V spore Hornera s jeho otcom si Max nevybral stranu: Chcem dobré vzťahy so všetkými | Magazín F1 - F1online.sk

Vobec to nema vyzniet rypavo ani nic, ale co je pointou tejto sutaze? Zostavit rebricek, v akom poradi sa uzivatelia zoradia? Od tych najviac rypavych s najmenej pevnou volou az po tych, co sa vedia bavit slusne stale? Lebo je jasne, ze takuto sutaz moze vyhrat taka Evka napriklad alebo par dalsich, v pripade vacsiny ide len o to, kolko vydrzia. Ci cielom je pokusit sa mat tu aspon den normalnu diskusiu?

1 Like

hecnut sa k lepsiemu pristupu ku komentovaniu. aspon u mna

ale je mi jasne, ze sa sutaz ani nespusti :smiley:

Slyším svoje jméno, tak bych asi měla reagovat, ale já jsem nějak nepochopila, v čem se soutěží, takže ani co bych měla vyhrát :smile: Nepochybně je chyba na mém přijímači :smile: .

Sutaz spociva v nekopani a nerypani uzivatelov smerom na inych uzivatelov :smile: Ciel: vydrzat az kym nebude clovek posledny :blush:

Což o to, záměr bohulibý, horší bude hodnocení :slight_smile: . Ale mohlo by se hodnotit, kdo se nejvíc zlepšil, to by byla challenge!

Nehraju. Naštvali mě, jsem ve válce.

1 Like

“musis si verit, musis mat sny. bez toho to nejde, bez toho sa neda zit”

V tom případě se kopání do Tebe nepočítá :smile: .

Každá válka jednou končí, ta tvoje za 2h30min :smiley:

2 Likes

Zatím, jinak právo vylučovat maj všichni, ať v tom nejsem sám :smile:

2 Likes

dobra ■■■■■■ teda

Ono by bolo skor zaujimave zostavit chronologicky rebricek, kto to kedy porusil, tak by sa vytvoril obraz o tom, kto to nevydrzi a ma potrebu kakat do diskusie :smile: len komu by sa to chcelo monitorovat a zapisovat. Hlavne by to musel byt niekto, kto vie bezpecne vyhodnotit co je kopanie :smile:

Verstappen si nezasluzil penalizaciu, Norris mu to tam posielal ako zufalec.

To ne, tahle teprv začala. Houpat se se mnou může, ale ne přehupovat.

1 Like

Zítra!

1 Like

Hele, provokatér! Už máš černý puntík :smile: !

1 Like

Absolutny suhlas, az sa mu cudujem, ze na tieto otazky vobec odpoveda. Ja na jeho mieste by som na kazdu takuto otazku s usmevom povedal “bez komentara, ak nemate otazky tykajuce sa pretekov, tak sme skoncili”. :slight_smile:

Praveze Max je mimo trate velmi prijemny, uvolneny a zabavny chalan (hovoria to o nom vsetci co ho poznaju, vratane novinarov). To len jeho hejteri a ludia co ho mimo trate absolutne nepoznaju si o nom myslia, ze je to nejaky Jos2 (rovnako ako si to mysleli aj o Schumacherovi, ktory bol v sukromi tiez velmi prijemny clovek).

1 Like

Jenom kdyby jste se nudili, tak trochu inspirace jak žít život. Čech dobývá paddocky F1. Se stany a matracemi míří za milionovými obraty - Deník.cz

2 Likes

V pohodě, přeju mu to. Fandím lidem, kteří něco dělají… a nesedí za PC jak valibukové.

2 Likes

Jenom upřesnění, to "Ať je jakýkoli… " se netýkalo Maxe, ale právě taťky. Pro toho osobně moc pochopení nemám, ale pro Maxe je to nepochybně zkrátka táta, takže tohle pro něj musí být přinejmenším nepříjemné.