V Nemecku neveria, že Horner to prežije bez ujmy: Nemá dobré vzťahy s Verstappenovcami | Magazín F1 - F1online.sk

Začala týmto v Red Bulle hra o tróny? Kauza okolo Christiana Hornera v utorok trochu utíchla. Do médií prenikla „len“ správa, že šéfa Red Bullu čaká v piatok kľúčové vypočúvanie za účasti externého advokáta, ktorého spoločnosť poverila, aby záležitosť prešetril. V stredu sa nám však opäť ozval jeden z kľúčových zdrojov, nemecký Motorsport-Total.com, ktorý prišiel s novými informáciami.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/141807/v-nemecku-neveria-ze-horner-to-prezije-bez-ujmy-nema-dobre-vztahy-s-verstappenovcami

Copak? Josovi se nelíbí, že Hamík má větší plat než Emil?

Nie je mi ale velmi jasne, ze preco nema Horner dobre vztahy s Verstappenovcami. Chcel snad podpisat volneho Sainza?

Red Bull is the new Ferrari :sweat_smile:

Max mi príde, že má s Hornerom dobrý vzťah, keďže nerieši politiku. Ale Jos je Jos a Jos určite stojí za Helmutom.

Zahodme prevarku :grinning:

Vyrokovou logikou mozme dospiet k tomu, ze @Hedgehog je @Jos_Verstappen, a teda kruh sa uzavrel, mas dva nicky.

1 Like

1 Like

Pokud nekdo kvuli svym malichernym zajmum rozestve tak uspesnej tym, zaslouzil by kulku. A je jedno, jestli je to Verstappen starsi nebo nejakej ■■■■■ z rakouska.

I vyhrávat se musí umět. :wink:

1 Like

Protože by papa Jos chtěl vést RB a mít k ruce Helmuta

Uhorková sezóna v plnom prúde, ale stále len na báze JPP - jedna pani povedala.

2 Likes

Najprv Penis, potom fyzicke napadnutie a teraz sa pohadal s Verstappenom starsim? Nadherne uhorky rastu tuto sezonu

Takže v pátek nepřijde právník do RB factory na řešení této situace s Hornerem?

Nikde som nenapísal, že sa to nerieši. Len kým nie sú oficiálne stanoviská von a každý bulvárny web príde s iným dôvodom, tak nie je dôvod zatiaľ veriť ani jednej verzií.

@Hedgehog Čakajú nás roky zbierania ovocia. Sme si my zažili mocenské boje ale prišiel Papa Fred a všetko je zahojené. MERC a RB sa teraz pekne mlátia o skaly.

2 Likes

Tiez mi to tak pripada ale ostavam aj nadalej radsej skepticky a hlavne, tu na fore to proste navzdy bude Fiarri, mozeme sa aj rozkrajat :blush::shushing_face:

Chápu, dít se tohle v Mercedesu, tak se taky z povzdálí směju až se za břicho popadám. :smiley:

Takže to je vlastně vtipný. :smiley:

1 Like

U RedBullu potřebujeme pomoc z jejich řad, zdá se že do toho jdou příkladně a naplno :grinning: Alonso rozvrátil další tým :white_check_mark:

1 Like

Jestli je v téhle kauze skutečně zamontovaný Jos, tak z toho může vzniknout pořádná hospodská mela. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like