V Aston Martine sú plní sebadôvery: Pred rokom 2027 sme v dobrej pozícii | Magazín F1 - F1online.sk

No jo, že je Ferda mimo víme, ale že je Puff takhle mimo, to se mu s tou míchačkou po těch dílech z Itálie muselo něco stát.

1 lajk

Já většinou tyhle predikce nepíšu ani nehledám, ale jo, ukazalo se to jako pravda. Já tomu věřit nechtěl že by se to mohlo opakovat. Bohužel.

2 lajkov

Ferda asi byl v lihu když Aston udělal upgrade a stáhl vyznamnou část ztráty. Jejich auto nebylo top, ale z tý tragedie se dostali, předvedli to na okruzích kde to šlo, ale motor je dál prostě nepustí, přitom je to naprostý základ a na začátku pravidel o to víc.

A Monza ukazala svoje…

2 lajkov

Co si vzpomínám, tak Honda se proti lžím Astonu vzepřela už ve třetím závodě na domácím okruhu. Od té doby je už Aston s Adrianem a Alonsem umírněnější, ale své lži šíří dál a na neschopnost svého vozu poněkud zapomíná.
To ale chápu, protože na třasořítní šasí se ADUO nevztahuje.

To je skvělý jak ignoruješ všechna vyjádření co ti pošlem a jedeš tady jak ohranej gramofon, ale děláš ze sebe už v tuhle chvíli jen blbce.

2 lajkov

Řekni mi z toho videa, kde Alo s AM získával v souboji a kde naopak ztrácel, dík.

2 lajkov

Komentuji pouze to co vidím.
A viděl jsem to už loni v prosinci, jenže Vaše slepé oči byly celý půlrok zaměřené pouze na smýšlené kompresní poměry Mercedesu a neschopnost Astonu zcela přehlížely i přes mé varování.

No pomůže to nejvíce nejpomalejšímu výrobci motorů, ano Hondě, to byl vždy princip ADUA, teda měl být :grinning_face_with_smiling_eyes: Ne aby si Mercedes mohl upgradovat oproti RedBullu když je zjevné že celkově má nejlepší motor Mercedes :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Ještě Puffe začni brečet že má Aston více hodin v aerodynamickém tunelu :+1:

4 lajkov

Bylo mi jasné, že video, co potvrzuje ztrátu Hondy a naopak doré šasi nekomentuješ. Když už se k tomu nemáš, tak už tu laskavě přestaň psát nesmysly, každý tu realitu vidí až na tebe.

2 lajkov

Měli by mít více času v tunelu?
Však dle Honzového videa je zjevné, že více hodin v aeru tunelu nepotřebují.

Jakože dle videa, kde AM získával čas na Williams z toho plyne, že nemají mít víc času na vývoj, než Mercedes? Dobře Puffíku, tak mi ti zavoláme ty bílé pláště a oni ti pomůžou.

2 lajkov

Však Situs píše, že je zjevné, že Mercedes je nejlepší motor.
Tak píšu, že je zjevné, že má Aston lepší aero než Williams.
Měl by mít Aston více času v aerotunelu než Williams?

Co bys čekal, když Aston udělá tak krátkou převodovku, že by se hodila spíše na Olcita, než vůz F1, tak co bys očekával.

Ano měl, když jejich balík je celkově horší, to je celkem logické ne?

Ano, převodovka může za motorový výkon, Ferdo ty jsi prostě ztracenej​:slightly_smiling_face:

1 lajk

Tak proto má Mercedes Aduo, má horší ICE než konkurence.
To je logické ne?

Jj, Mercedes má horší ICE a Ferda nepíše nesmysly​:grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk

Převodovka je základním činitelem pro zrychlení, případně dosažení maximální rychlostí vozu.
Až to za nějakých dalších 52 roků svého vlastního života možná pochopíš, tak se přihlas. Jen se obávám, že za takovou dobu Ti dokážu odpovědět.

Však ty nechápeš do teď, že Honda ztrácí přes 70 koní a myslíš si, že za motorový deficit může převodovka, šasi a konstelace hvězd :joy:

2 lajkov

Znovu už po několikáté upozorňuji, že maximální rychlost není úměrně závislá na výkonu motoru.
To ale zejména Ty nepochopíš dříve, než se svezeš na kole s přehazovačkou a nepochopíš její funkci.