Nie, nepochopil si to spravne. Vlastne si nepochopil ani h0vno, co sa presne aj ocakavalo. Moj post bol len nastroj na dokazanie pointy, ktoru si ty samozrejme ochotne dokazal ![]()
Tohle se dělalo na základní škole, tyhle “stěry,” když ti někdo řekl něco a ty jsi to otočil proti němu ![]()
Tak co si chtěl prokázat? Svojí intelgienci? No tu si opravdu prokázal. Ty mě tu obviňuje z přemrucování a nesnesení jiných názorů. Přitom celá debata tady byla, protože @Max_is_faster_than_you nesnesl můj názor a ještě překrucoval co jsem psal. Vůbec nejsi schopný reflektovat co se reálně děje a jako slepej osel píšeš dokola to stejný, vůbec neřešíš co se reálně píše. Jinak ti doporučím jednu věc - pokud o někom budeš něco tvrdit a budeš se ho snažit urážet a ponižovat, za jeho názory, tak si jen nastavuješ sám zrcadlo, takže si někdy zkus zapřemýšlet, ale chápu že to je nad tvoje schopnosti
no, ono je rozdiel medzi vymenou
A: “Ty si hlupak”
B: “Nie, to ty si hlupak.”
a Honzikovym
Ja: “Ty si hlupak”
Honzik: “My vime, ze jsi hlupak, nemusis nam to psat.”
To prve je naozaj spravanie zo zakladnej skoly, vacsinou z prveho stupna. To druhe uz vykazuje znamky komunikacnej a emocnej nezrelosti. Je to prekrucanie slov oponenta v diskusii, lebo je zahnany do kuta. Vtedy robi aj to, ze meni temu, snazi sa druhu stranu zosmiesnit namiesto toho aby reagoval na obsah, zacne riesit uplne nepodstatny detail aby sa vyhol odpovedi alebo sa zacne tvarit, ze o povodnu otazku nikdy neslo… Ked si k tomu priratame jeho neexistujucu toleranciu k jeho vlastnym omylom, clovek nemusi byt psycholog aby mu bolo jasne, ze Honzik ma extremne krehke ego a v jeho gebuli je zakodovane, ze jemu sa odporovat nesmie inak sa zosype a vnimanim diskusie ako sutaze, ze on z toho proste musi vyjst ako vitaz nech to stoji co to stoji. A ked nema pravdu, supera udola nezmyselnymi blabolami, len aby vyhral. Zrejme mu bolo dost casto ublizovane.
Pre psychologa by bol Honzik celkom zaujimavy objekt na skumanie. Inteligencne na tom totiz nemusi byt uplne zle, svoju inteligenciu vsak vyuziva nespravne, na odvadzanie pozornosti od svojich chyb a na hladanie vyhovoriek. Nie na normalnu diskusiu
Vidis, dalsi dokaz tvojej komunikacnej nezrelosti. Mam chvilku cas a aj ked viem, ze tebe je to zbytocne vysvetlovat, aspon to tu bude pre ostatnych na precitanie ![]()
max is faster ti oponoval, ze Mekies nikde nepovedal, ze o vsetkom vedeli uz v zahrievacom kole, ako si pisal ty ked si chcel vediet, preco ho nestiahli pred startom. Poukazal na to, ze nevies citat. To nie je neznesenie nazoru. Napisal pravdu.
Potom, zjavne mas problem rozlisit pojmy “nazor” a “fakt”. To, ze ty tvrdis, ze o probleme vedeli pred startom nie je nazor ale fakt. Ale chybny, lebo to nikto nepovedal. Nazor mozes mat na nieco, co nie je dane. Kdezto ty v praxi si prisiel s tym, ze trava je modra (co je ten chybny fakt a nie nazor ako sa snazis tvarit ty), max is faster a par dalsich ludi ti rozporovalo, ze to nie je pravda a nemas to cim podlozit (ano spravne, faktom je ze zvycajne je trava zelena). A teraz tu vyplakavas, ze tvoj nazor je, ze trava je modra a ludia neakceptuju tvoj nazor
lenze je to trosku naopak chlapce. Ty prekrucas fakty a ked ti to niekto vyvrati s tym, ze nemas pravdu tak pises ze neakceptuju tvoj nazor. A cele to prameni z toho, ze sa vyhovaras na vsetko mozne len aby ty si bol za toho dobreho a za vitaza.
