V Aston Martine rastie zúfalstvo. Krack sa po barcelonskej katastrofe ospravedlnil | Magazín F1 - F1online.sk

Kimi dojel v Barce?

2 lajkov

Oni věděli od listopadu že jsou v řiti, podle toho co pak prosáklo, ale to s kompresním poměrem vůbec nesouvisí. Takže nechapu tvuj “point”.

2 lajkov

Žádnej není, jen Puffa štve, že někdo ukazoval na podvod Mercedesu :smiley:

2 lajkov

Od listopadu?
A když jsem Vám to napsal v prosinci, tak jsem byl za zloducha.

Nevím jak souvisí výkonnost Astonu s tím, že jim vadily napsaná pravidla podle Mercedesu. Ale tak chápu že od něj odpověď na to nedostanu, protože to nedáva smysl. :grinning_face:

2 lajkov

Nevěděli.
Kdyby to veděli, tak nepředváděli v podstatě jako jediní takovej teátr.. ještě Binotto s Audi.

Veľká škoda je, že akurát, keď Aston mal na pódiá, tak musel dominovať ten Max. Ak by sa to stalo v 24 alebo v 25, kedy hral preťahovanú s McLarenmi, tak určite by na tom Ferdo bol niečo získal.

Aha, tak díky za insider info. Když tohle řekl AM a potvrdila Honda, ale když víš víc než oni

Ale tak to s tím nesouvisí ne? Pokud s něčím nesouhlasí tak se ozvou bez ohledu na tom jak na tom jsou. Podle tebe by se měli ozvat jen, když vědí že budou bojovat o titul? Já to nechápu tuhle logiku, sorry. :grinning_face:

4 lajkov

Když přiveze něco kontroverzního Mercedes, tak bude prostestovat Ferrari, RB, McLaren a naopak. Nebude si na to stěžovat Cadillac, Haas a spol., tak jako si Mercedes nebude stěžovat, když něco doveze Cadillac. Prostě tě takové věci nezajímají, když jsi v jiné váhové kategorii.

Že se Stroll s hýřením dostane dříve či později do těžkých problémů se dalo očekávat. Divné je, že to neprokoukl Adrian a nechal se tak nachytat, že přikývl i na pozici šéfa týmu.

Jasný, ty bys zase škatulkoval a nařizoval kdo co může a nemůže :smiley:

2 lajkov

Puffe, při 18:1 Mercedes vyhrál všechny závody, co byli vynuceni dodržovat 16:1, tak nevyhráli ani jeden :squinting_face_with_tongue:

2 lajkov

A v Monaku vyhrál Santa Claus? :stuck_out_tongue:

V Monaku jeli 18:1 a ještě tam ani nejsou zcela uzavřený výsledky :grinning_face_with_smiling_eyes:

3 lajkov

Dosiahnut stadium, kde budu schopni konzistentne bez vacsich problemov dokoncit preteky, je projekt na celu sezonu. Vykonnost a boj s dvoma-troma timami na chvoste pola je projekt na dalsiu sezonu. V roku 2028 mozu pomyslat na pravidelny boj o body. Ak vsetko urobia spravne. Ak nie… Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byt horsie.

Spi.ckove sasi v ich pripade aj tak nie je na stole, skor vsetko nasvedcuje tomu, ze aj to patri k najslabsim v poli.

1 lajk

AM jezdí se šasi, které je stejné od testů. Jako jediný tam nic nezměnili, takže ano, tohle šasi je out dated bez vylepšení. Ale narážel jsem na tu specifikaci B, co mají kolem léta přivést, když Honda ztrácí 50 hp na spalováku a tím i 50hp na elektrické části, tak je jedno co budou mít za šasi

Není. Ricciardo vyhrál Monako, když ztrácel 150hp.

Jj, a McLaren podle tebe je druhořadej tým, to zname