Jasně že když měl Ham 8 let dominantní auto tak měl méně nehod a vypadal jako slušný jezdec. Tahle logika je mega zábavná. Ham je takový slušňák že vezme na triko nehody ale jen v případě že mu o nic nejde, proč teda nevzal na triko Španělsko 16 s Rosbergem? Aha asi proto že spolu bojovali, nebo proč nevzal na triko zmiňovanou Anglii 21? A s tím Landem je přesně to co jsem zmiňoval, ano je to Maxova chyba ale v roce předtím mu Sainz udělal úplně to samé a k nehodě přesto nedošlo.
mozes mi prosim niekde zdovodnit moju nenavist k RB. Ved ja mam RB celkom rad, a to ze to tam vedie jeden clovek od zaciatku uz tak dlho je vazne obdivuhodne. Akademiu maju top, bez nich by sme nemali na roste velmi zaujimave mena. Mozno by nikdy nedostali cas a priestor inde. Asi si ma s niekym mylis.
Ale este radsej mam TR/AT/RB
Mam rad aj Maxa(ano da sa mat rad aj Hamiltona aj Maxa) - pre jeho vsestrannost a simracing. Nemam vsak rad urcite jeho crty a nerobi mi problem napisat, ze sa mi jeho obrana nepaci. Niektorym ludom sa tvrda obrana paci, niektorym nie. A s Norrisom sa zrazili preto lebo minuly rok ani na trati nikto nestretol.
To iste sa stalo Hamiltonovi. Kym s Mercedesom jazdil na cele, mal minimum kontaktov a nehod. + Bottasa za sebou. Dominantne auto bolo v 21 prec a prisli aj nehody. To iste sa teraz moze stat Verstappen vs Norris. Moze ale nemusi.
Tak ako nemam problem napisat ze pan “pozehnany” to prehana s diverstity blm a mal xyz nehod za ktore moze aj on. Inak zabudol si ako Hamilton znicil Albona, ak chceme ist viac do minulosti.
bud na to zabudol alebo to urobil cielene. Ono vsetky tie zakulisne info vyplavaju postupne na povrch. Tak mozno za 5 rokov budeme vediet aky blackmental pocuval v tej chvili
Jeste bych doplnil, ze dokud byl Rosberg ve dvou sezonach na druhem miste a Hamilton vedl, nebyl zadny problem. Problem zacal az pote co Rosberg sezonu vedl a zdalo se ze bude brat titul. Nahle Hamiltonovi nebylo nic svate. Nahoda? Asi ne.
Vysledek? Rosberg psychicky na dne konci s karierou. Ze ma problem to priznat? No nedivim se.
Jak rekl i Wolf, do Silverstone bylo vse vice mene OK. Kdo chce muze se poodivat na Portugalsko a Spanelsko, Hamilton predjizdel Maxe a nebyl zadny problem.
Po Silverstone 21 Maxovi doslo, ze sir ho klidne v honbe za titulem zabije. Na a jedina obrana byla, byt stale pripraven. No a protoze Max je lepsi pilot nez Hamilton, tak Hamiltonovi po Monze doslo, ze to nemusi jit podle planu.
No a nahle jsem tu meli placiho a stale si stezujiciho a v sooubojich uhybajiciho Hamiltona. To se nam to delaji ramena, kdyz si myslime ze to vzdycky odskace ten druhy.
Max byl v sezone 2022 predjet Charlesem trikrat v jednom zavode (v Rakousku tusim) !!! Ztracel a byl v boji o titul na druhem miste. Kolik bylo kontaktu, nehod? Zadny.
Ale mistni budou psat neco o tom jak neni divu ze neboural. No byt na miste Maxe Hamilton, uz by se bouralo. A jak.
Jo tezko se zkousava ze jeho sirstvo je tak nejak gauner. A nebyt privilegii, kterym se v F1 tesil, vypadalo by to jinak. Jenze kritizujte nekoho na zapad od nas, kde plati, ze urcite jedince neni mozne kritizovat.
Diky. To je jednoznacny dukaz, ze to co s @Henry_Ford piseme, ma hlavu a patu. Clovek obcas dostane necekany pozitivni feedback ze strany z ktere by to necekal.
Az na to ze ti nikdo nerozumi, jakoby ses zhroutil sam do sebe, dej si pauzu.
ja som napísal niekde, že to bolo spravne? nikdy… ale pravidla takto to vtedy umožnovali… je to škandal bohužial… nechcem sa s tebou hádať ani s nikým len diskutujem… pravidla to umožnovali takto to spraviť… a to je zlé…
uplne s tebou suhlasim, ale prečo vobec takéto pravidla boli? prečo VAR zaviedli vo futbale len prednedávnom atd… možeme špekulovať hádať sa atd… proste mercedes ten večer spravili všetko čo mohli… nevydarilo sa… potrestajme FIA pravidlá atd… že tak Massi mohol konať… nie konkretne Massiho… prečo vobec mohli spolu komunikovať Horner s Massim… ved to je nehoráznosť… len chcem dospieť k pointe že riešiť a rozoberať to už je každý majster… v ten večer to takto dopadlo… tak ako Massu nechcú ludia riešť za 08rok zrazu su radi že sa rieši 21… rád by som bol aby bola ako teraz F1 a FIA neutralna… vtedy to tak nebolo… potrestajme ludí čo tie pravidla tam dali aby mohol Massi takto konať… nie konkretne jeho… hovorím F1 je krásny šport a velmi rád na to pozerám, za toto nemože vobec RB ani Massi ani Horner ani Toto ani Lewis… za to možu pravidlá… a tak ako v každom športe… ta trhlina sa práve našla v AD21… a som rád že tu trhlinu zahladili