V Aston Martine sú plní sebadôvery: Pred rokom 2027 sme v dobrej pozícii | Magazín F1 - F1online.sk

O maximální rychlosti tu do teď nikdo nepsal. Tvoje kroucení je zbytečný, všichni tu vidí co píšeš za nesmysly.

2 lajkov

A kde máš teda data z toho, že slabý vykon jde za převodovkou? Mužeš to doložit?

2 lajkov

Se koukni na maximálku v Monze.

A co jako? Já chci data z převodovky a že to jde za ní a ne za motorem.

2 lajkov

A porovnej se zrychlením Astonu při startech a i celkem běžný laik pochopí, že odstupňování převodovky Astonu se hodí spíše pro vozy WRC, než vozy F1.
Nejspíše Aston použil převodovku ze svých civilních sporťáků, které jsou pro vozy F1 poněkud nedostačující.

Ty už nevíš na co by ses vykroutil, tak píšeš čím dál větší houna, to je fakt neskutečný :grinning_face:

2 lajkov

tebe je škoda v tý ostravě, nemáš nic ale víš všechno z gauče…no nic, díky.

2 lajkov

Ferda to sleduje. Ten nesleduje ladyboye v bikinách jako vy.

Ten to sleduje asi jako ty. Podle toho vypadá tahle diskuze, dva gaučáci, co si neumí přečíst ani odkazy :grinning_face:

2 lajkov

A proto si třeba velice rád zajedu třeba na jachtu, která má poněkud rozdílnou převodovku než Zaporožec, který byl předlohou pro převodovku Astonu. :squinting_face_with_tongue:

2 lajkov

Odkazů na pomluv Hondy se od Astonu najdou tisíce.
Zkus nějakou myšlenku vyplodit ze své vlastní hlavy.

Dneska si jich moc nenachytal. pika-pika.

2 lajkov
2 lajkov

Tenhle odkaz je skutečně z Tvé vlastní hlavy?

Copak Ferdíku, potvrzení od Hondy nebereš? To je škoda, že šéf Hondy vyvrátil ty tvoje nesmysly. Akorát si tu ze sebe udělal blbce.

2 lajkov

Oproti Tobě, tady píšu své myšlenky, které jsou dodnes platné od mých loňských prosincových příspěvků a Ty se mě stále snažíš bombardovat současnými odkazy, které pouze potvrzují mé loňské odhady, ale dodnes nedokážeš vypotit vlastní myšlenku a mezitím už uběhlo 3/4 roku.
Takovou já mám trpělivost s Tvým vzduchoprázdnem a jediné co se v Tvých představách změnilo je, Honda není taková dokonalá jak si to Vaše :turtle: trojka loni namlouvala.

Co Honda může vědět, Ferda oproti ní na to přišel i bez dat :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

A už loni v prosinci, kdežto zelená :turtle: teprve teď začíná chápat tvrdou realitu.
No co, třeba tímhle tempem za pár let pochopíte i současnou realitu. :blush:

No jo, gaučák Ferda toho vždycky nakecal, holt hospodský kecy, nic víc od něj nelze čekat.

2 lajkov