Myslíš takovou diskuzi
Vidíš u sebe alespoň co píšeš, nebo se budeš tvářit, že si v těch diskuzích nepsal nic, aby si torlloval či provokoval? Když ti to tak vadí
Myslíš takovou diskuzi
Vidíš u sebe alespoň co píšeš, nebo se budeš tvářit, že si v těch diskuzích nepsal nic, aby si torlloval či provokoval? Když ti to tak vadí
Má, ale tohle si velikáni nezasloužili. ![]()
Nezáviď ty špekoune
Dokud uvidíte jen jednu stranu a budete si nalhávat že vy s tím nic nemáte, tak budete obelhávat jen sami sebe ![]()
Situs byl maskot fóra na f1sports.cz, ale tam ho vážně nebral nikdo, doslova a do písmene nikdo, a to přitom bylo alonsofilní fórum.
Možná proto, že jeho jediný argument vždycky zněl, že měl argument.
Každou polemiku tudíž vyhrál stejně jako Donald Trump posledních stopadesát amerických válek.
Lžeš, ale to je ten tvůj fiktivní svět bublin ![]()
Já tě bral vážně, pro mě si byl vzor. ![]()
Bretnix to myslel tak, že tě bral vážně a zároveň sebe považuje za nikoho ![]()
Špekoune?
Tak tohle mi ještě nikdy nikdo neřekl ani nenapsal.
Musím říct Michale, že tohle je zatím to nejzajímavější co jsem od tebe za celou dobu četl. Fajt jsi mě pobavil. Díky. ![]()
@Evap až se sejdem na to kafe, tak na tebe bude čekat špekoun ![]()
A soukromé zprávy neznáš? To je vitpný, že píšeš o tom, kdo zavaluje diskuze, když tu asie v 5 diskuzi píeše o kávě s Evap, který se nikdy nestane.
Díky, vážím si toho ![]()
Copak já, ale je škoda že soukromé zprávy neznáte vy. ![]()
Nefungujú. Všetci musia vedieť ako si lezú navzájom do riti. My sme totiž lepší ako vy!
Oh ty si naj, nie ty si ten naj. Oh dáme kávu jou jou. ![]()
Copak, k těm svým provokujícím příspěvkům se nevyjdáříš, když si tu přšel s
Pojďte skočit zase na jedno na Růžek
![]()
argumenty k comu este? uz sa tu tocime len dokola a to uz ma nebavi. Potreboval “vyhrat”, tak mu hovorim ze vyhral. Potrebuje mat posledne slovo, tak mu ho necham. Potrebuje dalsiu pozornost ako drogu? Tak teraz musite nastupit vy chalani, mne uz sa nechce![]()
Mimochodom podporovat ho v tom co robi nie je zrovna znak kamaratstva. Ozajstne priatelstvo nestoji na neustalom prikyvovani, je pekne svojho kamarata aj upozornit, ze nieco robi zle.
Tu dam posledny kliniec, ked uz mam pokracovat v tej rakovine co tu Honzik stale vytahuje. V tvojom pripade to tiez vyzaduje specificky mindset ked sa radujes z toho, ze rakovina vyhrala
Pekny den ![]()
Nechováš se hezky. A takový jsme měli hezký vztah.
![]()
…k ničemu, už od začátku ![]()
Ale nejdřív musíš napsat, že jsem nejychtřejší z celého fora, jinak nejdu
… to už ti napsali Maxovci, to je víc
Navíc, já jsem ještě chytřejší ![]()