V Honde priznávajú, že by potrebovali viac času: V niektorých oblastiach sa trápime | Magazín F1 - F1online.sk

4 Likes

Takhle vítá Honda Alonsa? :innocent:

Ten Helmutko si ty články snad píše sám, nebo je vědma, případně má kontakty na nejvyšší místa v F1. Tomu já říkám “trefit do černého”. :grin:

No nikterak optimisticky to s AM věru nevypadá.

1 Like

Jak by ho mohla vítat, když už za ně nikdy jezdit nebude, jsi říkal :slightly_smiling_face:

2 Likes

Věděl jsem, že je Alonso ve výběru týmů excelentní, ale že je tak velký masochista jsem opravdu netušil. :wink:

Jasný Helmutko je vědma. Před měsícem tady psal, že budou Honda s Mercedesem nejlepší, a že můžou jenom litovat, že se nedohodli na pokračování s RedBullem.

Před 2 dny vyšel článek, kde se psalo o problémech Hondy, tak už tady píše velké teorie o tom, jak moc jsou vzadu. Helmutko je jenom kam vítr, tam plášť.

3 Likes

msedge_qlN6RzwNaW

2 Likes

A jéjé, už teď je mi líto fanoušku Alonsa.
#GP2 engine 2

A co takhle počkat ještě tu chvili?

2 Likes

Samozrejme, ze som kade vietor tade plast. To je typicky Helmutko.

To som pisal este pred tym ako Newey v tovarni zuril a posunul Cowella do role poradcu Hondy. Ja som velmi zly v predpovedani buducnosti.

To není poradce Hondy, ne? Ho přesunuli na nějakou pozici, “koordinátor motoru a podvodzku.”
Neboli pozice - vyprší ti smlouva a ahoj.

aha, takze to je vlastne naopak a v Astone je vsetko na najlepsej ceste…

Před měsícem asi Helmutko netušil jak prefíkaný v Mercedesu a RBRP (a pochybuji že kdokoliv tady) jsou. Nevidím tam zásadní rozpor.

Mercedes tipoval a je konzistentní.

RBRP pravděpodobně také fixluje a to ho posouvá za Mercedes. To by před měsícem netipoval nikdo. Teď se řeší, že Ferrari si hraje s materiály a asi to nebude stačit na Mercedes a RBRP a jejich super legální fičuru posvěcenou FIA.

To posouvá Hondu do role samurajů, kteří sice hrají čistě, ale evidentně blbě a to že ztratili čas je snad zřejmé ne?

Za mě přirozená korekce podle dostupných informací a ne ideologická zaslepenost typu “fandím RBR, tak musí mít nej motor”.

1 Like

Myslím, že to tam je na dobré cestě. Nejmodernější továrna, nejmodernější zázemí, největší budget.
Vztahy asi dle infa nic moc, ale to nesouvisí s Hondou.

BTW zabudol som na toto:

2 Likes

jj helmutko a jeho “copy-paste nic vlastního vymyslet neumím”

2 Likes

Toto bola doteraz filozofia Astonu.

Njn, měl by ses taky posunout, slabota.

2 Likes

To je dobře, že mění svoje názory na základě dostupných informací, ale to z něj nedělá vědmu.
Helmutko je v dobré pozici. Hondu dal na všechny možné výkonnostní pozice, takže pak může říkat: “Já vám to říkal.”

Však všichni tipujeme a spekulujeme. To je na celé F1 ta největší zábava.
Ostatně čekat a okomentovat konečný výsledek umí každý.

2 Likes

Tak aspoň na něčem se shodneme.

Co se týče Helmutka, nejsem s ním ani zdaleka vždy ve shodě, ale přišlo mi to, že to v ten moment trefil a i to dost smysluplně a logicky vysvětlil.

1 Like