V Mercedese uvažovali aj nad Alonsom, ale ten podľa Wolffa nemal záujem | Magazín F1 - F1online.sk

A snad stroll jazdi lepsie ako alonso? Bavime sa všeobecne hej? Proste maju na <> auto a nejde alonsovi tak ako vettelovi v zlom aute… Thats it to ale neznamena ze vettel ani alonso su horsi ako sTroll :joy:

Jakmile úroveň Astonu poklesla, tak Alonso vyměkl a nepodává žádné výkony. Je zcela bezduchým jezdcem.

A nemyslis si ze to je aj autom? Ved aj vettel je skvely jazdec a v slabom astone ho stroll zajazdil :man_shrugging: myslis si ze keby sadol do AM verstappen ze by jazdil p1-p2? :roll_eyes:

Jen si vzpomeň na Alonsové slova kterými se chvástal, že ve stejném voze porazí každého a teď dostává na kapra i od tak slabého jezdce jakým Stroll je.

To je tym vyvojom ktory smeruju na strolliatko

Tak to si nespominam teda… Fakt?

Formule.cz - Alonso porazí každého ve stejném voze

Som zvedavy ci mu vymenia motor na silverstone

Alonsovi? To netuším, zatím jsem četl pouze že nový motor dostane Gasly a MGU-K Emil, ale až doma v Holansku.

Alonso ma myslim 6 pretekov stary motor ale urcite ma jeho fans opravia

Pokud nepřekročí povolený počet, tak by mě nepřekvapilo, kdyby mu v domácím závodě nový motor dali.

Ludovo povedane, Wolff prave Alonsovi nasr4l do misky s cerealiami :crazy_face:

4 Likes

1 Like

aLe Já TaM nEvIdÍm JeDnÁnÍ aLoNsA a MeRcEdEsU

Ano jsi, stačí?

Fernando se rozhodl správně. Já bych dostal infarkt a už bych tady nebyl.
A co by sis tady beze mne počal?

Četl bych tu asi od cca 4/5 fanatiků, jak je Max dokonalej, že mu ostatní musí uhybat z cesty, že za situaci v Palestině může jen Izrael, a že levičáci jsou vždycky věcný a maji pravdu

Alonso Tě zachránil :pinched_fingers: :smiley:

Tohle si někam vystav :stuck_out_tongue_closed_eyes:

“Samozřejmě, že jsme uvažovali o Fernandovi” prohlásil Wolff

1 Like

V Silverstone je mokro.

1 Like

Ono zatím na závod ta předpověď je taky docela zajímavá :cloud_with_rain: