V Aston Martine sú plní sebadôvery: Pred rokom 2027 sme v dobrej pozícii | Magazín F1 - F1online.sk

Toto veřejně řekl, že auta nebudou zpomalovat na konci rovinek se současnýmy motory, co tam máš dál?

1 lajk

Funguje to vyborne. Alonso jazdi na chvoste pola a ukrivdeny Mercedes dominuje.

Samozřejmě, že to bude vidět až příští rok, a ne měsíc po vyhlášení.

Pak chci vidět tvůj obličej až si Aston bude vylepšovat auto nad rámec současných motorových pravidel a nad rámec rozpočtu. Až přeskočí RB, který nemůže ugpradovat nic.

To, co vyhlásil Suleyem je brutální křivárna.

Kdyby svět fungoval normálně, tak by si to v životě nemohl dovolit. Nebo po vyhlášení by musel rezignovat.

Bohužel je svět pokřivený a všechny křivárny jsou tolerovány. Dokonce tomu Honza a spol. tleská.

1 lajk

Nikoliv, jen vizitka chvástala který bez souhlasu týmů s Hondou neudělá ani prd. Ale jinak by bylo nejlepší kdyby Hondu prostě přestali brzdit a ta aby to vzala už trochu zodpovědně, nebo ať táhne.

2 lajkov

Takže když AM bude příští rok někde kolem 7 místa, tak se omluvíš za to co tu teď píšeš?

2 lajkov

A preco je to podla teba az taky zasadny problem?

Co sa toho tyka, tak si nemyslim, ze to pre mna bude o tolko horsi pohlad, nez to, na co sa musim pozerat tento rok.

1 lajk

Až odsoudíš Sulayemova slova a jeho křivé pohnutky, budou mimo top7, tak se klidně omluvím.

Ale když bude Alonso nebo Aston v 2027 na pódiu, tak všem na fóru platíš oběd, a navíc přiznáš, že to Alonso získal díky podvodu s Fia. Ok?

Slova jsou mimo, proto nechápu že na to tak tlačíš. Je to d.ebil a ve své funkci absolutně nemá být.

2 lajkov

…a jinak ještě jednou děkuji za pomoc s umytím motorky :+1:

2 lajkov

Puff je emočně založený chlapec. To bylo vidět už na případu Ferrari Aduo, kde to nesmyslně tlačil do absurdna, přitom Ferrari Mercedes reálně nikdy neohrožovalo.

1 lajk

Wolff je full of himself, a ani to nevidi. AD 2021 je jeho kasa, ktorou sa evidnente krmi a dodnes (a to je dobre). Keby mu tam neblacal 30 minut dozadu, ze “it’s called motor racing”, “let them race”. Tak by to mozno cele dopadlo inak.

3 lajkov

Wolff už priznal, že sezóna nie je len o jednom preteku a že titul 2021 získal najlepší pilot. :slight_smile:

Sulayem nemůže jen tak měnit pravidla…to za prvé, za druhé to že vyjde PR článek Astonu znamená jen to , že Aston bude muset udělat výborný monopost a Honda výborny motor, což určitě nebude jednoduché a nemyslím si že to přiští rok zkompletizují, aby byli na špici. Nikdo neví jak vše posunou soupeři Astonu a věř že vše posunou hodně, takže až pak se zjistí, kdo jakou má pozici. Aston ji má jistě perfektní, ale v módu porovnání jakou letos předvedli chcankařinu. :grin: Tam bude galaktický posun ve zlepšení…u Hondy nevím.
Absolutně zbytečný drama queen…

To je ta pomoc AM a Hondě? Že nebudou měřit jen ICE? :rofl:

3 lajkov

Kvůli Alonsovi, ještě že tak :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

To, že se měla měřit celá PJ a ne jen ICE bylo logické od začátku, tenhle paskvil s ICE je nesmysl a nedivím se, že na to i Red Bull chce přistoupit i když původně byl proti. Na tomhle může ostrouhat jedině Mercedes.

2 lajkov

Jasný, takže Sulayem tady vykřikuje, že bude pomáhat Astonu, ale já jsem ten špatnej.
Ok, fajn.

O co se tady snažíš jako? Vyřváváš tu, jak se bude pomáhat AM a je to hnus. Tady jsem ti dal akorát co se předložilo v rámci ADUO a místo toho, aby si na to reagoval, tak tu plácáeš o PR kecech Sulayema. A to, že s ním Toto chodí na kafe každej druhej víkend ti přijde ok.

2 lajkov

A komu má hlavně pomoci ta změna pravidel při Aduo? Hondě - Astonu. Čus.

1 lajk

Nejsem tu od toho, abych ti říkal, co uděláme. Ty jsi jezdec, tak mi řekni, co chceš, abychom změnili, abychom ty výsledky zlepšili.

Ano, jsem drama queen.