no, dalsia sanca uz asi nepride, takze len smelo do toho
Manzelka je fanynka Hamiltona, tohle uz je jasna vec.
Rozhodně to značí že RedBull se dostal do pořádné šlamastiky.
Muze byt, pokud to neni hrany, dneska je v mode se omluvit nic se nestalo jedeme dal, uvidime.
Jak už jsem psal, všechno do sebe zapadá…blíží se nechutná dominance Ferrari!
Jednotlivé týmy přicházejí a zase odcházejí, jen Ferrari je věčné! Forza!
Že by si tam šel zbořit, co celý život stavěl?
A McLaren Davidko
Vím že ty jsi psal že na Newey to nestojí, já jsem jiného názoru a vskutku, získat Adriana je alfa omega. Takže tohle celé může být opravdový gamechanger.
Nevím.
Máš nějaký gardering. + to není úplně one man show, jak se to prezentuje.
Má taky tým plný skvělých lidí…
A že by šel něco rozjíždet do Itálie v 70 letech? To si nejsem jistý…
No takhle, pořád si myslím že potřebuješ komplexní tým. Kdyby jsi teď jen přesunul Adriana do Ferrari, tak to nějaký rozdíl udělá ale bude to ten rozhodující rozdíl? Pořád tomu nevěřím.
Nicméně přestup Lewise napovídá, že se ve Ferrari děje něco víc. Plus kdyby teď přišel Adrian, předpokládám že by si nadiktoval tým kolem sebe. Plus rozštěpený RB bude dost pravděpodobně slabší.
Resume, situace se od našeho rozhovoru na toto téma změnila.
Ten bude zase druhý jako za starých dobrý časů
Tak tento rok by to bolo fajn a potom udrieme
Mezitím vám to všecko vyfoukne Aston Martin
Astonu můžeme poslat Sainze jestli chcete
Vy už od roku 2025 nemáte na osud Sainze žádný vliv
Teď je to na NOVĚ
Na své působení ve Ferrari bude jisto jistě vzpomínat jako na vrchol kariéry, takže určitě příjme případná přátelská doporučení
Jen to zkuste mu dávat nějaká doporučení. Těším se už během letošní sezony když to zkusíte
ale to nemusi byt absolutne pravda
- newey ma niekolkorocnu zmluvu, takze realne ak by sa rozhodol odist tak pracovat v novom time by mohol najskor o rok a mozno aj neskor. co by bola dost velka nevyhoda pred sezonou 2026
- a co je dolezitejsie je, ze ak hornera vyhodia pre sexualne obtazovanie alebo sikanovanie zamestnanca ak by to teda bola pravda, tak predsa takeho cloveka hned nezamestna ziadny tim, urcite nie obratom. cize to by potom znamenalo, ze newey odchadza uplne z f1 kvoli hornerovmu padaku? a preco by to robil ked ho mozno cakaju dalsie 2 dominantne sezony