A snad stroll jazdi lepsie ako alonso? Bavime sa všeobecne hej? Proste maju na <> auto a nejde alonsovi tak ako vettelovi v zlom aute… Thats it to ale neznamena ze vettel ani alonso su horsi ako sTroll
Jakmile úroveň Astonu poklesla, tak Alonso vyměkl a nepodává žádné výkony. Je zcela bezduchým jezdcem.
A nemyslis si ze to je aj autom? Ved aj vettel je skvely jazdec a v slabom astone ho stroll zajazdil myslis si ze keby sadol do AM verstappen ze by jazdil p1-p2?
Jen si vzpomeň na Alonsové slova kterými se chvástal, že ve stejném voze porazí každého a teď dostává na kapra i od tak slabého jezdce jakým Stroll je.
To je tym vyvojom ktory smeruju na strolliatko
Tak to si nespominam teda… Fakt?
Som zvedavy ci mu vymenia motor na silverstone
Alonsovi? To netuším, zatím jsem četl pouze že nový motor dostane Gasly a MGU-K Emil, ale až doma v Holansku.
Alonso ma myslim 6 pretekov stary motor ale urcite ma jeho fans opravia
Pokud nepřekročí povolený počet, tak by mě nepřekvapilo, kdyby mu v domácím závodě nový motor dali.
Ludovo povedane, Wolff prave Alonsovi nasr4l do misky s cerealiami
aLe Já TaM nEvIdÍm JeDnÁnÍ aLoNsA a MeRcEdEsU
Ano jsi, stačí?
Fernando se rozhodl správně. Já bych dostal infarkt a už bych tady nebyl.
A co by sis tady beze mne počal?
Četl bych tu asi od cca 4/5 fanatiků, jak je Max dokonalej, že mu ostatní musí uhybat z cesty, že za situaci v Palestině může jen Izrael, a že levičáci jsou vždycky věcný a maji pravdu
Alonso Tě zachránil
Tohle si někam vystav
“Samozřejmě, že jsme uvažovali o Fernandovi” prohlásil Wolff
V Silverstone je mokro.
Ono zatím na závod ta předpověď je taky docela zajímavá