Určite to dáte do nadpisu, ale titul je v budúcom roku reálny, hovorí Leclerc | Magazín F1 - F1online.sk

Co ti na tom přijde k smíchu?

A já jsem psal, že Red Bull znásilňoval děti? Co tady točíte? Dal jsem příklad, kde i u zvěrstv byl trest ne trest. Ty tady furt bojuješ, jak chudáčci v RBR sw jen přepočítali a dostali strašně tvrdej trest, kterej je ale houno trest.

ved predsa na tebe sa smeje. a nie preto ze by si bol vtipny.

3 Likes

Myslím že tato diskuze ukazuje že tvé fandění Hamovi příští rok je vystaveno důvodným pochybnostem :smile:

Hm, tak koukám, že vaše morální hodnoty klesají každým dnem.

Lewise jsem měl vždycky rád. Akorát když jezdil za hlavního nemesis, tak mu logicky nebudu fandit :grin:

Takže si mu nikdy nefandil a neměl ho rád :grinning:

Jenže, srdci neporučíš :shushing_face:

1 Like

S postupem času jsem emočně zapojený čím dál némě, takže ono to nakonec bude nejspíš jedno :slightly_smiling_face:

image

Ty raději přemýšlej, jestli bylo správné přirovnat RB k někomu kdo znásilňuje děti. :stuck_out_tongue:
Možná se od tebe časem dozvíme, že Horner je nová reinkarnace Hitlera :grin:

2 Likes

Hitler z gazy uz tu bol

Já jsem nepřirovnával toho, co to dělal. Ale to, že i v extrémních případech se neudělují reálné tresty, takže ty vaše radoby snahy dělat z RB oběť jsou směšné, ještě víc je směšný, jak nedokážete pochopit ani ukázání přikladu, že tresty nejsou vždy realnýmy trestami, i když jde o velmi vážné případy. Takhle miniaturní přemýšlení bych čekal od dětí ve školce, ne od dospělých lidí.

Fanoušci Alonsa, když už jedenáct let nic nevyhrál :smiley:.

1000006209

4 Likes

Ani ne. Je to divné.

1 Like

No tak jsem holt divnej, no :sunglasses:

Tak jsi volič Petra Macha.
Takze v pořádku.

1 Like

Nutno dodat v době kdy byl ve Svobodných. Teď už jsem ho nevolil :grin:

Nechme to být.
Zítra jdi do Lídlu.

1 Like