Ako to vidite stym voyo? Bude to na celu sezonu ci len prvy pretek?
Voyo vies kedykolvek zrusit, najneskor 30dni vopred daju vediet ze F1 nebude na Voyo dalej dostupna takze pohoda, v takto nabitom kalendary 6e mesacne niekedy vyjde aj na 3 preteky
Aha diky. A ako to funfuje? Cez appku a ides klasika hej?
5 roznych zariadeni mozes mat dokopy a sucasne mozu Voyovat 2, presne take iste ako pri internetovom Skylink tv, jo aplikacia alebo web voyo
Beží to aj na AndroidTV. Rovnako aj F1TV.
Aj na Samsung? ten ma tizen
Je a be ma este aj F1 TV. Neexistuje aby som to rozbehal na LG TV. Neni apka a web browser to nepodporuje. Na s rat.
Ide
Ani na TCL Android TV to nebezi, “your device is not compatible”. Tak pozeram cez NB napojeny cez HDMI na TV
Vyborne. Aspon dake dobre spravy. Pred kualifikaciou to predplatim
Mám 2x Android, Thompson a Xiaomi, obe idú. Asi závisí od modelového roku. Niekedy tam dávajú procesory, ktoré neutiahnu ani hriankovač.
A pustit si to na mobile a zdielat obrazovku na TV?
Nvm jak androidy ale cez iphone to ide cez to zrkadlenie
Casto zrkadlim JuTub a fici to pekne(Android) … Len mozu byt rozdielne verzie TV aj androidov… No je to dost neprakticke ze v dnesnej dobe si clovek nevie jednoducho pustit F1 tv priamo cez televizor… Bod pre Voyo
Uprimne? Odkedy mi macka dala labkou pecku do telky tak mi nejde a zistil som ze to nepozrebujem kedze pocitac mi poskytne co potrebujem
Pokiaľ sa nachádzate počas skúšobného obdobia na území Slovenskej republiky, máte k dispozícii podobný obsah ako s plným predplatným služby Voyo (filmy, seriály, relácie).
Výnimkou je športová sekcia (vrátane Niké ligy), tituly Voyo Originál, Voyo Špeciál, Voyo Film a živé vysielanie staníc Markíza, Doma, Dajto, Krimi, Nova Sport 1, Nova Sport 2 a Nova International. Ak máte záujem sledovať aj tento obsah, je potrebné si zakúpiť plné predplatné.
Cize ak to dobre chapem, netreba si aktivovat to 7dnove skusobne obdobie, ale rovno si predplatit full… Vyuziva niekto VOYO ? Zaujimalo by ma to zrkadlenie, pretoze mne sa nepodarilo zrkadlit ani youtube… Mal som aj ten adapter co sa zapoji dozadu do TV s bluetooth a sparuje s telefonom, ani to mi nefungovalo… mam Samsung Galaxy M21
Však kolik stojí na Slovensku Voyo? Max 8e?..
Tak na co ten nářek?
To je krásný…
Potom moc nechápu kluky výše, kteří plánují tahat kabely pomalu až od sousedů.