V Red Bulle poznajú príčinu Verstappenovej poruchy. Tím o motor nenávratne prišiel | Magazín F1 - F1online.sk

LOL :smiley:

A tohle tady vytvářel s hitlerjugend. :smiley:

3 lajkov

Kdo je Michal? :open_mouth:

3 lajkov

Mě se líbí, jak začali označovat x lidí nebo psát my, aby do toho zatáhli ostatní. T už je čistý zoufalství :smiley:

2 lajkov

Michal David asi :distorted_face:

2 lajkov

:joy: Neboj to nejseš ty. :joy:

3 lajkov

… a kdy mám teda svátek? :distorted_face:

2 lajkov

:distorted_face: Já ti to pak vysvětlím. :distorted_face:

2 lajkov

Já jen abych to neprošvihnul, miluji dárky :hugs:

3 lajkov

Kluci z fanklubu Maxe ti tu nadělí takový dárky, že se nebudeš stačit divit :smiley:

3 lajkov

3 lajkov

prý se michalovi složí na novej merch Alonsa, už je zase naskladněnej. :partying_face: Ale pšššt. :shushing_face:

3 lajkov

Ok, že prosím xxl, děkuji :green_heart:

2 lajkov

vs

Ty jo, teď nevím kdo je horší. :rofl:

Myslím, že tohle moc hezky dokládá jak dopadají debaty s Honzou. Moc hezká ukázka argumentačních sil zúčastněných. :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk

jj tiMure,

Jestli ti nebudeš manipulátor

A sorry, ale fakt tu nebudu dohledávat koho Mifty urážel, na Spina jsem si vzpomněl hned, ale měl tu i krásné výměny s Josem například.

3 lajkov

myslim si, ze to o co sa snazil @Max_is_faster_than_you a neuspel v tom jasne dokazuje, ze s Grohom neexistuje normalna debata. Bola snaha o slusnu debatu, snaha o vecne dokazovanie, snaha o slusne vysvetlenie bez akychkolvek invektiv. A sklzlo to presne tam, kde vzdy debata s nim sklzne. Druheho diskutera zneskodnil nie tym, ze by mal pravdu ale tym, ze ho proste udolal s hromadou uplnych sr4ciek za vydatnej podpory svojho tiena spinelessa, situsa a pufika.

Jasne to ukazalo, ze problem nie je ani trosku v nadavani alebo niecom podobnom ako tu stale ten labilik narieka, nanho nepomoze ani ist po dobrom a debatovat slusne na urovni. Janko Groh proste neznesie, ak ma niekto iny nazor ako on, ked nema pravdu a niekto na to poukaze a potom takto zahlti diskusiu, ze to vlastne toho co ma pravdu a diskutoval s nim prestane bavit sa s nim dohadovat(samozrejme vynimku tvoria jeho styria nohsledovia) a Honzik to povazuje za vitaztvo.

2 lajkov

no vidíš, že chápeš jak funguje ta vaše skupinka

nech mě hádat, to je podle tebe tra slušná a věcná diskuze, že?

3 lajkov

Inu vždy je problém, když někdo diskuzi vnímá jako soutěž.

2 lajkov

To je problém, nevím proč to tak vnímáte, že někdo musí vyhrát a někdo prohrát. A ještě začnete cíleně manipulovat a překrucovat co oponent (ne)napsal.

4 lajkov

A dobre, tych par minut na ten post mam​:slightly_smiling_face:

Vies, ze obracat to co niekto napise na teba naspat a tvarit sa, ze to je myslene na povodnu osobu je forma nevyspelosti? Dokonca hranici to s infantilitou, je to problem s akceptovanim reality a jej prekrucanie k obrazu, ktory ti sedi. To, ze to pravidelne pouzivas ako obranny mechanizmus ked si zahnany do kuta ukazuje, ako velmi si mentalne nevyspely. Medzi inymi infantilitami co tu predvadzas. Naznacuje to znacne zanedbany mentalny vyvoj, ale chapem ze teraz uz sa to tazko dohana :slightly_smiling_face: To je jedna vec.

Druha vec, to o slusnej diskusii je presne dalsi dokaz, ze necitas s porozumenim, ako ti napisal max is faster na zaciatku tohoto vlakna. Kde pisem o mojej slusnej diskusii? ja pisem o jeho snahe. Absolutne nemam problem priznat, ze moj slovnik voci tebe je prinajmensom nevyberany. A potom, ani tebe som prvy post nepisal s nadavkami a osobnymi urazkami. Na zaciatku som sa s tebou bavil slusne, to az ked som zistil ake si mentalne monstrum tak som sa s tebou zacal bavit tak ako si zasluzis :slightly_smiling_face: Za tou rakovinou fora si stojim a pravidelne ma o tom presviedcas. Ludia tu vedia komunikovat aj ked maju rozdielne nazory, vedia sa obcas zhodnut na nezhode. Ty nie. Hrotis to na maximum, provokujes ludi a nicis forum. Rakovina

Je mi uplne jedno co z toho zasa niekedy vytiahnes, ostatne tak ako aj teraz, lebo to si cely ty. Potkan co vyhrabava co moze, len aby sa uspokojil :slightly_smiling_face:

1 lajk

chápu to správně, že celý příspěvek, kde jen urážíš a píšeš o nevyspělosti a infantilitě je směřován na mě, kdežto ty nejsi schopný srozumitelně a na úrovni komunikovat věci? A jinak hezky ses popsal :slight_smile:

3 lajkov