Uzavreli sme prímerie (nie mier), hovorí Marko o Hornerovi | Magazín F1 - F1online.sk

Jak to může dopadnout, když se hádáš s davem? Umlátí Tě čepicema.
Připoměls mi jednu dětskou hádanku.

Je to žluté a leze to po zemi?
Číňan hledá minu.

Je ti žluté a lítá to ve vzduchu?
Číňan minu našel.

Je to žluté a znovu to leze po zemi?
@HellHogr ještě nemá dost.

3 Likes

Psal jsem to žel již mnohokrát, na pravdě tady nezáleží, proto nemá žádný smysl se tu hádat s lidmi který neznáš. To že tam probíhal boj o moc už bylo stejně jasné dávno, jejich křeč je prostě nepustila přes jejich ego. Teď si vylejou vztek zase na něčem jiným, a co :wink:

1 Like

Alespoň, že tohle uznáš

Davové šílenství v online formě je jiný level sociálního jevu :slight_smile:

Jenže Tě ten dav mydlil přes uši a Tys ještě dobrovolně nastavoval svou tvář.
Buď rád, že jsem Tě zachránil Werichovým citátem který tady jednou vložila @Evap.
Kdyby si Tví sokové neuvědomili hloubku toho citátu, tak se tady hádáte doteď.

Absolutny suhlas. Jedine, co moze chromozoma odstavit je absolutny a bezpodmienecny ignore od zvysku fora. Nesuhlasim vsak s tym, aby si ti, ktori maju zaujem o serioznu debatu davali pauzu a tym padom darovali chromozomovi aj pocit “vitazstva”. Uvedomujem si, ze je to pre mnohych velmi tazka uloha, ale ako casto vravieva SK hokejova repre: “mame to vo vlastnych rukach”. :grinning:

Už to neřeš, lepšolidi nepřesvědčíš i kdyby ses snažil sebevíc.
Flow with the glow my friend.

1 Like

Ta poslední věta americky. Přelož nám pro nás Čechoslováky
Děkujeme.

Doslovně: “Nechoď s jitrnicí na krtka.”

Ty si všímáš krtků, když máš v ruce jitrnici? :pig2:

Jako návnada na toho krtka.
Krtci rádi jitrnice? :thinking:

Přece se o takovou pochoutku nebudu dělit s krtkem. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Dyť se na to podívej.

Na krtka maximálně s pánvičkou a i to bych si ještě rozmyslel jestli nemám chuť ještě na jelítko. :upside_down_face:

2 Likes

Nebo ho jen nalákáš, praštíš jitrnicou po palici a máš jitrnici i krtka :poultry_leg:

1 Like

Kamarat nik sa tu nehadal o tom ci tam je boj o moc, iba vy so sebou, vy ste ludia ako zdrogovani meliete si furt to isté… Skoda myslel som si ze ty troll niesi, kto chce kam pomozme mu tam…

Detto, asi ďalší vtípek…

2 Likes