V Red Bulle poznajú príčinu Verstappenovej poruchy. Tím o motor nenávratne prišiel | Magazín F1 - F1online.sk

Ano, precizně si se snažil tvářit, že Max neměl žádný vliv na jeho špatné starty, což se v tom článku nepíše.

to se nedivím, že si se ztratil v těch překrucováních, vše máš v téhle diskuzi, nemíním se opakovat, jen protože jsi zaslepenej fanda Maxe, kterej je otrženej od reality

Poprosim citaciu - kde presne som Maxa kompletne zbavil zodpovednosti? Urobil som to v pripade Monaka, kde som sa oprel o vyjadrenie timu, ktory potvrdil, ze islo o plne technicky problem. Ohladne Ciny som cely cas pisal, ze bola primarne zodpovedna technika, nikde som netvrdil, ze na tom Max nemal podiel. To vyplyva zo slovicka „primarne” ktore implikuje, ze je tam este aj ina pricina.

Diskusiu som si teda pozrel este raz a opat sa vraciam k otazke - z coho prameni tvoje tvrdenie, ze Max je babrak a za zle starty si moze sam? Ako priklad si uviedol viacere zle straty, jasne som dolozil, ze ani v jednom z tvojich prikladov nesedi tvrdenie, ze by pricinou bolo Maxove babractvo. Mozes sa ohanat, ze si v diskusii dolozil dokaz, ale nie je tomu tak.

1 lajk

to je uplne jedno s cim prides, on ta bude donekonecna natahovat.

5 lajky

Když Honza řekne A, tak ty musíš vždycky říct B. Na sílu. Nedělej, že jsi jinej.

1 lajk

Já nevím, proč tu furt překrucuješ, říkáš, že se díváš na celou diskuzi, ale očividně ne. Hned na začátku diskuze jsem napsal

ale abych to zkrátil. Pro tebe a dalších x “fans” Maxe je relevantní otázka a co Hogr

pro mě je relevantní otázka, k tématu toho co se stalo v Monaku

máš to hned na začátku diskuze. Tímhle to uzavřu, protože ty vůbec neřešíš Maxe nebo F1, ty a dalších pár vyšinutých jedinců tu běháte s pěnou u huby, co si tu dovoluju napsat. Člověče, už se prober, každý má nějaký názor - může se ti nelíbit, ale to, že tu budeš už 4 den chodit s pěnu u huby, že jsem si dovolil upozornit na to, že Max si letos často může sám za nepovedený starty je prostě fakt, sám si to doložil i v článku, tak co furt řešíš co píšu? Proč tu píšeš nesmysly o tom, že Max je o 2/3 třídy lepší, než zbytek pole, když má očividně problémy se adaptovat na letošní pravidla min v podobě startů, tak snad nejlepšá pilot dokáže managovat vše na nějaké vysoké úrovni. Min teda to dokáže zlepšit do 6 závodu sezony. To, že tu budeš dokola psát svoje bludy, tak realitu nezmeníš, nezmění to ani lajky skupinky, která má problém vytáhnout hlavu z prdele a zamyslet se, to tak prostě je. Však se podívej na voliče na území SK, tam to uvidíš celkem dobře a tady ta vaše skupinka funguje naprosto stejně

3 lajkov

Fakt niekto príčetný dokáže napísať, že Verstappen je o 2/3 triedy lepší než zbytok poľa? To je dobré.

2 lajkov

Verstappen je o 2 třídy nad ostatníma. I Kimi Raikkonen to říkal. Bohužel ho brzdí to, že má Mercedes o 50 koní výkonnější motor.
Oh, wait…

1 lajk

Aj ja to skratim - “pena okolo huby”

Ja si myslim, ze to ako taky zakladny prehlad staci. Ked si ta clovek dava po davkach, tak je to este mierne skreslene, ale ked sa to vsetko da na kopu, tak sa podla mna celkom pekne ukaze obraz vyovnaneho a konstruktivneho fanusika, ktory z Verstappena a jeho fanusikov nema “penu okolo huby.” Mrzi ma, ze nie sme vsetci taki vyrovnani ako ty. Este podotknem, ze je to suhrn tvojich prispevok od nedele. Je streda.

A zoznam ludi, ktorych si dourazal je nasledovny: Dietrich Reimann @helmutko Jos is Back @tiMur @Daaviid23 @Unleash_the_lion @raptor22 @Christian_Horner @Bretnix samozrejme ja. Ak som niekoho zabudol, tak sa ospravedlnujem. Este dodam, ze svojho casu si to od teba zlizla aj @Evap a @rHapo . Ak som spomenul niekoho, kto sa necitil byt obetou Hogrovho utoku, tak sa ospravedlnujem, kludne nech sa ta osoba prihlasi.

Prajem ti pekny den, pokracuj tak ako doteraz - bez peny okolo huby :wink:

13 lajky

Hoši, ser te na to, nemá to cenu :grin:

1 lajk

Ty budeš psát o seznamu lidí, které jsem urážel? Ty, který si napsal Spinovi, že je potkan, protože nenapsal, že je Max 3 třídy lepší? Já fakt nevím, jestli to myslíš vážně, nebo jsi tak hloupej.

Tak jinak, proč si nevyjmenoval Jose, Raptora, Ježka, sebem Helmutka, Steva, Airbota, Bretnixe a rHapa za to, co jste tu opakovaně o mě psali? To se jako snažíš tvářit, že vy jste oběti místních diskuzí nebo co tu předvádíš za divadlo? Já jsem tu dostával od fans Verstappena nálož od začátku tohohle fora, ty jsi byl jedním z nich a to často proto, že jsem vyjádřil názor, který si nelíbil. A to je co jsem psal výše, vám nejde o nějaké fandění a F1, vy si tu řešíte svoje mentální issues a napadáte tu uživatele s názory co se vám nelíbí. Ano, já jsem tu několikrát ulítl a za to jsem se omluvil, ale potom jsem taky napsal věci, který jen vrátili to, co tu někteří psali na mojí adresu.

