V Red Bulle si skutočne mysleli, že direktíva im pomôže: Vytriezveli sme, priznal Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Uz to pises dlho a nikto sa nechytá. Uz sa ti to nepodarí :joy: vsetci ta prekukli… “Mas praudu” :joy:

3 Likes

Na co se máš chytat (když stejně reaguješ)?

1 Like

Proč se nezeptali Adriana, ten by jim řekl velice přesně co můžou očekávat.

Hamík - 2007 žiadny titul nevyhral ??? 2008 je ten čo si reálne vybojoval, v aute nie o 2 sekundy rýchlejšom. Od 2014 sa vozil v najdominantnejšej káre v histórii F1, v 2016 ušmudlali nejakú dohodu, že to nechajú Rosbergovi ak ukončí kariéru a angažujú mu tam nejakého ťulpasa, 2017 a 2018 je asi len mokrý sen Ferrari fanbase, že boli akože v nejakej hre o titul.

Max 2021 a 2024 najlepšie sezóny dekády, častokrát 2.-3. najrýchlejšie auto na trati. 2022 - prvá polovica, Ferrari rýchlostná prevaha, nebyť to auto červené ale strieborné tak má v polovici sezóny Leclerc ťažko dostihnuteľný náskok. 2023 jasná dominancia, bez debaty

1 Like

První sluneční dny a ty už máš úžeh

1 Like

Podľa hesla “stokrát opakovaná lož sa stane pravdou”. Goebbels ako životný vzor ? To mnohé vysvetľuje

To máš špatně, Goebblesa tu má @rAstor a hlásil se ku věšení lidí

Za prve Lewis realne bojoval o 3 tituly, neviem teda kde si bol v tych casoch :grinning: a za dalsie Max 1 dostal darom, ten 2022 ok polku sezony nieco robil, 23 sa vozil a 24 viacmenej tiez nakolko si vyjazdil naskok prvu polku sezony. Ale pozor - ja uznavam, ze sa tam dostal zasluzene tak ako Lewis svojho casu aj ostatni. Len tebe a tebe podobnym chyba trochu respektu.

V jednej vete uznávaš, že sa tam dostal zaslúžene a v druhej formuluješ, že 1 titul dostal darom. Tak si vyber čo z toho si vlastne myslíš. Aj keď je to už zrejmé ale snažíš sa byť na oko objektívny a nezaujatý.

Tie otrepanky o 2021 ma už dosť nudia, ako keby sa titul udeľoval za jednu VC. Neviem kde si videl boj a ďalšie 2 tituly mimo 2008 ale od 2014 do 2020 môžeme pokojne hovoriť o najhoršej ére F1 v histórii

1 Like

A este podoktnem, ze ak teda rozoberame, kto kedy bojoval o titul tak Hamilton si ho v roku 21 vybojoval, hold Masi bol proti. Co uz, kazdopadne ked niekto ako ty dehonestuje uspechy Hamiltona tak realne nemas rad tento sport a si extremne zaujaty.

2 Likes

Vsichni formulovi fans i lidi v F1 vcetne pilotu berou Lewise jako 8 nasobneho.

2 Likes

Jémine to sú zas drísty ako keď napíšem, že Kimi si vybojoval 2003 ale motor Mercedes bol proti.

Tento šport dehonestoval Mercedes od roku 2014 7 rokov v kuse. Našťastie toto temné obdobie skončilo a tituly sa nerozdávajú, vďaka nedostihnuteľným výhodám a úpravám pravidiel na zákazku, už v Austrálii.

Samozrejme, nájdu sa fanúšikovia, ktorým sa to páčilo. Decká čo majú Luiho za vzor a fandia tomu, kto zrovna víťazí a potom všelijakí tí DTS fans čo vedia o pretekaní makový prd. My, čo F1 sledujeme pomaly 30 rokov, sme zvyknutí, že sa na trati niečo deje a nie, že sa niekto vozí o 30 sekúnd pred kolegom a o kolo pred tretím v poradí.

Jak Mercedes dehonestoval F1?

1 Like

To ma vie dojat, za to ze niekto je sikovnejsi ako konkurencia, Mercedes 14-20, RB 22-23/24 tak dehonestuju sport :smiley: ty si teda majster

1 Like

Wau, skveleeee - ja to tu uz pisem asi 3, mozno 4 raz za cca 2-3 dni… toto forum mi robi radost stale vacsiu a vacsiu - som z mnohych uneseny a velmi vesely a dost na nasmejem - velke dik!!! Ste mnohi skutocne vtipni a velmi zabavni - treba to vyuzit a skusit aj Stand up - siel by som (zabava je zarucena) :rofl:
A dik za oslovenie “decko” - to tiez vzdy potesi, ked sa o mne niekto vyjadri, ze som mlady :grinning::+1:, ved pozeram F1 cca 48 rokov (pozeram - cize uz ako fanusik schopny diskutovat s inymi o F1) - vdaka, vdaka a este raz vdaka :grinning::+1:
Krasny den a myslim, ze to este nie je koniec - dnes sa este urcite z chuti zabavim :rofl:

Jeste porad to boli :sneezing_face:

Jedno musím uznať. Predstaviť si človeka, ktorý sleduje F1 48 rokov, pamätá si velikánov tohto športu z čias, kedy nasadzovali život, aby vôbec doviezli monoposty do cieľa, fandiť Luimu, ktorý nemusel urobiť nič a doviezol sa prvý pol minúty pred kolegom, tak to je prosím pekne nad moje schopnosti. Nikto nie sme dokonalí, že ano…

Nie, to veru nie sme - a nevadi, ze to nechapes :grinning:
Hovori sa tomu aj vyvoj osobnosti, kedy nelipnes na minulosti (nezostanes zaseknuty) a dokazes kracat s dobou :grinning:
Ono, je smutny pohlad na ludi, ktori ziju v minulosti - minaju to, co mozu mat teraz :+1:

1 Like

A este - ja fandim aj Lec, Pia, Nor, Hul, Alo, Ant a samozrejme Ham
A stajne Mer, Mcl, Fer

Priznam sa - mam velmi blizko k Anglicku - teda team Mcl je topka (a sledujem a cakam dobry vyvoj v Ast)…
Mam v Chelsea brata - takze to mame generacne spojene s Anglickom (takze aj Ham) a pochadzam zo Sicilie - tak Fer je vzdy a bude srdcovka a kto nema “taliansku krv” nepochopi team a ako funguje a vsetky suvisloti a dost sa zabavam na vyjadreniach o talianoch a pod… ja by som mohol takto vraviet o slovakoch (a niekedy sa neudrzim :grinning:) - ale naco - hlavne klud a pohoda… vela zabavy, dobreho jedla, priatelov a rodina
Krasny zivot :grinning:

To, že chceš pocítiť adrenalín pri dianí/ predbiehaní na trati, nemá nič spoločné s lipnutím na minulosti. Posledné sezóny boli skvelé, táto zatiaľ tiež ponúkla množstvo napätia, vďaka nie vždy 100% McLarenu. Také niečo sa a období 14-20 nedá povedať.

Buď fandíš motošportu a predbiehanie máš v krvi alebo fandíš kultu nejakej osobnosti a PR kecom okolo