Znáš Tripe, termín “Yolo”?
Jednou mě okradli v Mexiku a žil jsem chvíli na pláži se surfaři, ti to omílali furt dokola…
To je ještě o dvě úrovně výš
To co se tam pod vrcholem opravdu stalo nam asi nereknes…
No tak slusna historka. Kdyz tak ctu co zazivas tak ty tomu o tom rozsekani na motorce veris absolutne. To pak opravdu tem zenam muzes rikat a psat co chces.
Asi hodinu si nepamatuju, potom mě pozvracel nějaký japonec a jinak spousta času na přemýšlení…
Doporučuju.
Jak se s tebou ten jeden exces pořád táhne
Ale jo, tohle dokážu pochopit. Včetně toho neuváženého nadšení podpořeného alkoholem, v tomhle stavu jsme se kdysi kolem páté ráno s nově nabytými přáteli přihlásili kolektivně na běžkařský maratón za pár měsíců, i když jsem předtím na běžkách stála (hodně neúspěšně) jednou… Mělo to lepší konec, nebyl sníh a účastnické poplatky dali pořadatelé na dobročinné účely .
Nicméně předpokládám, že právě proto, že se snažíš prožívat život naplno, tak sis z tohohle zážitku odnesl poučení do příštích akcí. Nebo chodíš pořád do hor bez vody v nových botách ? Tomu nevěřím, to by sis právě vzhledem ke způsobu života tady s námi už asi nepsal. Pokora před rizikem je základ, aby se člověk mohl nebezpečnějších akcí účastnit delší dobu, to mi neříkej. Samotné rozflákání na motorce o první strom není velké umění.
Ale jestli to mělo být jenom takové heslo, které se nesmí brát tak doslova, tak se možná nakonec domluvíme .
Tam nebyl žádný alkohol tenkrát .
No píšeš, že ses vzbudil po kalbě, to ve mně asi chybně evokovalo alkohol. Tak to sorry .
nechces byt moj life coach?
“Po štyroch jazdeckých a troch konštruktérskych tituloch”…neziskal RB nahodou len 2 konstrukterske tituly popri styroch jazdeckych? V r 2021 vyhral OK Mercedes.
Maximus Biggus Dickus vladce náš,slunce naše jasné
Já většinou kalim bez alkoholu.
Moje zkušenosti, co jsem v životě zatím nasbíral jsou většinou nepřenositelné, takže bych Ti asi moc nepomohl .
Navíc můj život by tady nikdo z vás asi nechtěl žít, myslím.
Omlouvám se, budu si to pamatovat . Já to tedy nemůžu říct, v našem tehdejším rozhodování sehrál alkohol nezastupitelnou roli. Výrazně napomohl lítosti, že se máme s novými přáteli loučit, a výsledek byl na světě
.
Měla bys nějak namotivovat Rebeku, dlouho jsem ji tu nečetl.
Budou to teď měsíce strašné nudy tady.
Vlastně mi to připadá, že se tu všichni zacyklili a jedou tu pořád dokola to samé.
Už jsem tu roky nečetl nic inspirativního .
Asi se taky s námi nudí . Však se zdá jako chytrá holka, tak není divu
. Ono se nějaké zajímavé téma najde, kdyžtak o něj napíšeme Ježíškovi
.
Dneska mi od rána píšou, nebo volají snad všechny holky co znám, abych se podíval na Zrádce…
Prý tam nějaká blondýnka krutě demonstrovala svoji převahu nad všemi chlapy…
Prý se mi to bude líbit.
Evidentně jsem brán jako velký feminista .
No jestli máš rád kruté blondýnky, tak se Ti to asi bude líbit . Bohužel jsem nesledovala, abych si tu ženskou demonstraci taky užila, a teď už bych nebyla překvapená. Ale četla jsem dost chvály, i když kritiky v médiích se nedají brát moc vážně.