Uzavreli sme prímerie (nie mier), hovorí Marko o Hornerovi | Magazín F1 - F1online.sk

Nejdem písať za druhých ale napíšem to za seba. Ja sem často neprispievam, nemám na to čas a posledný rok, rok a pol ani chuť keď vidím čo sa tu deje. Každopádne ja som sem vždy rád prišiel a prečítal si rôzne názory ohľadom športu ktorí máme pravdepodovne všetci užívatelia radi. To čo tento jeden človek tu na fóre predvádza je ale proste úplne nenormálne. Ja to proste nechápem ako niekto môže byť tak zadubený a nechápať súvislosti kvôli čomu sa tu deje to čo sa deje…. Fakt proste buď trol, úplný primitív alebo ho platia :smiley:

2 Likes

taky mě udivuje, že 9 lidí furt nechápe, kvůli čemu to je. Ale ničit to tu budou dál.

Jediný problém fóra si ty. Nikto iný. Keď to nechápeš, tvoj problém. Tak si užívaj zase trochu pozornosti :blush:

2 Likes

V čem je problém? v tom, že mě to chodíte urážet a kopat, místo toho, abyste psali k F1?

hogr chce diskutovat vzdy a o vsetkom, taky mam z neho pocit. inak si neviem vysvetlit tie denne shitposty, politiku, putina, vojnu vsade atd. momentalne totiz tieto temy rezonuju vo svete. o to nejde, hogr je v ignore … ale celkovo posledny mozno polrok je tu na fore kazdy den len to iste, podla toho ci je sprava o RBR tak sa hejti RBR, ked je to o Ferrari tak je to automaticky FIARI, niekto si sem napise nelogicku blbost, upozorni sa na to, dostane ten co ho upozornil, ze co mu brani v nazore :smiley:

proste ma to uz nebavi a nenaplna sem chodit si citat tie ■■■■■■ dokola od 4 ludi dnes a denne … vlastne oftopic temy si schvalne nezalozia, prinos tu pre to ziaden nemaju, len kvakaju jak je svet a vsetci proti nim.

nic pre mna

5 Likes

Nie, on len nema kam inam ist. S takou mentalnou vybavou a zdegenerovanym spravanavim sa nemoze prezentovat v realnom svete inak by chodil s rozbitou papulou 24/7, tak to ventiluje tu, kde sa povazuje za krala.

1 Like

trefil si to ježku. Ty nedokážeš respektovat názor jiných, tak je označuješ za hatery, v tom je to celou dobu, třeba už si to konečně uvědomíš.

Nekadroval som, iba Hellhogra na konci ze je troll a na to uz tu je dokazov viac nez dost…
Chalanom som napisal ze to oni zivia a vytvaraju tych popieracov, ked to furt opakuju pod kazdy takyto clanok a hned to aj pochopili, a uz nereagovali. Za to miestny troll zacitil krv…
Aby bolo jasne, ja nie som fanusik Red Bullu, nepopieram ze tam prebiehaju boje, je to ocividne a dokazov je viac nez dost, tak isto vsak nepopieram ze im to aj napriek tomu funguje lepšie ako momentalne vo Ferrari, Mercedese, či Astone, čiže každá búrka, či slnko sú relativne… Snáď sa Ferrari pozbiera lebo po krásnom nádychu sú zas všetci ďaleko za Red Bullom…

1 Like

Môžeš zalistovať dozadu a nájsť si pár správ ktoré som ti napísal. Bolo obdobie kedy som si ťa zastal a snažil sa s tebou normálne komunikovať a normálne ti vysvetliť kde vidím problém a v čom by si mohol zmenil svoje vystupovanie. Nepomohlo to a nič z toho si evidentne nepochopil. Opakovať sa už nebudem. Ja mám na rozdiel od teba profil odomknutý, ak chceš nájdeš si to :slightly_smiling_face:

7 Likes

Vidím to podobne a je to smutné. Už neviem koľké fórum položené…

5 Likes

Jakže to říkal ten Werich?
Když se někdo hádá s blbcem déle než minutu, tak se hádají blbci dva?

8 Likes

Temu je fajn na takove ty denni drobnosti, kde necekas top kvalitu, je to spis o pohodlnosti, nez nekde litat po meste a neco shanet, takhle to je s dopravou zadara zhruba za tyden doma.

No to je zase rozklad fora chlapci ze sa nehanbite :joy::thinking::joy:

Neměl jsi to tehdy postovat, že je tam válka, to se neodpouští :slightly_smiling_face: Zejména u článku který to potvrdil, asi stomiliontý :smile:

1 Like

A proto je potřeba to po stomiliontý řešit, že? :grin:

To nemá smysl, když to postneš, tak to dostaneš sodu, jakej jsi hater, že nic takového není a po pár měsících další sodu, že neuznáváš názor dalších, a že to nikdo nepopíral :smiley:

1 Like

Prostě tačí říct Davide, že jsem měl celou dobu pravdu a můžeme dál všichni žít spokojeně a v míru :slight_smile:

Ten vtip je že si najdeš další věc o čem se budeš hádat :slightly_smiling_face:

A já se o něčem vůbec hádal? :smiley:

Ne, ne, ty jsi naše zlatíčko :slightly_smiling_face: