Cadillac začíná od nuly, takže trápení se očekává.
Od jaké nuly? Však jen přelepí auto Ferrari. Tam nemají svůj ani šroubovák.
Budou to mit tezky, tym i piloti, ale tak bude co sledovat.
Pekne si to zhrnul, este si si neodpustil narazky a dal si jasne najavo iba jednostranny pohlad, ktory netoleruje iny 
A este nieco k tomu porovnaniu Lec/Ham, Alo/Str… Treba podotknut, ze Alonso zbiera body na hranici top10 cim ziskava IBA 1-2 body na zavod, oproti Strollovi a to je rozdiel oproti Leclercovi ‘‘top3-6’’, ktory je kazdy rok skvely a podava maximum v monoposte, ktory pozna roky, tak ako dvojica Astonu. Na rozdiel od Ham, ktory jazdil cely zivot s motorom mercedes v McL a potom v medaku 10rokov. A teraz prestupil do noveho timu. Cize porovnavat rozdiel jazdcov Astonu, ktori su v time roky s jazdcami Ferrari je nieco uplne, ine. Ale ako si uz hore podotkol svojimi mierenymi poznamkami, dal si jasne najavo, na koho chces za kazdu cenu ukazovat prstom. 
Myslis ze vyjedou s predelanym lonskym Ferrari, to asi nebude technicky mozne.
ja tipujem, ze Honda bude medzi motormi posledna.
- v porovnani s ostatnymi zacali neskor
- stratili nemalu skupinu sikovnych a relevantnych inzinierov, pretoze zhruba rok boli v stadiu, ze odchadzaju
- zemetrasenia na poslednu chvilu v organizacnej strukture. Cowell sa ma plne sustredit na spolupracu s Hondou - z toho mi vychdza, ze sa bud dovtedy nesustredil, alebo ze to islo nahovno. nic medzi tym nevidim.
- upenliva snaha o dodatocnu zmenu merania kompresneho pomeru nevesti pre nich nic dobre- zrejme maju problem zvladnut synteticke palivo vo vyssej kompresii.
Tak to si raidne znicil moje predpoklady, ze Aston bude buduci rok bojovat o titul 
Ano shrnuto je to jasně a ta predikce má logiku. Já s tím souhlasím.
Já si k tomu ještě přidám tu emocionální rovinu. Honda - Fernando. A vychází mi, že některé interakce uvnitř teamu budou dost složité a určitě ne ku prospěchu.
Třeba se spletou a nálepku Haas nalepí na Cadillac. To si někdo ve Ferrari odseje. 
Už zase lžeš tiMure? O nadpřirozených schopnostech tu máš ty svoje pravidelné standupy.
Spadla klec. Zase chytil pokémona na kupu hnoje.
Hezky tě namotal. 
Ty žvásty se akorát nedají číst.
Ano, velmi nepřekvapivě je to můj názor na to, jak jsou síly rozloženy na základě předchozích sezón a výkonností jednotlivých teamů a pilotů.
A samozřejmě se mohu mýlit, tak jako jsem se mýlil před sezónou 2022, kdy jsem předpokládal Mercedes, jako jednoznačného adepta na titul a jako jsem se mýlil před sezónou 2025, kdy jsem očekával, že Lewis bude pro Charlese obrovskou výzvou a že má potenciál ho porazit.
A můj názor rozhodně není jednostranný. Nefavorizuji Maxe (jen oceňuji jeho kvality), ale naopak McLaren v těsném závěsu s Mercedesem. To že nevěřím AM, případně Lewisovi ve Ferrari je logické a prosto jakýchkoliv animozit. Je to věcné vyhodnocení stavu, kdy Lewis od roku 2022 včetně, prohrál 3 ze 4 interních soubojů a Ferrari dlouhodobě nepodává předpokládané výkony.
Mimo jiné, Max ve své druhé sezóně v F1 a nováček v RBR v roce 2016 prohrál interní souboj s Danielem v poměru 204 ku 256, to jest 80% bodů. A to nastoupil až od 5tého závodu. A přesto se tu někteří vyjadřují, že ho Daniel “zajezdil”.
Takže nováček 18 let vs sedminásobný mistr světa. Lance bez výraznějšího uspěchu (bez vítězství v F1) vs dvojnásobný matador. Každý si může udělat názor sám.
Nevadí, i Cola K-Classic má své konzumenty.
Nespoléhám na Maxe, jen s ním počítám. Jednoznačně favorizuji McLaren a za ním Mercedes. A předpokládám, že Max je nejadaptabilnější a podá nejlepší feedback. A zohledňuji i jeho výhodu v teamu, který pracuje primárně jen na něj.
Jak to chodí v RB nam docela detailně popsal Perez no. 
Hajdar se jim na to vykasle a pojede si svoje, tim padem Emil nebude stihat jeste vic, realne ho vidim krouzit kolem 10. mista s obcasnym odstoupenim s poruchou motoru.
Je to poměrně věcně napsané s odkazem na stav tohoto fóra, kdy určité výroky jsou zde brány jako absolutní a to bez ohledu na jejich hodnotu, pouze s přihlédnutím na “o kom se píše” a “kdo to píše”.
Nic jiného, bohužel nejen poslední dobou, tu na fóru nehraje roli.
To ale @tiMur jako spravny fanousek RB zkusene prechazi bez povsimnuti, kontakt s realitou obecne modrym nevoni, jim sedi nosit si v hlave vlastni navymyslenou praudu
jen jim jaksi nedochazi ze je to strasne smesny, ale treba nas chteji bavit a to ja vitam.