V Číne sme boli jasne druhý najrýchlejší tím, vyhlásil Wolff | Magazín F1 - F1online.sk

No ja prave nevim nic, stejne jako Wolff :speaking_head:

Ten chytry tu je nekdo jiny…

Verstappen by Russella postupne eliminoval šikanou. :upside_down_face:

3 Likes

Letos maji plus minus auta na podobne urovni, takze se muzes pridat a uzit si bitku. Russell ho zacina valcovat.

Áno, ich vzájomný súboj túto sezónu môže byť zaujímavý. Nefandím ani jednému z nich, no som zvedavý, ako sa to bude vyvíjať, ak budú blízko seba.

1 Like

Najpravdepodobnejsie ano ale bola by to skvela bitva…len Kiks sa toho.dost boji…ale jeden telefonatik od Verstapenovcov ze by chcel.Max od 26 do Mercedesu tak by Toto spravil miestecko…na to.by si kazdy stavil

3 Likes

A ja by som si na to nestavila z dlhodobého hľadiska

A Toto podľa mňa vždy tak uvažoval

A momentálne Max v horizonte viac ako 2 nasledujúcich sezón zmysel nedáva

Skôr je vtipné ako ho tam chcú nárvat jeho fans

Oba jezdci do 2029? Do další změny pravidel?

2 Likes

Podľa mňa rozumné riešenie a podľa mňa sa to podpise skôr ako oznámi.

Je to dobré rozbehnuté potrebujeme len stabilitu a pred zmenou pravidiel aj skúseného pilota čo auto pozná.

Ale oznámia to až po 1/3 aby to už naplno podporili aj Kimiho výsledky

Podľa mňa sa čaká hlavne na to, aby potom nemusel na otázky ohľadom Maxa odpovedať on.

Možno veľké pekne oznámenia Silverstone a Monza ?

Alebo obaja naraz ? Napríklad už v Imole?

Diplomaticka vyhybavo si to napisala…chapem…v pohodke

Najviac ho tam chcel narvať sám Wolff. Jeho vyjadrenia a randíčka s Josom sú prameňom toho všetkého. :slight_smile:

A to už prečo? Max práveže dáva zmysel dlhodobo. Stále je pomerne mladý, pred sebou veľa rokov, najväčšie meno posledných rokov F1, 4-násobný šampión, podľa všetkých šéfov tímov najlepší pilot na gride. Plus obrovský marketing pre Mercedes, čo tiež môže hrať rolu.

Rozhodnutie bude pravdepodobne na samotnom Maxovi. Ten si doslova môže vybrať. Myslím, že dokonca ani Elkann by ho neodmietol. Už podpisom Lewisa dal najavo, že mu ide o to, mať tam obrovské meno aj za cenu, že to je risk a rozbitie stabilnej a dobrej dvojice.

Nejvic sem ho tam chtel ja. Hned po oznameni ze Lewis odchazi. A protoze vsichni sefove teamu ctou moje posty tady, tak se toho Toto chytil… :grin:

Jenze Max mi do toho hodil vidle. Je svehlavy. Ale ma to pozitiva. Kiks je v pohode, protoze byt Max v Mercedesu, tak nam pise ze George ma jinou horsi formuli, jinak neni mozne aby dostaval tak nalozeno. No a Max by asi ted vedl sampionat. :grin:

Skoda, ale nevadi. Rad se kouknu jak se rve George o titul a Kimi Andrea ( to mi vubec nepasuje, blbe ho pokrtili), je opravdu vynikajici, tak uvidime, zda ma v sobe instikt zabijaka. Protoze pokud aspon parkrat neporazi George, je ztracen, prestoze jezdi dobre.

3 Likes

MINULÝ ROK

NIE TERAZ

Stále na to zabúdaš