V Red Bulle začali ohňostroje: Verstappenov manažér po pretekoch vybehol na Marka | Magazín F1 - F1online.sk

Ja to nechcem nejak hlbsie riesit, vsetci uz vieme, ze to nevyriesime. Len je to skoda a hlavne katastrofa to tak casto vidiet/citat :slight_smile:

Obe strany mate v niecom pravdu, od pripadu k pripadu. Niekedy to prehanate aj vy/ty, no tych prikladov a dokazov, ze to robia viacere strany je nespocetne.
Su tu aj tony kopancov a urazok na ludi z McLarenu, Alonsa, roky Hamiltona atd., ukazkovy hejt a zosmiesnovanie, neraz aj vulgarny… Dokonca aj na ich fans, sam som si svoje zazil (aj ini), bez toho, aby som ja pouzival metody a slovnik tych, co kopali… Cize tvarit sa, ze toto je OK a druhe random nesuvisiaci hejt a jediny problem, nekoresponduje s realitou a preto vnimam a chapem pohlad oboch stran (nekazat vodu a pit vino).

Najhorsie je, ze je to tu take osobne a malo vecne (kazda hadka sa premeni na historicku multitemu), skoda, ze tu sa neda stlacit reset, ale prial by som si to :slight_smile:

1 Like

Vynáším trumf.

bro na mě utočí mými zbraněmi… :roll_eyes:

2 Likes

…nič netrvá večne nájme v F1,:racing_car:

2 Likes

Ja sa na auta pozeram ako na dopravny prostriedok. Driftovat ani pretekat na normalnych cestach sa nechystam, na to si az moc vazim svoje zdravie a vzdy sa presvedcim o tom, ze de.bilov su plne cesty, tak treba davat pozor aj za druhych, ktori smskuju za volantom alebo neovladaju ani znacky a zakladne pravidla. :smiley:

Cupru zo srandy prezyvame ako zbytocne drahy Seat, ale niektore modeli im vysli. :+1:

Keby si mam vyberat auto okolo 400 koni, tak pravdepodobne CLS AMG, ale to uz sa bavime aj o inej cenovke.

1 Like

Hele souhlasim i nesouhlasim. Podle me je daleko bezpecnejsi sedet v aute, ktery ma 300 koni, nez sedet v aute, ktery ma 100koni. Pokud chces rychle a bezpecne predjet/zaradit se/pripojit se, tak se ten vykon hodi. A za dalsi pokud jedes 50 nebo 90kmh a napr. zrovna cupra pro udrzeni tyhle rychlosti na rovny silnici vyuzije 5% vykonu, tak ten motor a dalsi mechanicky soucastky dostavaji mensi sodu, nez kdyby jsi to jel napr. fabii s 1.0 tsi a 3 valcema, kde ten motor pojede treba na 20%. Nemluve o tom, pokud by nedejboze jsi do neceho narazil celne, tak z hlediska fyziky vetsi motor pojme vetsi energii.

Jinak pokud by zustali jako seat, tak mozna udelali lip. :smiley: Kazdopadne jim udajne tenhle rebrand zvedl prodeje neskutecnym zpusobem. Ja bych spis ocenil, aby konecne po 5 letech meli infotainment, kterej me nebude kazdou chvili vysirat.

A CLS je neskutecne nadherny auto. Ale pak je to o tom, co clovek od auta chce… Jsou lidi, co to neresi vubec a maji to jen z bodu A do bodu B. Jsou lidi, co jsou schopni se kvuli tomu zadluzit na 5 let a kazdy tyden chodit na prescasy, aby to auto uplatili. Kazdej to ma hozeny jinak a je to naprosto v pohode. Az jednou dospeju(snad brzy), tak takova limo jako je cls/a7/cts od cadillacu bych si dokazal predstavit. :smiley: