Takhle vítá Honda Alonsa? 
Ten Helmutko si ty články snad píše sám, nebo je vědma, případně má kontakty na nejvyšší místa v F1. Tomu já říkám “trefit do černého”. 
No nikterak optimisticky to s AM věru nevypadá.
Jak by ho mohla vítat, když už za ně nikdy jezdit nebude, jsi říkal 
Věděl jsem, že je Alonso ve výběru týmů excelentní, ale že je tak velký masochista jsem opravdu netušil. 
Jasný Helmutko je vědma. Před měsícem tady psal, že budou Honda s Mercedesem nejlepší, a že můžou jenom litovat, že se nedohodli na pokračování s RedBullem.
Před 2 dny vyšel článek, kde se psalo o problémech Hondy, tak už tady píše velké teorie o tom, jak moc jsou vzadu. Helmutko je jenom kam vítr, tam plášť.
![]()
A jéjé, už teď je mi líto fanoušku Alonsa.
#GP2 engine 2
A co takhle počkat ještě tu chvili?
Samozrejme, ze som kade vietor tade plast. To je typicky Helmutko.
To som pisal este pred tym ako Newey v tovarni zuril a posunul Cowella do role poradcu Hondy. Ja som velmi zly v predpovedani buducnosti.
To není poradce Hondy, ne? Ho přesunuli na nějakou pozici, “koordinátor motoru a podvodzku.”
Neboli pozice - vyprší ti smlouva a ahoj.
aha, takze to je vlastne naopak a v Astone je vsetko na najlepsej ceste…
Před měsícem asi Helmutko netušil jak prefíkaný v Mercedesu a RBRP (a pochybuji že kdokoliv tady) jsou. Nevidím tam zásadní rozpor.
Mercedes tipoval a je konzistentní.
RBRP pravděpodobně také fixluje a to ho posouvá za Mercedes. To by před měsícem netipoval nikdo. Teď se řeší, že Ferrari si hraje s materiály a asi to nebude stačit na Mercedes a RBRP a jejich super legální fičuru posvěcenou FIA.
To posouvá Hondu do role samurajů, kteří sice hrají čistě, ale evidentně blbě a to že ztratili čas je snad zřejmé ne?
Za mě přirozená korekce podle dostupných informací a ne ideologická zaslepenost typu “fandím RBR, tak musí mít nej motor”.
Myslím, že to tam je na dobré cestě. Nejmodernější továrna, nejmodernější zázemí, největší budget.
Vztahy asi dle infa nic moc, ale to nesouvisí s Hondou.
BTW zabudol som na toto:

jj helmutko a jeho “copy-paste nic vlastního vymyslet neumím”
Toto bola doteraz filozofia Astonu.
Njn, měl by ses taky posunout, slabota.
To je dobře, že mění svoje názory na základě dostupných informací, ale to z něj nedělá vědmu.
Helmutko je v dobré pozici. Hondu dal na všechny možné výkonnostní pozice, takže pak může říkat: “Já vám to říkal.”
Však všichni tipujeme a spekulujeme. To je na celé F1 ta největší zábava.
Ostatně čekat a okomentovat konečný výsledek umí každý.
Tak aspoň na něčem se shodneme.
Co se týče Helmutka, nejsem s ním ani zdaleka vždy ve shodě, ale přišlo mi to, že to v ten moment trefil a i to dost smysluplně a logicky vysvětlil.