Ako dlho bude Aston Martinu trvať, kým sa vyhrabe z marazmu sezóny 2026? Mnohí si myslia, že tímu, ale predovšetkým Honde to bude trvať roky. Japonská automobilka i partička v Silverstone však sľubujú rýchlu a hlavne rozhodnú odpoveď.
Aston ani na konci letošního roku nebude tam, kde byli nejlepší týmu už na začátku.
Aston sice už teď udělal slušný pokrok, ale stále se nejedná o stabilizovaný tým.
Já mám větší obavy, že se k Astonu dostanou od FIA tajné informace o konstrukci jiných týmů. Když minule McLaren tak rychle zázračně ožil, tak mám podezření, že je v arabském světě něco shnilého.
ak je toto paradna vychodiskova pozicia, tak nchcem vediet, co by bola zla. ale ved drzime palce nech im to vyjde. bojim sa, ze v case, ked konecne zacne slapat auto, uz prestane slapat jazdec.
Nevím no, jako všichni vidí, že Ferrari, Merc a RBR dostávali a dostávají jiné zacházení a Puff tu bude běhat, že FIArri, FIABull a teď AMFIA když má Mercedes napsaný pravidla na míru do 2030. A ještě si Toto vyjednává pojistky, když se uvolí teda pomoct nejslabšímu v poli.
Puffe daju sa pravidla ohnut tak, ze sa Honda vykonovo za 1 rok dorovná Mercedesu ?
Jasne ze nie.
O akej pohode to pises ?
O akom ohynani, myslis ze Wolf by to dovolil ?