V Mercedese uvažovali aj nad Alonsom, ale ten podľa Wolffa nemal záujem | Magazín F1 - F1online.sk

Pretekárska sedačka v Mercedese zostáva aj naďalej najatraktívnejším voľným miestom vo Formule 1. Tento tím však už podľa všetkého vie, komu je určené, ale keď Lewis Hamilton začiatkom roka odpálil bombu svojím prestupom do Ferrari, uvažovali v Brackley rôzne. Podľa Tota Wolffa mali záujem aj o Fernanda Alonsa.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/161785/v-mercedese-uvazovali-aj-nad-alonsom-ale-ten-podla-wolffa-nemal-zaujem

to nevymyslis ​

Tak to slyšíte, přímo od Wolffa :smile: To bylo řečí že Mercedes nad Alonsem neuvažuje :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Tak Mercedes mu ponúkol ročnú zmluvu možno 1+1 a AM mu ponúkol dačo dlhodobejšie aj po F1 a takú pozíciu ako v AM by v Mercedese nemal.

Vedle Russella by se asi Alonsovi moc nelíbilo, když ho teď poráží i Stroll.

No, tak jsme se konečně oficiálně od Wolffa dozvěděli, že kdyby nebyl Alonso křivák, podvodník a mimořádný hlupák, tak možná mohl v F1 něčeho dosáhnout.
Uzavřeno.

Tak se potvrdilo, že jsi znovu neříkal o Alovi pravdu s Mercedesem.

Já jsem přece netvrdil, že Alonso půjde do Mercedesu jako Ty.

No právě, ty si tvrdil, že nabídku nedostal. Tady ti to sám Toto vyvrátil.

Nepřekrucuj. Já jsem tvrdil, že do Mercedesu nikdy nepůjde.
To Ty ses tady ztrapňoval fotomontážema Alonsa v Mergláckém mundůru.

Nepřekrucuj, jen řekni, jak si byl zase mimo.

Celou dobu tvrdím, že do Merglu půjde Sainz a tvrdím to stále.

Neviem ci som slepy ale kde sa tam pise ze dostal ponuku? :joy: podla mna tam je napisane ze sa uvazovalo aj nad alonsom ale on uz podpisal AM… Vcera som sem daval original ANG :wink:

3 Likes

Kdo Sainz? Toho by mohl přebít jedině Emil.

Alonso predsa. Je clanok o nom

To už má větší šanci i Antonelli, než Alonso.

Zase by som to tak nepovedal. Ved toto o nom uvazoval… Takze by to mozno bol skusil ale ci by sa dohodli :man_shrugging:

Kdo by uvažoval o jezdci, kterého momentálně poráží i Stroll?

Aj verstapenna porazil 2x perez minuly rok :joy:

Jenže to vůbec nebylo tím, že by Péro jezdil lépe než Emil.