Ford si na rozdiel od Audi nedáva päťročné plány: Chceme vyhrať, nech to stojí čokoľvek | Magazín F1 - F1online.sk

Cadillac začíná od nuly, takže trápení se očekává.

1 Like

Od jaké nuly? Však jen přelepí auto Ferrari. Tam nemají svůj ani šroubovák.

Budou to mit tezky, tym i piloti, ale tak bude co sledovat.

Pekne si to zhrnul, este si si neodpustil narazky a dal si jasne najavo iba jednostranny pohlad, ktory netoleruje iny :smiley:

A este nieco k tomu porovnaniu Lec/Ham, Alo/Str… Treba podotknut, ze Alonso zbiera body na hranici top10 cim ziskava IBA 1-2 body na zavod, oproti Strollovi a to je rozdiel oproti Leclercovi ‘‘top3-6’’, ktory je kazdy rok skvely a podava maximum v monoposte, ktory pozna roky, tak ako dvojica Astonu. Na rozdiel od Ham, ktory jazdil cely zivot s motorom mercedes v McL a potom v medaku 10rokov. A teraz prestupil do noveho timu. Cize porovnavat rozdiel jazdcov Astonu, ktori su v time roky s jazdcami Ferrari je nieco uplne, ine. Ale ako si uz hore podotkol svojimi mierenymi poznamkami, dal si jasne najavo, na koho chces za kazdu cenu ukazovat prstom. :sunglasses:

Myslis ze vyjedou s predelanym lonskym Ferrari, to asi nebude technicky mozne.

ja tipujem, ze Honda bude medzi motormi posledna.

• v porovnani s ostatnymi zacali neskor
  • stratili nemalu skupinu sikovnych a relevantnych inzinierov, pretoze zhruba rok boli v stadiu, ze odchadzaju
  • zemetrasenia na poslednu chvilu v organizacnej strukture. Cowell sa ma plne sustredit na spolupracu s Hondou - z toho mi vychdza, ze sa bud dovtedy nesustredil, alebo ze to islo nahovno. nic medzi tym nevidim.
  • upenliva snaha o dodatocnu zmenu merania kompresneho pomeru nevesti pre nich nic dobre- zrejme maju problem zvladnut synteticke palivo vo vyssej kompresii.

Tak to si raidne znicil moje predpoklady, ze Aston bude buduci rok bojovat o titul :smiley:

Ano shrnuto je to jasně a ta predikce má logiku. Já s tím souhlasím.

Já si k tomu ještě přidám tu emocionální rovinu. Honda - Fernando. A vychází mi, že některé interakce uvnitř teamu budou dost složité a určitě ne ku prospěchu.

Třeba se spletou a nálepku Haas nalepí na Cadillac. To si někdo ve Ferrari odseje. :grin:

Už zase lžeš tiMure? O nadpřirozených schopnostech tu máš ty svoje pravidelné standupy.

4 Likes

Spadla klec. Zase chytil pokémona na kupu hnoje.
Hezky tě namotal. :stuck_out_tongue:

1 Like

Ty žvásty se akorát nedají číst.

2 Likes

Ano, velmi nepřekvapivě je to můj názor na to, jak jsou síly rozloženy na základě předchozích sezón a výkonností jednotlivých teamů a pilotů.

A samozřejmě se mohu mýlit, tak jako jsem se mýlil před sezónou 2022, kdy jsem předpokládal Mercedes, jako jednoznačného adepta na titul a jako jsem se mýlil před sezónou 2025, kdy jsem očekával, že Lewis bude pro Charlese obrovskou výzvou a že má potenciál ho porazit.

A můj názor rozhodně není jednostranný. Nefavorizuji Maxe (jen oceňuji jeho kvality), ale naopak McLaren v těsném závěsu s Mercedesem. To že nevěřím AM, případně Lewisovi ve Ferrari je logické a prosto jakýchkoliv animozit. Je to věcné vyhodnocení stavu, kdy Lewis od roku 2022 včetně, prohrál 3 ze 4 interních soubojů a Ferrari dlouhodobě nepodává předpokládané výkony.

Mimo jiné, Max ve své druhé sezóně v F1 a nováček v RBR v roce 2016 prohrál interní souboj s Danielem v poměru 204 ku 256, to jest 80% bodů. A to nastoupil až od 5tého závodu. A přesto se tu někteří vyjadřují, že ho Daniel “zajezdil”.

Takže nováček 18 let vs sedminásobný mistr světa. Lance bez výraznějšího uspěchu (bez vítězství v F1) vs dvojnásobný matador. Každý si může udělat názor sám.

Nevadí, i Cola K-Classic má své konzumenty.

Nespoléhám na Maxe, jen s ním počítám. Jednoznačně favorizuji McLaren a za ním Mercedes. A předpokládám, že Max je nejadaptabilnější a podá nejlepší feedback. A zohledňuji i jeho výhodu v teamu, který pracuje primárně jen na něj.

Jak to chodí v RB nam docela detailně popsal Perez no. :smiley:

3 Likes

Hajdar se jim na to vykasle a pojede si svoje, tim padem Emil nebude stihat jeste vic, realne ho vidim krouzit kolem 10. mista s obcasnym odstoupenim s poruchou motoru.

Je to poměrně věcně napsané s odkazem na stav tohoto fóra, kdy určité výroky jsou zde brány jako absolutní a to bez ohledu na jejich hodnotu, pouze s přihlédnutím na “o kom se píše” a “kdo to píše”.

Nic jiného, bohužel nejen poslední dobou, tu na fóru nehraje roli.

2 Likes

To ale @tiMur jako spravny fanousek RB zkusene prechazi bez povsimnuti, kontakt s realitou obecne modrym nevoni, jim sedi nosit si v hlave vlastni navymyslenou praudu :yum: jen jim jaksi nedochazi ze je to strasne smesny, ale treba nas chteji bavit a to ja vitam.

1 Like