V Nemecku neveria, že Horner to prežije bez ujmy: Nemá dobré vzťahy s Verstappenovcami | Magazín F1 - F1online.sk

Angela a jej špecifické masáže boli garanciou Hamových úspechov. :slightly_smiling_face:

1 Like

Na co ty hned nemyslíš

Načo by Ferrari boli inžinieri Mercedesu, ktorí posledné roky stavali o dosť horšie autá ako červení? :sweat_smile:

Keď chcú niekde loviť, tak v RB.

Tak minimalne u Bona by ma to neprekvapilo, to mas akoby siel Maxo niekam inam bez GPho

1 Like

Jako když někdo bude chtít přestoupit, tak přestoupí :man_shrugging: Zejména když je to až za rok, čili vyřídit papíry či nucené dovolenky je nezastaví.

No jasně, ale hlavně klauzule, že pilot nemůže “invite” další zaměstnance… jak to chcou rozdělovat? Však každý dobrý právníky by jim to omlatil o hlavu

Já právě nevím :man_shrugging:

Ještě chvílí a někdo přijde se spekulací, že Horner založí s Neweym vlastní tým a vezmou tam Maldonada s Grosjeanem :grinning:

… co ten Horner udělal mi řekni :thinking:

Schumachera s DeVriesom :grin:

1 Like

DeVriesa s Latifim, nech má počas pretekov kto miešať kartami.

1 Like

Hele tohle je další bulvární článek, nebral bych to vážně

Presne tak, ale. Pre niekoho komu ide o prachy a je z vnútra, nezáleží na tom ci rb bude dalej dominovat/vyhravat ale o moc a prachy… Som zvedavy zajtra co tam spadne zo stromu… :face_with_hand_over_mouth::joy:

Uvidíme, upřímně tohle nechápu a jestli Horner skončí, tak to bude obrovská rána pro RB, vybudoval tým od základů a ten tým dokázal úžasný úspěchy

1 Like

prislo to z nicoho nic, kazdy si myslel, ze to je fake, a ono nie, to je na tom to najdivnejsie :smiley:

No, ale nevíme ani co se tam děje. Jednou jsou to fotky, podruhé chování na pracovišti, potom zase rebelie od Verstappenovcu, už aby bylo po všem a dozvěděli jsme se, že Jos poslal z Hornerova telefonu jeho chloubu kolegyni z marketingu :grinning:

Netreba zas brat zasluhy ani Markovi, ktory objavil a priviedol do F1 snad polovicu sucasneho gridu vratane uz teraz 3. najuspesnejsieho pilota historie podla poctu vitazstiev. :slight_smile:

2 Likes

Stary Jos v tom bude urcite, neverim ze ti dva se nemaji radi.