Toto veřejně řekl, že auta nebudou zpomalovat na konci rovinek se současnýmy motory, co tam máš dál?
Funguje to vyborne. Alonso jazdi na chvoste pola a ukrivdeny Mercedes dominuje.
Samozřejmě, že to bude vidět až příští rok, a ne měsíc po vyhlášení.
Pak chci vidět tvůj obličej až si Aston bude vylepšovat auto nad rámec současných motorových pravidel a nad rámec rozpočtu. Až přeskočí RB, který nemůže ugpradovat nic.
To, co vyhlásil Suleyem je brutální křivárna.
Kdyby svět fungoval normálně, tak by si to v životě nemohl dovolit. Nebo po vyhlášení by musel rezignovat.
Bohužel je svět pokřivený a všechny křivárny jsou tolerovány. Dokonce tomu Honza a spol. tleská.
Nikoliv, jen vizitka chvástala který bez souhlasu týmů s Hondou neudělá ani prd. Ale jinak by bylo nejlepší kdyby Hondu prostě přestali brzdit a ta aby to vzala už trochu zodpovědně, nebo ať táhne.
Takže když AM bude příští rok někde kolem 7 místa, tak se omluvíš za to co tu teď píšeš?
A preco je to podla teba az taky zasadny problem?
Co sa toho tyka, tak si nemyslim, ze to pre mna bude o tolko horsi pohlad, nez to, na co sa musim pozerat tento rok.
Až odsoudíš Sulayemova slova a jeho křivé pohnutky, budou mimo top7, tak se klidně omluvím.
Ale když bude Alonso nebo Aston v 2027 na pódiu, tak všem na fóru platíš oběd, a navíc přiznáš, že to Alonso získal díky podvodu s Fia. Ok?
Slova jsou mimo, proto nechápu že na to tak tlačíš. Je to d.ebil a ve své funkci absolutně nemá být.
…a jinak ještě jednou děkuji za pomoc s umytím motorky ![]()
Puff je emočně založený chlapec. To bylo vidět už na případu Ferrari Aduo, kde to nesmyslně tlačil do absurdna, přitom Ferrari Mercedes reálně nikdy neohrožovalo.
Wolff je full of himself, a ani to nevidi. AD 2021 je jeho kasa, ktorou sa evidnente krmi a dodnes (a to je dobre). Keby mu tam neblacal 30 minut dozadu, ze “it’s called motor racing”, “let them race”. Tak by to mozno cele dopadlo inak.
Wolff už priznal, že sezóna nie je len o jednom preteku a že titul 2021 získal najlepší pilot. ![]()
Sulayem nemůže jen tak měnit pravidla…to za prvé, za druhé to že vyjde PR článek Astonu znamená jen to , že Aston bude muset udělat výborný monopost a Honda výborny motor, což určitě nebude jednoduché a nemyslím si že to přiští rok zkompletizují, aby byli na špici. Nikdo neví jak vše posunou soupeři Astonu a věř že vše posunou hodně, takže až pak se zjistí, kdo jakou má pozici. Aston ji má jistě perfektní, ale v módu porovnání jakou letos předvedli chcankařinu.
Tam bude galaktický posun ve zlepšení…u Hondy nevím.
Absolutně zbytečný drama queen…
Kvůli Alonsovi, ještě že tak ![]()
To, že se měla měřit celá PJ a ne jen ICE bylo logické od začátku, tenhle paskvil s ICE je nesmysl a nedivím se, že na to i Red Bull chce přistoupit i když původně byl proti. Na tomhle může ostrouhat jedině Mercedes.
Jasný, takže Sulayem tady vykřikuje, že bude pomáhat Astonu, ale já jsem ten špatnej.
Ok, fajn.
O co se tady snažíš jako? Vyřváváš tu, jak se bude pomáhat AM a je to hnus. Tady jsem ti dal akorát co se předložilo v rámci ADUO a místo toho, aby si na to reagoval, tak tu plácáeš o PR kecech Sulayema. A to, že s ním Toto chodí na kafe každej druhej víkend ti přijde ok.
„Nejsem tu od toho, abych ti říkal, co uděláme. Ty jsi jezdec, tak mi řekni, co chceš, abychom změnili, abychom ty výsledky zlepšili.“
Ano, jsem drama queen.