Uzavreli sme prímerie (nie mier), hovorí Marko o Hornerovi | Magazín F1 - F1online.sk

Je táto kauza definitívne zažehnaná, alebo len buble kdesi pod povrchom a čoskoro opäť vypláva na povrch? Začiatkom roka sa pozícia Christiana Hornera skutočne otriasala v základoch a vypukla krvavá zákopová vojna. Red Bullu sa ju podarilo ustáť bez väčších strát, ale je kríza natrvalo zažehnaná? Helmut Marko naznačil, že nie je.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/158621/uzavreli-sme-primerie-nie-mier-hovori-marko-o-hornerovi

A já myslel, že žádné mocenské boje v RBR nejsou, že to byl jen výplod médií, tak zase nic :pensive:

1 Like

Uzavřít příměří, kde se nebojuje…
Světový unikát.

2 Likes

A zdá sa ti, že sú? Napríklad v Alpine to jasne vidieť. Ale RedBull ide ako namazaný stroj ďalej.

Podle článku se zdá, že boje nejsou mezi Hornerem a Fionou, ale mezi Hornerem a Helmutem.
Je snad tou zhrzenou Fionou Helmut? :grin:

Dobra poznamka. Ktovie ako to myslel Marko ci podla definície :thinking::joy:

Popíračům je to jedno, ti maj svou bublinu :smile:

1 Like

Jedno nahodne win a hned je zase vsechno zalite sluncem :drooling_face:

Marko si urcite najskor nacital definicu a potom odpovedal :smile: aby odpovedal korektne.

Podstatne je, ze Marko specialne pre RBR haters otvorene priznal mocensky boj a definoval, ohladne akej veci uzavreli s Hornerom primerie. Je dolezite, ze teraz uz je vsetko jasne, aj za vyrovnanejsie pole jednoznacne moze odchod Neweyho a ten mocensky boj😏

2 Likes

@PUFF @Situs na tomto fore je vela unikatnych fanusikov, ale neregistroval som nejake vyrazne popieranie, jedine v tom zmysle ze o tom vy traja stále dokola píšete :smiley:

2 Likes

Je to tak. Moje chyba.

Máš pravdu, nechápu jak mě to napadlo.

Tak ja spamerov z oboch/troch stran neratam(ani necitam-su v ignor liste), iba diskutujucich… a vy sa akosi stale chytite, a to aj na tych svojich spamerov…

1 Like

Prosimte, jak si nekoho hodis do blokace ? (:

Kliknes na svoj profil, nastavenia, rozliknes ucet a tam su pozivatelia kde si ludi pridas do ignored

1 Like

To nedělej, potom budeš vypadat, jako zaměřený troll :slightly_smiling_face:

Nie, iba trollov neuvidi…

Jsou témata, který bych neotevíral, bylo toho tady víc, než dost :slightly_smiling_face:

Třeba něco takového?

Pánská polokošile dewberry (bezvasport.cz)

Orginál od Hugo Boss bude poněkud dražší.

ano :smiley: akurat, ze ten golier sa mi zda byt prilis makky. Ide o to, ze predvcerom som chodil cez 3 hodiny po obchodoch a ziadnu poriadnu polo koselu do 50 eur som nenasiel. Ale na nete uz vidim aj ja celkom pekne kusky tak to asi risknem cez net.