Tak debata od Miftyho nebyla původně ohledně tech problému z neděle, ale startů Maxe, respektive co jsem si dovolil k tomu napsat.
Ale dobře, tak si to shrneme, jediný fakt je ten, že Max měl tech problém, který začal v zaváděcím kole. A dál už je to na tom, že nevíme jestli tým o tom věděl, nebo to věděl ale neví se v jakém rozsahu. Fajn, tak když chceš tu hrát na to kdo používá fakta, tak to rozhodně nebyl Mifty s tvrzením, že to tým nemusel vědět hned, protože to fakt může, ale nemusí být. Stejně jako moje úvaha v tom, že tým o tom věděl, byť ne v plném rozsahu. Takže ve výsledku co? Mifty se tu hádal o x věcech najednou a pointa byla ta, že ho ■■■■■ co jsem napsal, nic víc nic míň.
Ve verbální inteligenci tam nějaký deficit podle mě je. A také neschopnost pochopit architekturu argumentu jakožto argumentu. Protože stejně jako “spinelesssheep” používá slovo “argument” pro označení něčeho, co architekturu argumentu prostě nemá.
Jednoduše, pokud tvrdím, že
a) Verstappenův startovní problém byl zapříčiněn chybnou obsluhou techniky ze strany jezdce (= technika byla v pořádku),
nemohu zároveň tvrdit, že
b) Verstappenův vůz měl už v přípravném kole technický problém
a následně kritizovat tým za to, že Verstappena nestáhl ze startovního roštu a riskoval karambol.
Výroky a) a b) jsou neslučitelné. Máš pravdu v tom, že Hogr mezi nimi svévolně přepíná podle toho, jestli má zrovna chuť kopnout si do Verstappena nebo do Red Bullu. Ale osobně si kladu otázku, jestli je vůbec schopen pochopit existenci neslučitelnosti, jestli mu vůbec dochází, že jeho “argumentace” (dejme to slovo do silných uvozovek) má podstatnou vadu. Protože mi přijde, že on opravdu slepě věří výroku a) i b) zároveň.
A ty se div , že tě nemají rádi.
. Logika. Ty seš snílek chlape.
Ty @raptor22 @Jos_Is_Back @helmutko @Max_is_faster_than_you a další a další, děláte pořád stejnou chybu. Snažíte se jednoduchej hejt zasadit do nějaké škatulky a vyvrátit ho a pracujete s ním jako s argumentem, nebo faktem.
Ale hoši si chtějí jen pokecat. Trošku zazápasit. Vyhrát. Tohle fórum je pro ně důležité. A vy hned s logikou a argumenty.
Je to jen hejt proboha.
Hoši. Maximálně dva odstavce a tak maximálně tři reakce a dost. Nastolit téma, lehce rozvinout a kluci se zabaví sami. Ostatni si to přečtou, zhodnotí vetšinou validni názor ( což většinou máte) a je klid. Tak to dělám já a svět je v rovnováze.
Ano rádi mě mládenci nemají, ale vás taky ne. A mě to stálo mnohem méně práce. ![]()
Ale slušnejší by být mohli, to zase ano. Jejich sprostota je trošku otravná. ![]()
Jojo tiMure, ty tomu vždy nasadíš korunu.
Výrok “rakovina fóra “ není v tomto případě sprostost. Neobsahuje žádný vulgarismus a v pravém slova smyslu nebyl myšlen že strany @raptor22 jako urážka. Je to subjektivní, silně expresivní hodnocení tvého působení na tomto fóru. (@raptor22 mě může opravit, pokud to myslel jinak).
Já osobně bych k tobě, případně k tvým druhům takový výrok nepoužil, ale obsahově s ním nemám problém a je v souladu s mým názorem na vás a vaše působení zde.
Ano, pochopil si to spravne. Nebolo to myslene ako vulgarizmus. Myslene ako urazka to tiez nebolo, skor ako prirovnanie toho co tu robi, ale ked sa chce hrat na obet, asi to bude brat aj ako urazku. Bolo to myslene presne tak, ako funguje rakovina. Ze to tu pomaly zabija, vytvara tu nepriatelske prostredie, neda sa s nim “bojovat”(uvodzovky pridavam v edite lebo som presvedceny, ze toho slova by sa chytil), ludia kvoli nemu odchadzaju (ano, niektori najdu v sebe silu sa vratit), on ludi proste unavi/udola a sam neodide. Rakovina v prenesenom slova zmysle.
Tym samozrejme nepopieram, ze som voci nemu nie raz pouzil aj silne urazky, nehanbim sa za to. Nemam vyumelkovane spravanie a nie som dokonaly. Ked clovek prekroci urcite tresholdy, u mna si slusne zaobchadzanie nezasluzi. Nemyslim si, ze je vela uzivatelov voci ktorym som vulgarny a neslusny. Groh, Situs, Spine, Puff (aj ked vacsinou ignorujem) a potom proste vymazovia ako bob, Nigel, JimClark a Coulthard, proste ti trollovia ktorych by som mal po spravnosti ignorovat, ale ako pisem, nie som dokonaly
Ak som niekoho zabudol, mozu sa pripomenut.
Je těžké zůstat rezervovaný vůči někomu, kdo dělá všechno proto, aby tě vyprovokoval, a to nekonečnou směsí přihlouplosti a urážek (malou ochutnávku nabídl @Max_is_faster_than_you výše). Naprosto souhlasím. Navíc nevidím důvod, proč by si člověk měl nechat líbit všechno, co tu na něj dotyčný metá. Dokud tu i se svými “morálními” oporami nebyl, bylo to normální fórum.
No jo, argumenty jim došly, tak alespoň že jim došlo že jsi si je namazal na chleba ![]()
No hezky si tu podlízáte, ale jako vždy vám došly argumenty, tak to hodíte ala “oni nemají logiku a arguemnty” a ještě victim kartu, přitom ty si tu chodil s tímhle třeba
nemluvě o té lži s propagací genocidy.
k @tiMur no vidíš, pro normálně smýšlející lidi je označení rakovinou urážka, ale chápu, že ve vaší bublině je vlastně rakovina běžný popis, když tak fungujete. Ale abych to ukončil, ty sám do diskuzí příjdeš něco plácnout, provokovat a kopat a pak utečeš pryč a ty budeš psát o tom, že tu někdo chodí provokovat? Víš, ona diskuze je o tom, že se diskutuje, ne že se chodí provokovat a pak z toho utíkat nebo cíleně vyvolávat hádky. Já jsem do teď od tebe nezaznamenal jediný arugment v diskuzích, ty si vždy něco nahodil, pak si napsal, že ostatní to nepochopí, nebo nemají argument a ukončil to. Tak ale v tomhle případě jsi ty ten be argumentů.
A nakonec @raptor22 super, tak si mě tu přišel ze začátku urážet, jak nesnesu neěčí názor a jak neumím relfektovat fakta, a když jsem ti ten tvůj fakt potvrdil a zbytek ukázal, že zrovna vaše skupinka funguje tak, co sám si tu kritizoval a za co si urážel, tak je najednou ticho. To je opravdu kouzelný, jak tu za každou cenu urážíš jako kanál, snažíš se ponížit a v debatě, kde se jedna strana chová slušně a reaguje na jediný argument, tak pak jsi ticho a naopak zase vylezeš kopat, když se objevil tiMur.
Jako velké naděje u vás nemám, ale alespoň tady bych čekal, že dokážete pochopit, kdy popisujete sebe, při snaze shodit oponenty
Janko neboj sa, vyhral si… Nemas pravdu takmer v nicom, ale vyhral si lebo uz si ma unavil, nechce sa mi pokracovat ![]()
Jedamánku, celou dobu bojujete za to, že diskuze není o tom mít pravdu a být vítěz, ale budeš tu hodnotit, kdo má nebo nemá pravdu, aby si sakrasticky označil mě za vítěze. Jaké to je neustále se střílet do nohou?
Je to tak Maxi. Holt tě Lewis nemá rád no. Příště ho musíš dát čistě hned na první pokus. Nicméně stejně jsi mu ukázal kde je jeho místo. Dobrá práce. Jen tak dál. ![]()
**HellHogr**Mestari
Je den, kdy nejsi zlitej jak doga?
Myslíš takovou diskuzi? Tak o takovou opravdu zájem nemám.
Ano, to je jeho “diskuse”.
Nevzdávej to, pokud máš validní argumenty ![]()
To si musíš vyřídit se Situsem , do toho @Jos_Is_Back netahej. Situs tu píše jaký jsi veliký mazač chleba.
Ale nebuď na něho zlý, poslal ti objetí.
Každopádně jsem upřímně rád, že se máte rádi. ![]()