Úžasné, bezva nápad!
Cize tie listky zaplatia tvoji rodicia.
Ak sa aj spusti, tak kvoli prvemu poruseniu sa aj tak vsetci pohadate.
To sem radsej zas nebudem prispievat nez minat znaky na ho.vna
Jaj tak, myslel som, ze to je k Maxovi. Ale k jeho tatkovi - aj tak nikto z nas nevie co je za tym. Mozno raz vyjde najavo, ze ten problemovy bol Horner, len mal moc z pozicie sefa a Jos je zasadovy a nenecha si sr.at na hlavu.
V kazdom pripade nech je Jos akykolvek, tak zo strany Hornera ten boj protim tomu, aby jazdil na Legends Parade, bola pekna podpasovka, navyse ked RB sam Josa o tom poziadal. Horner je sef timu a ma byt nad vecou a hasit situaciu a vztahy, nie ich este zhorsovat.
Copak ono se ještě nesoutěží ? Ale tak vážně - já se budu určitě snažit. Hodnotit nic nebudu, to stejně nejde, a všichni jsme tu dospělí, tak ať se každý hlídá sám, ne?
Mne sluzi ako satisfakcia aspon to ze sme chvilu realne riesili nejaku spolocnu vec aj ako uhlavni nepriatelia hahah
Já nesoutěžím, páč až sem přijdu příště, tak už stejně bude po soutěži a stovky nenávistných komentářů tu bude na mě čekat jako vždycky.
Tam to asi bude srážkou dvou xxx. O Josovi je toho známo dost a nic moc hezkého to není, a Horner to taky asi moc nezvládá. Nicméně od taťky (normálního) bych čekala, že když už tam musí pořád s odpuštěním čumákovat (to není jediný), tak se bude snažit synkovi nepřidělávat problémy. Na to je dost starý a nějaká jeho jízda je nepodstatná, ať to bylo jakkoli. On by tam měl být kvůli Maxovi a ne obráceně.
No praveze ja by som skor ocakaval od sefa timu po tak turbulentnom obdobi, ze sa bude snazit situaciu upokojit. A ked ide o tu Legends Parade, tak pre Josa ta jazda nepodstatna asi aj bola, oslovil ho sam rakusky RB a on len suhlasil, a potom proti tomu mal zacat Horner bojovat a ked sa to dozvedel Jos, tak si povedal, ze se.riem vam na to, ked ma tu nechcete (co je z mojho pohladu logicke). Je to skoda pre RB, lebo Jos mal povodne jazdit vo Vettelovom RB8 alebo Maxovom RB14. A viem, ze RB14 nakoniec na trati nebolo, takze Legends Parade prisla o jednu generaciu monopostov, co bola velka skoda.
Kdo ví, co si tam všichni udělali. Takhle na dálku je skoro neuvěřitelné, že předvádějí takové žabomyší spory.
Podla mna je to skor boj materskej firmy Red Bull (Thajci vs Rakusania) o vplyv v F1 time a kazda strana si vybrala svojho kona.
Tak když už jsem (zase) narušila celou soutěž, přidá se někdo sám za sebe a pro sebe?
hovorim si fajn, mna sice stanovanie nelaka ale ja nie som priklad bezneho zakaznika. Asi to dava zmysel ak je to lacnejsie ako hotel. Zo zvedavosti som pozrel ceny a nechapem.
Moze mi niekto vysvetlit tie ceny?
su k tomu ranajky, toalety a sprchy a asi aj nejaka “SBS” ale aj tak to nechapem…asi maju drahy najom za pozemok
Tiez nechapem.
Toto asi nie je dovod, lebo su to nasobne vyssie ceny ako original kempy, ktore sa daju kupit cez redbullring.com
Asi to smysl dává, když jim to funguje. Taky jsem se podívala, stany jsou pěkné, jestli je k tomu dobrý servis v místě, okruh v pěším dosahu a přitom větší klid než přímo tam, ceny hotelů budou na místě úplně jinde a hlavně nebude dost možností, pokud člověk nechce dojíždět… Pro mě to není, mně byla pod stanem za jakéhokoli počasí vždycky zima, asi nějaký psychický blok , ale pokud prosperují, tak to úplný úlet nebude.
stary Verstappen je kto? Aky ma pracovny vztah k RB, mlademu Ver atd? Ziadny! Takze nech ide do Kambodze lekvar kosit a do veci syna nech sa nestara. Tam z obyvacky nech pozera zavody.
Můžu, stačí kouknout na ceny jakéhokoliv ubytování v oblasti Red Bull Ringu během týdne, kdy se tam jede závod, ty ceny pak pochopíš. Úplně stejné je to v Budapešti s hotelama, jakmile je to závodní víkend F1, tak ceny narostou o 30%/40% za stejné ubytování