Net zero 2030.
ja na mojom aute asi 1400, plus nieco na bicykli… a keby som sa teda pokladal v tomto za priemerneho cloveka tak nas musi byt 52 tisic aby sme sa vyrovnali top 20.
Ked cirkus, tak poriadny. Toto tusim nie je prvy krat, co sa cez Verstappenovcov dostalo nieco von.
Takze ak je tato verzia pravdiva, Hornera, ktory z mizerneho Jaguaru za rekordny cas vytvoril majstrovsky team a cely cas ho drzal na dostrel najlepsich chcu takto spinavo vypoklonkovat po takmer 20tich rokoch skusali to potichu, ale tusim nevydalo a Horner neodstupil. Beztak asi poleti, ale takto to ma aspon smrnc, nie ticha dohoda o skonceni spoluprace. Stary Mateschitz sa musi v hrobe obracat
Všade sa hovorí o tom, že Hornerov koniec by znamenal aj odchod Neweyho. Predpokladajme, že s ním sa zoberú aj ďalší inžinieri. To ako Jos má stať za odchodom istoty, že Max bude mať aj od 2026 konkurencieschopný monopost ? Nedáva mi to zmysel
| It is probably no coincidence that the Horner story was first leaked in the Netherlands of all places.
The personal relationship between Horner and Jos Verstappen has reportedly been badly damaged.
And Max Verstappen is considered to be a loyal person whose loyalty lies above all with two men: his father and Helmut Marko.
Místo toho, aby byl Max s Hornerem a Neweym.
Tak je s polomrtvym dědou a s fotrem.
No to je asi ta základka.
(ÚDAJNĚ)
Ale zase jen tady dostaneš ujištění, že žádný mocenský boj v RB neprobíhají a jen jedeš propagandu proti nim. ÚDAJNĚ
Takže tou ženskou, které nelíbily lechtivé obrázky od Hornera je Emil?
Milka Verstappenka
Mozno emilova piquetka…co zacal perez tak horner dokoncil…ked bulvar tak poriadny
Staci ze si stary Verstappen este s niekym v RB povedali, ze kazdy je nahraditelny, aj Horner s Neweym a ze raz by aj tak skoncili, tak ak Horner vysiel z priazne, kolotoc sa roztocil. A mozno s Neweym to nie je pravda a zostane. Alebo Horner spravil/chcel spravit nejake kroky co sa niekomu nepacili…
Tazko povedat, zatial si kazdy len mysli, hlavne novinari
Alebo konspiracia: v RB neuniesli, ze Hamilton svojim prestupom strhol na seba celu pozornost sveta F1 a tak vytvorili burku v serbli a v piatok povedia, ze islo o nedorozumenie a vsetko je okej (pravdepodobnost 0,01%)
Snad mě nikdo nepošle k soudu za imaginární překlep Vrndappen.
Prosím berte to všichni jako žertík díky nepřehledné situaci v Red Bullu.
Děkuji.
Nechce sa mi verit, ze Jos by tam bol tak dolezita osoba, aby mal na toto nejaky velky vplyv. Tam to bude skor vyslovene mocensky boj dvoch skupin (napriklad Thajci vs Rakusania), ktory prebieha prostrednictvom Horner vs Marko a Jos je tam len postavicka, ktora stoji za Markom, kedze Marko je ten co Maxa dostal do F1 a vzdy pri nom stal. A Max je asi niekde uprostred za dobre so vsetkymi, ale kedze otec je rodina a obetoval mu vsetko, tak jasne, ze ho nepotopi.
Som zvedavy co ten piatok, ale Horner ci s Neweym alebo bez by bol pre RB ako F1 tim obrovska strata, zatial co Marko by RB az tak nechybal.
Ferdo tento boj v RB evidentne zacal skor ako sa vedelo, ze Hamilton ide do RB, takze v tom to nebude.
Podle mě má tahle vnitřní válka něco společného se stranou Albona.
Takže očekávám vítr podobný Thajskému monzunu.
Nepřekvapilo by mě rozdělení RB a TR na dva majitele.
Ale Albon mal sancu rok a pol (narozdiel od Gaslyho) a v porovnani s Maxom vyzeral ako uplny amater. Vyzeral rovnako ako teraz Sargeant pri nom. A RB potreboval niekoho, kto bude pri Maxovi, aby mohol strategiami potrapit superov (tak ako to robil Mercedes s Bottasom Vettelovi vo Ferrari).
Reklama na Albona je viditelná na první pohled. Kdyby se nejednalo o tlačenku, tak si jezdce Williamsu nikdo moc nevšímá, natož aby ho velebili jako superstar.
Mňa len tak napadlo či si až tak musí ten Lando búchať hlavu o stenu ako to tu viacerí písali keď nepodpísal RB.
Nový monopost RB20 uzrie svetlo sveta az na testoch.
Co ukazu 15.2. bude minulorocne auto, mozno nejaka nova nalepka sponzora.