V Aston Martine rastie zúfalstvo. Krack sa po barcelonskej katastrofe ospravedlnil | Magazín F1 - F1online.sk

S výkonnosťou Aston Martinu to ide z kopca. Tím odkladá nasadenie vylepšení, ktoré majú prísť až niekedy pred letnou prestávkou, a musí sa zmieriť so stabilnými umiestneniami v poslednom rade. Cadillac, Williams a ďalší mu utekajú a vnútri garáže rastie frustrácia. Tento kedysi tím budúcnosti pôsobí ako rozpadajúca sa organizácia bez perspektívy.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/236869/v-aston-martine-rastie-zufalstvo-krack-sa-po-barcelonskej-katastrofe-ospravedlnil

Po skvelom roku 2024 je prekvapenim, ako spadnut z druheho auta na roste na chvost … Skoda ze Alonso nevyhral Monaco, mal by aspon tento jeden zárez.

No neexistujou pro ně žádné výmluvy a zaslouží si jen a jen kritiku. Omluvy jsou taky na prd, mohli by lépe prezentovat svůj výhled ale obávám se že vzhledem k tak obrovské ztrátě tam příliš pozitiv taky není. Takže, je to prostě hodně špatná práce, co k tomu dodat.

2 lajkov

Máš to obráceně, 2024 byl překvapení, né teď.
Ten tým byl špatnej, pak přišlo vzedmutí za pomocí ehm jistě legálně získaných dat soupeře…no a od té doby je ten tým zase špatnej.

3 lajkov

Oba jste zapomněli, že to bylo 2023 :face_savoring_food:

2 lajkov

Mě se to zdálo divně…ale přeci to nepůjdu ověřovat, jsem línej a lidi na internetu nelžou, ne? :slightly_smiling_face:

Hele taky jsem si nebyl 100% jistej, téměř, no risknul jsem to :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

Slová @airobot spred niekoľkých rokov sa dokonale naplnili. :ok_hand:

@airobot čo tam máš ďalej?

V Astonu se prostě spoléhají že vše střelí na druhou verzi monopostu. Pravděpodobnost, že to tentokrát v tom chaosu trefí se nebezpečně blíží nule, ale tu šanci bych jim dal.
Je to průšvih, nic víc k tomu konstatovat nejde.

Vlastně ani nevím co bych po tom jejich upgradu měl považovat za úspěch nebo s čím být spokojený. :thinking:

1 lajk

Když byl Aston ještě Růžový Mercedes, to bylo slávy. Pak nastoupil zlatý šroubovák a výsledek všichni vidíme v plné kráse.

Ja sa veľmi čudujem tunajším odborníkom že neradia aby to predali!!!Vlani ste chceli všetci predávať Alpine!!!

Tak moja rada znie nech to predajú😂

Dokud Honda neudělá pořádnej motor, tak i špi-čkové šasi jim bude k prdu

1 lajk

To jo no, Honda to dobře pohřbila.

1 lajk

Pokud vím, tak Aston neumí ani řadit a to si Aston vyrábí převodovky sám.

To víš zase houno, převodovka ztrácí synchonizaci při výkyvyech motoru při zpomalování. Ale je mi jasný, že otáčky motoru ti nic neříkají.

1 lajk

Tak jakej zlatej šroubovák myslíš? Buttona? Ten to proklel jak ho tam vzali no.

1 lajk

V Astonu nejspíše dali na Tvou radu a do motoru tankují naftu.

1 lajk

Pamatuji, jak někdy okolo prosince byli největší křiklouni okolo kompresního poměru.
Až to místama vypadalo, že čekali souboj kolo na kolo o první místo.

Nejenže ztrácí 150 koní, ale Fia musela udělat další kolonku. Ba dokonce nejsou schopni dojet ani závod.

Cena/výkon absolutní fiasko. Ještě horší než fiasko. Brutální selhání.

1 lajk

Zlatý šroubovák byl odjakživa Alonso a nikdo jiný.