Vobec to nema vyzniet rypavo ani nic, ale co je pointou tejto sutaze? Zostavit rebricek, v akom poradi sa uzivatelia zoradia? Od tych najviac rypavych s najmenej pevnou volou az po tych, co sa vedia bavit slusne stale? Lebo je jasne, ze takuto sutaz moze vyhrat taka Evka napriklad alebo par dalsich, v pripade vacsiny ide len o to, kolko vydrzia. Ci cielom je pokusit sa mat tu aspon den normalnu diskusiu?
hecnut sa k lepsiemu pristupu ku komentovaniu. aspon u mna
ale je mi jasne, ze sa sutaz ani nespusti
Slyším svoje jméno, tak bych asi měla reagovat, ale já jsem nějak nepochopila, v čem se soutěží, takže ani co bych měla vyhrát Nepochybně je chyba na mém přijímači .
Sutaz spociva v nekopani a nerypani uzivatelov smerom na inych uzivatelov Ciel: vydrzat az kym nebude clovek posledny
Což o to, záměr bohulibý, horší bude hodnocení . Ale mohlo by se hodnotit, kdo se nejvíc zlepšil, to by byla challenge!
Nehraju. Naštvali mě, jsem ve válce.
“musis si verit, musis mat sny. bez toho to nejde, bez toho sa neda zit”
V tom případě se kopání do Tebe nepočítá .
Každá válka jednou končí, ta tvoje za 2h30min
Zatím, jinak právo vylučovat maj všichni, ať v tom nejsem sám
dobra ■■■■■■ teda
Ono by bolo skor zaujimave zostavit chronologicky rebricek, kto to kedy porusil, tak by sa vytvoril obraz o tom, kto to nevydrzi a ma potrebu kakat do diskusie len komu by sa to chcelo monitorovat a zapisovat. Hlavne by to musel byt niekto, kto vie bezpecne vyhodnotit co je kopanie
Verstappen si nezasluzil penalizaciu, Norris mu to tam posielal ako zufalec.
To ne, tahle teprv začala. Houpat se se mnou může, ale ne přehupovat.
Zítra!
Hele, provokatér! Už máš černý puntík !
Absolutny suhlas, az sa mu cudujem, ze na tieto otazky vobec odpoveda. Ja na jeho mieste by som na kazdu takuto otazku s usmevom povedal “bez komentara, ak nemate otazky tykajuce sa pretekov, tak sme skoncili”.
Praveze Max je mimo trate velmi prijemny, uvolneny a zabavny chalan (hovoria to o nom vsetci co ho poznaju, vratane novinarov). To len jeho hejteri a ludia co ho mimo trate absolutne nepoznaju si o nom myslia, ze je to nejaky Jos2 (rovnako ako si to mysleli aj o Schumacherovi, ktory bol v sukromi tiez velmi prijemny clovek).
Jenom kdyby jste se nudili, tak trochu inspirace jak žít život. Čech dobývá paddocky F1. Se stany a matracemi míří za milionovými obraty - Deník.cz
V pohodě, přeju mu to. Fandím lidem, kteří něco dělají… a nesedí za PC jak valibukové.
Jenom upřesnění, to "Ať je jakýkoli… " se netýkalo Maxe, ale právě taťky. Pro toho osobně moc pochopení nemám, ale pro Maxe je to nepochybně zkrátka táta, takže tohle pro něj musí být přinejmenším nepříjemné.