V spore Hornera s jeho otcom si Max nevybral stranu: Chcem dobré vzťahy so všetkými | Magazín F1 - F1online.sk

Veľká cena Rakúska začala sporom Josa Verstappena s Christianom Hornerom, skončila kolíziou Maxa Verstappena s Landom Norrisom. S trochou irónie sú v Red Bulle aj radi, že preteky boli nabité udalosťami, pretože na spor Josa a Christiana si po nedeli nikto ani nespomenul.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/161703/v-spore-hornera-s-jeho-otcom-si-max-nevybral-stranu-chcem-dobre-vztahy-so-vsetkymi

"Přítel všech - přítel nikoho. "

3 Likes

Víš, jak se říká holkám, které jsou pro všechny? :slight_smile:

1 Like

Tady se musím zase jednou Maxe zastat, co má asi tak říct. Tohle jsou přesně věci, kterými by se vůbec neměl zabývat a je věcí okolí, aby ho naopak chránilo před zbytečnými nepříjemnými otázkami. Taky je to jenom člověk a taky má někde hranice, kdy už by mu podobné věci mohly bránit v soustředění na závody, zvlášť, když jde o vlastního otce. Ať je jakýkoli…

7 Likes

Ví pan Pavlík, že existují i jiné týmy než Red Bull?

Asi pětistý článek na téma Red Bull.

Dobré pro Red Bull, mediální prostor se počítá, ale i jiné týmy nabízejí témata a příběhy.

to je otazka do plena popravde, nie len na autora clanku :smiley:

1 Like

Max je nejlepší jezdec a RB nejlepší tým. Každého zajímají.
Takový je život na vrcholu.

Si tady ty vaše několikadenní hádky pročítám a není mi jasné, kde je problém.

Je problém, že se Max neomluvil, nebo že bránil tvrdě?

Poprosil bych @Evap, páč je tady nejchytřejší.

1 Like

Problem je medzi stolickou a monitorom. Ale nie u teba :grin:

4 Likes

Taky mě ta alternativa napadla, ale zase je to tady tak hromadně hysterické, že je statisticky nepravděpodobné, že je tu takové procento pitomců…

Chcelo by to pri zakladani uctu overenie skrz obciansky, co

To ne… To by Bretnixův nový kamarád měl zaregistrovanou celou rodinu včetně prababičky.

2 Likes

Jen jestli to není tak, že ti já připadám jako ta hysterická a proto se mě ptáš :smile: . Ale zkusím to a zkusím být stručná.

1. Jde jenom o můj pohled, za ostatní mluvit nemůžu;
  2. Věc má přinejmenším dvě roviny:
    a) Max se po dlouhé době dostal opravdu pod tlak a hned se při té příležitosti dopustil v obraně manévru, který byl nejen tvrdý, ale proti pravidlům a vyřadil soupeře. Tím vyvolal vzpomínky na dřívější léta, kdy se podobnou jízdou dost vyznačoval (kvůli němu se upravovala pravidla), takže celkem logicky nastal poprask;
    b) Omluva - postiženým byl jeho (prý) do té doby kamarád, který po něm bezprostředně omluvu veřejně požadoval. Tato debata je spíš o tom, jestli pro jednoho, druhého nebo oba má to přátelství takovou cenu, aby zásadně ustoupili (Max se omluví, Lando na tom nebude trvat, nebo drobné ústupky z obou stran). Tady se asi výsledek ani nedozvíme, ze sportovního hlediska to význam nemá.
    Takhle to vidím já :smile: .
2 Likes

da sa napr komentovat aj bez kopania. skusim to aj ja (ale az od zajtra)

Ok, tak od zítra. :slight_smile: :handshake:

3 Likes

Možná spíš nějaký kongitivní test a podle skóre, by měl omezený počet příspěvků.

omezeny pocet prispevku, alebo pocet omezenych prispevku?

1 Like

Omezený počet omezených přispěvatelů… Ale to radši ne, bůhví, jestli bych prošla :smile: !

1 Like

Aha, tak to jsem nevěděl, že Lando chtěl omluvu…
Zvláštní přístup, omluva je jednoduchá věc, já to dělám každou chvíli.

Razím teorii, ze je mnohem jednodušší a hlavně efektivnější jednou za čas poprosit o odpuštění než stále žádat o povolení…

2 Likes

Tak to je zajímavá strategie a může být i hodně účinná. Pak jsou ještě omluvy, které jsou dost účelové a nedají se považovat za upřímné, tako třeba tady :smile: :
https://www.youtube.com/watch?v=x7ILZGEgM3g

1 Like