V Aston Martine sú plní sebadôvery: Pred rokom 2027 sme v dobrej pozícii | Magazín F1 - F1online.sk

Ako dlho bude Aston Martinu trvať, kým sa vyhrabe z marazmu sezóny 2026? Mnohí si myslia, že tímu, ale predovšetkým Honde to bude trvať roky. Japonská automobilka i partička v Silverstone však sľubujú rýchlu a hlavne rozhodnú odpoveď.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/244784/v-aston-martine-su-plni-sebadovery-pred-rokom-2027-sme-v-dobrej-pozicii

Laston je v dobrej pozicii, lebo hlbsie sa uz neda padnut. :grinning_face:

2 lajkov

Aston ani na konci letošního roku nebude tam, kde byli nejlepší týmu už na začátku.
Aston sice už teď udělal slušný pokrok, ale stále se nejedná o stabilizovaný tým.

Mají za zády Sulayema, který je dle vlastních slov připraven ohnout pravidla ve prospěch Alonsa.

To by byl každý v pohodě.

Já teda nejsem, Sulayem je jen chvástal bez akce a Aston je uplně v perdeli kde bez Alonsa by neměl ani bod.

2 lajkov

Já mám větší obavy, že se k Astonu dostanou od FIA tajné informace o konstrukci jiných týmů. Když minule McLaren tak rychle zázračně ožil, tak mám podezření, že je v arabském světě něco shnilého.

Kamo ale toto su iba tvoje fabulacie

4 lajkov

Ferda si myslí, že všichni mají stejný “morální” kompas jako on. To, že navíc takhle žvatlá je tu úplně normální, holt stařecká demence.

ak je toto paradna vychodiskova pozicia, tak nchcem vediet, co by bola zla. ale ved drzime palce nech im to vyjde. bojim sa, ze v case, ked konecne zacne slapat auto, uz prestane slapat jazdec.

Puff se teď za to bude schovávat furt, ale to, že si Toto nechal napsat pravidla na míru za AD21 a proto to nešlo k soudu už nebude zmiňovat.

2 lajkov

Jo, on co by fanda Mercedesu si má fakt na toto stěžovat :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk

Nevím no, jako všichni vidí, že Ferrari, Merc a RBR dostávali a dostávají jiné zacházení a Puff tu bude běhat, že FIArri, FIABull a teď AMFIA když má Mercedes napsaný pravidla na míru do 2030. A ještě si Toto vyjednává pojistky, když se uvolí teda pomoct nejslabšímu v poli.

1 lajk

Puffe daju sa pravidla ohnut tak, ze sa Honda vykonovo za 1 rok dorovná Mercedesu ?
Jasne ze nie.
O akej pohode to pises ?
O akom ohynani, myslis ze Wolf by to dovolil ?

Samotné ADUO je pořádné ohýbání pravidel.

Sulayem řekl, že udělá vše proto, aby Astonu a Alonsovi pomohl k lepším výsledkům, že si nepřeje, aby skončil v F1 takhle.

O pár týdnů později vyjde článek, že je Aston plný sebedůvěry a jsou v dobré pozici.

Tým, který ztrácí 3-5s je v dobré pozici?

Vím kolik je 1+1.
Nejsem zase tak úplná guma.

Wolff se snaží mít pod kontrolou vše, je to zlo sportu.

https://www.racefans.net/2026/09/21/wolff-tried-to-help-masi-for-the-good-of-the-sport-and-for-us-in-2021/

2 lajkov

Vymýšlej si příběhy, které chceš.

To, že Sulayem veřejně přiznal, že bude pomáhat Alonsovi a měnit kvůli tomu pravidla, aby mu pomohl, tak to nezamaskuješ.

Alonso je Sulayemův mazánek.

alke článek si nepřečteš, jen si to vyvozuješ z nadpisu :rofl:

1 lajk

Ja by som autam Mercedesu jednoducho prihodil extra zavazia. Nikto sa na ich kupenu dominanciu nepotrebuje pozerat.