to, ze ma oznacis, nech to vidim. Honziku Honziku, ty si ten najhorsi clovek a charakter akeho moze clovek v zivote poznat. :slight_smile:

3 Likes

K Mattimu ne, jinak ano.

A na zaklade coho chces objektivnejsie hodnotit auto ako na zaklade PK? :slight_smile:

Ziadna metrika v F1 nie je 100% objektivna, kedze kazde auto je ine a kazdy pilot je iny, a mozme sa bavit o miere objektivity a relevantnosti, ale rozhodne to, co napisal @helmutko nie je klamstvo. A to je to, co tu Hogr papagajuje a v com klame.

2 Likes

No ak ty pises ze uz od Miami mohol byt RB az 4ty najrychlejsi monopost, tak to co povodne napisal o tvojom tvrdeni Hogr je velmi blizko reality a zvysok je zbytocna hadka o slovickareni.

Ty zoberes VC nejake, spriemerujes ich a dokonca aj jazdcov na zaklade PK a potom urcujes rychlost monopostu. To je taky nezmysel, ale OK, aj ja som respektoval tvoj nazor (nie pravda), len ty ho ani nedrzis konzistentne, lebo podla tej istej metriky a vypoctu, by potom musel mat RB prvych 18VC naj monopost, ale to uz si sa vykrucal (nemyslim to v zlom).

A ano, my sa osobne nehadame a neurazame, som tomu rad a nemam s tebou ziadny problem :slight_smile:

1 Like

Kdepak. Nejhorší charakter je, když jednomu něco tvrdíš o druhým, a pak běžíš za tím druhým tvrdit něco o tom prvním.
Jinak to nebylo nějakou dobu, to je tak celou dobu. Chováš se jako buran, proto si tu opakovaně vyfasoval několik banů. I v téhle diskuzi ukazuješ, že to prostě nedokážeš ukočírovat. K útokům na Spina si sáhl hned, když upozornil na tvoji chybu. Jiný to s tebou nebude.
Jinak co vím, tak @Hedgehog sdílel moje zpravy s ním předtím taky, nikdo se nad tím nepohoršoval. Ale jasné, to je ta vaše logika.
Opravdu tímhle to pro mě končí, odpad zůstane odpadem

1 Like

Opustil ho spineless, tak potreboval podporu. Keby Matti neprisiel, tak by to Hogr bud leavol alebo by sa rozsypal ako vacsinou. :slight_smile:

Můžeš se mi omluvit a bude to v pohodě :slightly_smiling_face:

presne koli tomuto ta Hogr tagol. K uvedenej teme som sa vyjadril v inom vlakne. Tu sa jedna, o to, ze Hogr ma tu ohovara pretoze mam iny nazor.

2 Likes

zato aby si ma tu neohovaral a nesiril o mne lzi?

1 Like

Já o tobě lži nešířím, o tom píše Matti výše. Btw kdyby si řekl o názoru, tak neřeknu nic, ale ty to prezentuješ jako pravdu s tím: a co na tom není pravda?