No a jako vždy si nedokázal nějak věcně argumentovat, jen si zahrát na chudáčka, co za nic nemůže. Kdo ti bránil reagovat na to co jsem psal?

3 lajkov

Dejve nech ho, on potřebuje ze sebe dělat oběť. Co o to, že držel hubu, když mi tu fans Verstappena psali, že jsem rakovina fora, to je přece vedlejší v novém tématu kdo koho v diskuzích urážel :slight_smile:

3 lajkov

Kimi je trikrat vetsi talent nez Emil, rekl bych ze vetsi nez Senna, ten mel na pocatku kariery v Lotusu dve sezony win auto a nedokazal toho vyuzit, vyhraval Q jak na bezicim pasu, ale nicil motory. Senna zacal vyhravat az s neporazitelnym Mclarenem MP4/4.

1 lajk

“To muselo dát příšernou práci. Přitom taková blbost co”.

4 lajkov

…takže vyhrál nebo co bude? :face_savoring_food:

3 lajkov

…má to obrovský potenciál, co jiného má cenu než tohle?! :squinting_face_with_tongue:

3 lajkov

Jde o to kdo to udělá, u mě třeba stačí vytáhnout jednu citaci a už si udajně vedu složky atd atd a schytám urážky že co si to dovoluju…pamatuju si jak tady například kontrolor @Dietrich_Reimann alias “nikdy k f1 nic nenapíšu” se na mě hned obořil za jednu citaci kdy jsem se někomu jen snažil doložit jeho slova. Tady je ted od “správné strany” celá hromada citací Hella a Dietrich to lajku, takže jde o to jestli to udělá ta správná nebo ta špatná strana. A kašlu na to že jsou to uražky, je to bez kontextu a urážku tady v nějakém bodě vytáhl snad každý.

Jak už jsem naznačil fanoušci Verstappena nabily v posledních letech dojmu, že jakýkoliv superlativ na Verstappena je samozřejmost, kritika není absolutně na místě a že kdo si nemyslí že je o 2 třídy lepší než zbytek, tak potkan nebo whather, ale to je jedno - ten scénář je podobný jako u fans Slavie nebo týmů které dlouhodobě začnou vyhrávat. Jenže problém nastává když se vyhrávat přestane, a to se právě stalo…

3 lajkov

Napíšem to tu opäť. Netreba to tu brať až tak vážne. Či vyhrá ten, alebo onen, chlieb ani borovička lacnejšie nebudú. Tak načo na seba vzájomne útočiť. Rešpekt si nikto nevynúti a už vôbec nie osobnými útokmi na oponenta. To sa dosiahne pravý opak. A vtipné je, že ak to niekto preženie a je extra osobný a uráža, niečo ho neskôr osvieti a rozhodne sa protistrane ospravedliť, stane sa miláčikom a hviezdou fóra za to, že to ospravedlnenie napísal, lebo to tu nie je zvykom…Tak super, ale tie veci už boli vypustené von a vôbec nemali vyjsť.

4 lajkov

Jsi hodný, že na mě tak myslíš, cute. Neměl bys to tolik hrotit, a mrzí mě, jestli tě tak traumatizuje, na co dám já srdíčko. Žádná správná strana není, každý si někdy uletí a napíše něco ostřejšího tomu druhému. Spíš jde o to, že ať je v konfliktu kdokoliv z těch “vyšinutých lidí bez mozku”, jak uváděl Honzík, tak na opačné straně jste vždycky vy.

A celé tohle, celá tato “debata” co se táhne, tak jste odstartovali vy, kdy jste měli okamžitě potřebu psát rozumy jak je Verstappen babrák, vzdává to, neumí řídit monopost, protože je to na něho příliš složité, že? Tak přišla reakce no.

Jde o to, že ve většině případů nepíšete kritiku, vy píšete čistě provokativní srance (uznávám, že Jos nebo Bretnix taky někdy) no a doufáte, že se na to někdo chytí. Každopádně to platí i velice krásně na vás, v momentě kdy napíše někdo něco negativního k Alonsovi. Velmi dobře si pamatujeme, jak jste se tady všichni tři naváželi do @Evap za to, že napsala v reakci na situaci vzniklou během závodu, a Alovi, že je d3bil, že?

8 lajky

Tak ty jsi jedna z nejsměšnějších figurek co se tu pohybuje, k F1 nic, ale pak tu vytváříš vaší koláž alá hitlerjugend, kde označuješ kdo je kdo - takže už jen tím tady vytváříš dojem nějaké strany. To je naprosto mimo moje chápání především když právě k F1 nic nemáš a tohle je 95% tvého zájmu tady - asi největší bizár co se tady dá vidět. :-1:

haha vtipný, na to bych se ohradil znovu, protože napsat o pilotovi že je de.bil protože bojuje v naprosto fér souboji o pozici, to chce taky velmi špatné brýle, když to řeknu slušně.

2 lajkov

napíše člověk, co tu chodí do diskuzích kopat do mě, Spina nebo Situse, a k F1 nci nenapíše. To je fakt gol :smiley:

Do Evap se nikdo nenavážel, ale napsalo se k tomu poazstavení nad tím, proč je pilot ■■■■■, když bojuje o body. Ale klidně mi vysvětli, jak fans Maxe tady neřeší můj komentář z neděle o Maxovi 4 dny v kuse, ale psát o pilotovi, že je ■■■■■ protože bojuje o body, tak je ok :smiley:

2 lajkov