V Číne sme boli jasne druhý najrýchlejší tím, vyhlásil Wolff | Magazín F1 - F1online.sk

Predstavenie tímu Mercedes v doterajšom priebehu sezóny patrí k pozitívnym (ak to tak môžeme nazvať) prekvapeniam. Tím podal dvakrát stabilný a konzistentný výkon s Georgeom Russellom dvakrát na pódiu. Určitú spokojnosť vyjadril aj Toto Wolff. Aj keď Mercedes by rád cielil na najvyššie méty, tím nateraz teší progres, ktorý urobil v posledných mesiacoch.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/192592/v-cine-sme-boli-jasne-druhy-najrychlejsi-tim-vyhlasil-wolff

Ano Toto chapeme, potrebujes zverbovat Maxa a info o druhom najlepsom aute budes tocit stale dokola, pokial Maxo nepodpise.

A kto bol lepší ako my ?

Čo povedal čo nie je pravda ?

Maxo nemusí podpisovať nič nech ostane kde je

Myslíš, že je potřeba lákat na letošní auto, když jsou příští rok úplně jiné motory a monoposty?
Nestačí jen data z motorárny?

No to ma Toto pravdu. Je videt, ze George hazel tu flintu do zita brzicko. Ja bych Mercedes nepodcenoval.

Uz druha polovina minukeho roku naznacila potencial, ale George jeste nebyl zavodne ready a Lewis na to dlabal.

Ted se jevi George ready, Kimi Maria solidne, podle me, nechci se o to hadat, a Mercedes porad slusne. V zavode jim team pracuje dobre a monopost? No nevypada zle a evidentne se s nim dobre jezdi, ne jako s RBR a mozna neni ani tak naladovej jako Ferrari.

Pokud George pojede dal timhle stylem, muze byt na komci velke prekvapeni.

Ale ta klepe, ze by vytlacil Russella a ten by musel ist do RB. :sweat_smile:

Ale iba s jedným monopostom rovnako ako Redbull, takže …

Kimi byl v prvnim stintu pod dve vteriny za Maxem a docela dlouho a mel poskozenou podlahu. Pred zastavkama mu to narostlo lehce pres dve. Po zastavkach se propadl. Asi jak mel lehci a lehci auto tak se ta demage projevovala vic a vic.

Ja by som bral Ver aj do Medaku…pozdvihol by to

„Utrpel rozsiahle poškodenie podlahy. Nevieme, ako sa to stalo…

—————

Kde jsou ti dva bojovnici co tvrdili ze Kimi prejel pres ulomky kridla, ja vidim ze si podlahu spis rozflakal o obrubniky, nebylo by to poprve hmm…

No vidíš tak keď mu to tak ide, tak nech pozdvihuje RB.

Zatiaľ nič.

My máme dvojicu dobrú

Pozri si posledný debrief Mercedesu.

Andrew Shovlin

Povedal,že Kimi ich aj videl, ale nemal ako minúť alebo sa im vyhnúť.

Poškodenie znamenalo straty na úrovni minimálne 2-3 desatiny a zároveň zhoršilo ovládateľnosť auta, a zaťažilo zadné gumy.

7:30 https://youtu.be/Fp3crcT1kcc?si=gNCWOvJ4Aezbl6KX

Jasne to vysvetlil, jasné že taká vec má vplyv, ale jeho rozsah je potrebné zanalyzovať a nie strieľať od brucha.
Ale je jasné, že to dokážu z dať identifikovať.

Ešte dokonca samy tvrdia, že nevedia urobiť presný odhad práve preto, že vedia, že nemajú ani kolo bez poškodenia.

Teda je zrejmé, že to nebolo o obrubník.

Toto je rozhovor bezprostredne po VC, kde nikto nemal ešte žiadne informácie, dokonca Toto s Kimim pred ním nehovoril.

Už informácie hneď po pár hodinách boli, že identifikovali moment aj dôvod aj rozsah, ale čakajú na ďalšiu analýzu v Tom krátkom debriefe s pilotmi

Takze zase len máme lepšie informácie ako ty, a ty sa strápňuješ.

Jak říkám, kdyby Lawson jezdil alespoň podobně jak Kimi, tak tam Helmut tleská nohama, a jsou všichni happy.

1 Like

Sám Shov ho pochválil, že to s takým poškodením zvládol výborne. Aj že sa na to pýtal, čo sa deje.

A ako vravíš v RB by už mali záchvat ako mu to ide a polovica tohto fóra s nimi.

Lenže zlá farba kombinézy no :grin:

P5 v pohári jazdcov, 3x top 10 z 3 pretekov…ale tak niektorím stále nie je dosť.

Aha, takze mas lepsi info nez sef tymu a ten je trapny, me z toho vynech, ale vis jak to je, pobavilas :rofl:

No v Tom danom momente informácie nemal bolo to hneď po pretekoch.

Shovlin ako jeden z top inžinierov v tíme snáď vie nie?

No, vis tym bezne dela ze chrani pilota pred zbytecnymi recmi, krome Marka, ten dela pod tihou sve zvrhle povahy pravy opak.

Nebodaj by si nemala zaujem vidiet porovnanie Russell vs Verstapen?? Ja fest …nech by vyhral ktorykolvek

Jasneeee

Lebo ty vieš všetko lepšie ako oni.

Prečo sa strápňuješ?

Ja chcem v Mercedese Georga a Kimiho takže nebola by som na to absolútne zvedavá.

Ani nie som

Tím je dobre rozbehnutý, a opravovať čo nie je pokazené netreba