Uz to pises dlho a nikto sa nechytá. Uz sa ti to nepodarí vsetci ta prekukli… “Mas praudu”
Na co se máš chytat (když stejně reaguješ)?
Proč se nezeptali Adriana, ten by jim řekl velice přesně co můžou očekávat.
Hamík - 2007 žiadny titul nevyhral ??? 2008 je ten čo si reálne vybojoval, v aute nie o 2 sekundy rýchlejšom. Od 2014 sa vozil v najdominantnejšej káre v histórii F1, v 2016 ušmudlali nejakú dohodu, že to nechajú Rosbergovi ak ukončí kariéru a angažujú mu tam nejakého ťulpasa, 2017 a 2018 je asi len mokrý sen Ferrari fanbase, že boli akože v nejakej hre o titul.
Max 2021 a 2024 najlepšie sezóny dekády, častokrát 2.-3. najrýchlejšie auto na trati. 2022 - prvá polovica, Ferrari rýchlostná prevaha, nebyť to auto červené ale strieborné tak má v polovici sezóny Leclerc ťažko dostihnuteľný náskok. 2023 jasná dominancia, bez debaty
První sluneční dny a ty už máš úžeh
Podľa hesla “stokrát opakovaná lož sa stane pravdou”. Goebbels ako životný vzor ? To mnohé vysvetľuje
Za prve Lewis realne bojoval o 3 tituly, neviem teda kde si bol v tych casoch a za dalsie Max 1 dostal darom, ten 2022 ok polku sezony nieco robil, 23 sa vozil a 24 viacmenej tiez nakolko si vyjazdil naskok prvu polku sezony. Ale pozor - ja uznavam, ze sa tam dostal zasluzene tak ako Lewis svojho casu aj ostatni. Len tebe a tebe podobnym chyba trochu respektu.
V jednej vete uznávaš, že sa tam dostal zaslúžene a v druhej formuluješ, že 1 titul dostal darom. Tak si vyber čo z toho si vlastne myslíš. Aj keď je to už zrejmé ale snažíš sa byť na oko objektívny a nezaujatý.
Tie otrepanky o 2021 ma už dosť nudia, ako keby sa titul udeľoval za jednu VC. Neviem kde si videl boj a ďalšie 2 tituly mimo 2008 ale od 2014 do 2020 môžeme pokojne hovoriť o najhoršej ére F1 v histórii
A este podoktnem, ze ak teda rozoberame, kto kedy bojoval o titul tak Hamilton si ho v roku 21 vybojoval, hold Masi bol proti. Co uz, kazdopadne ked niekto ako ty dehonestuje uspechy Hamiltona tak realne nemas rad tento sport a si extremne zaujaty.
Vsichni formulovi fans i lidi v F1 vcetne pilotu berou Lewise jako 8 nasobneho.
Jémine to sú zas drísty ako keď napíšem, že Kimi si vybojoval 2003 ale motor Mercedes bol proti.
Tento šport dehonestoval Mercedes od roku 2014 7 rokov v kuse. Našťastie toto temné obdobie skončilo a tituly sa nerozdávajú, vďaka nedostihnuteľným výhodám a úpravám pravidiel na zákazku, už v Austrálii.
Samozrejme, nájdu sa fanúšikovia, ktorým sa to páčilo. Decká čo majú Luiho za vzor a fandia tomu, kto zrovna víťazí a potom všelijakí tí DTS fans čo vedia o pretekaní makový prd. My, čo F1 sledujeme pomaly 30 rokov, sme zvyknutí, že sa na trati niečo deje a nie, že sa niekto vozí o 30 sekúnd pred kolegom a o kolo pred tretím v poradí.
Jak Mercedes dehonestoval F1?
To ma vie dojat, za to ze niekto je sikovnejsi ako konkurencia, Mercedes 14-20, RB 22-23/24 tak dehonestuju sport ty si teda majster
Wau, skveleeee - ja to tu uz pisem asi 3, mozno 4 raz za cca 2-3 dni… toto forum mi robi radost stale vacsiu a vacsiu - som z mnohych uneseny a velmi vesely a dost na nasmejem - velke dik!!! Ste mnohi skutocne vtipni a velmi zabavni - treba to vyuzit a skusit aj Stand up - siel by som (zabava je zarucena)
A dik za oslovenie “decko” - to tiez vzdy potesi, ked sa o mne niekto vyjadri, ze som mlady , ved pozeram F1 cca 48 rokov (pozeram - cize uz ako fanusik schopny diskutovat s inymi o F1) - vdaka, vdaka a este raz vdaka
Krasny den a myslim, ze to este nie je koniec - dnes sa este urcite z chuti zabavim
Jeste porad to boli
Jedno musím uznať. Predstaviť si človeka, ktorý sleduje F1 48 rokov, pamätá si velikánov tohto športu z čias, kedy nasadzovali život, aby vôbec doviezli monoposty do cieľa, fandiť Luimu, ktorý nemusel urobiť nič a doviezol sa prvý pol minúty pred kolegom, tak to je prosím pekne nad moje schopnosti. Nikto nie sme dokonalí, že ano…
Nie, to veru nie sme - a nevadi, ze to nechapes
Hovori sa tomu aj vyvoj osobnosti, kedy nelipnes na minulosti (nezostanes zaseknuty) a dokazes kracat s dobou
Ono, je smutny pohlad na ludi, ktori ziju v minulosti - minaju to, co mozu mat teraz
A este - ja fandim aj Lec, Pia, Nor, Hul, Alo, Ant a samozrejme Ham
A stajne Mer, Mcl, Fer
Priznam sa - mam velmi blizko k Anglicku - teda team Mcl je topka (a sledujem a cakam dobry vyvoj v Ast)…
Mam v Chelsea brata - takze to mame generacne spojene s Anglickom (takze aj Ham) a pochadzam zo Sicilie - tak Fer je vzdy a bude srdcovka a kto nema “taliansku krv” nepochopi team a ako funguje a vsetky suvisloti a dost sa zabavam na vyjadreniach o talianoch a pod… ja by som mohol takto vraviet o slovakoch (a niekedy sa neudrzim ) - ale naco - hlavne klud a pohoda… vela zabavy, dobreho jedla, priatelov a rodina
Krasny zivot
To, že chceš pocítiť adrenalín pri dianí/ predbiehaní na trati, nemá nič spoločné s lipnutím na minulosti. Posledné sezóny boli skvelé, táto zatiaľ tiež ponúkla množstvo napätia, vďaka nie vždy 100% McLarenu. Také niečo sa a období 14-20 nedá povedať.
Buď fandíš motošportu a predbiehanie máš v krvi alebo fandíš kultu nejakej osobnosti a PR kecom okolo