Tak to se nechává inspirovat u tebe
Milfka Verstappenka?
Neviem si predstavit Neweyho vo Ferrari na stare kolena… Ale to som si nevedel predstavit ani Hamiltona … Ak “Horner gate” bude krycie meno na odchod Neweyho tak zbohom zdravy rozum … Elkann, Elkann… moze to byt realita?
Jen at se to stane, klidne vic takovych rosad, vsechno je v F1 neskutecne stejny, strnuly a nudny.
To nie je pravda.
Dominancia Ferrari je naopak chutná.
Šťavnatá a výživná.
Jos ani nemusi byt dolezita osoba, ale vie vzadu prostrednictvom Maxa potiahnut za nitky + urcite je velmi zadobre aj s Markom… Ale to pisu media, ze to zacalo interne. Moze byt pravda aj ze ide o moc v RB ako takom ako pises ty.
Marko by tam nechybal, ved nemal v teame nic specialne na starosti, okrem blabolenia do medii a buzerovania/ vyhadzovania pilotov. Horner je ina kava, ked odchadzaju takto vysoko postaveni ludia, takmer vzdy s nimi odidu aj ludia co s nimi uzko spolupracovali, takze to nebude len Horner.
Ak jej tvárou bude práve Hamilton a nie Charles, tak to pochybujem, že bude chutná .
problem prestupu Newyho do Ferrari je ze pre Ferrari uz je neskoro
resp. takto: na to, aby mal nejaky vplyv, bude potrebovat roky a urcite ma rozne povinne dovolenky v zmluve tak aj keby dal vypoved dnes, vplyv na 2025 ci 2026 bude minimalny, lenze ked nema vplyv na 2026, tak to znamena, ze vyrazne mensi nez by bolo potrebne pre celu tu generaciu (ak nechce v 2027 stavat Ferrari opat nove auto)
z ovela dlhodobejsieho hladiska by to vsak mohlo pre Adriana byt velmi zaujimave a pre Ferrari uspesne, len ci maju obe strany dost casu
Horner stoji za uspechom Redbullu. Ked sa ho zbavia tak to bude oficialne zaciatok konca uspesnej ery. 24 este daju, 25 mozno, ale na 26 je potrebny jasny leadership a tam si ich v tom pripade skrtam.
Konecne niekto, kto to vidi tiez a nelieta v oblakoch.
Keby da vypoved dnes, tak urcite nemoze skoncit zo dna na den. Par mesiacov by este musel tahat v RB. A takto dolezity clovek ma urcite povinnu prestavku minimalne rok (mozno viac, ale ratajme rok). Takze do Ferrari by sa najskor pri uplne najoptimistickejsom scenari mohol pripojit niekedy v druhej polke 2025, co uz je velmi neskoro, takze ako si napisal, pre 2027 by museli stavat komplet nove auto, co nikto nevie ci sa oplati (predtym ako vyjdu na trat 2026). A dalsia generacia pravidiel bude kedy? 2030 mozno? A to uz bude mat Newey po 70ke a nie je nesmrtelny.
Ale po Hamiltonovom prestupe je uz mozne vsetko. Aj to, ze v pripade rozkladu RB Ferrari k Hamiltonovi podpise Maxa.
Tak samozřejmě, Horner ten tým vybudoval od základu, jeho úspěchy jsou víc, než viditelný a ten tym jede neskutečně, tohle by znamenalo se totálně odbouchnout
S tymto mozem jedine suhlasit. Horner to cele vybudoval a kociroval a bez neho sa to rozsype. Otazne je, ci to niekomu aj realne vadi. Mateschitz nie je zrovna zapaleny pre F1 ako bol jeho otec, takze ho to mozno moc netankuje a nejde sa pretrhnut aby to zachranil. Podoji to do 2025, potom to preda a ma klud.
ak chceme byt odvazni a predsa len trochu realisticky, tak idealne by bolo aby sa tam proste Adrian dostal co najskor; stale plati ze vplyv bude mat az o dost neskor…
…akurat teba poupravim k realistickejsej verzii: Max by Lewisa mohol vo Ferrari v tom case nahradit (a svojim sposobm prist na hotove, ale to je cista fabulacia)
btw ja som skoro az presvedceny ze vdaka prestupu Lewisa ku cervenym Ferrari do 3 rokov ziska minimalne jazdecky titul (netvrdim ale ze to bude sam Lewis, ale mohol by to byt ten velmi chybajuci kusok skladacky ktory pomoze svojim sposobom aj Charlesovi) a pre Maxa by to fakt davalo zmysel: menit za dalsi vitazny stroj
A jak se pozná, jestli je to invite nebo se engineer rozhodne sám?
To je ta spravna otazka
Asi budu lustrovat korespondenciu alebo co
Pri lustrovaní korešpodencie by potom nemali opomenúť priečinok so spamom.
Asi jo, protože si tohle nedovedu představit, jak by i právně tohle mohli řešit, ale mám dojem, že jak odchod Bona (možná i dalších), tak tady to jsou čisté spekulace a nic víc
Andretti doporucuje
Ja som uz cital ze sa k Lewisovi ma vratit aj Angela, asi nam neostava nic ine len cakat co a jak dopadne lebo to je kazdy den nieco nove
Zajtra to vramci Hornera aj tak vypukne vo velkom a spusti sa sled udalosti, ci uz Christian odstupi alebo bude odideny, resp nebude