Určite to dáte do nadpisu, ale titul je v budúcom roku reálny, hovorí Leclerc | Magazín F1 - F1online.sk

Fandil som Alovi, fandil som Vettelovi a fandím teraz Leclercovi aj keď to je viac osobné, ale budem aj Hamovi

3 Likes

Věřím ti. ​

1 Like

U některých jezdců to bylo více problematické a více svérázné fandění, ale vždycky jsem fandil a věřil :stuck_out_tongue:

Nenechám se vtáhnout do tvých lživých pavučin :sunglasses: Oba víme.

1 Like

Dobře no, v roce 2012 jsem fandil Vettelovi. Ale jinak to bylo Ferrari only :heart: :stuck_out_tongue:

Ferrarista jak se patří :grinning:

1 Like

Já byl vždycky takový Nostradámus. Bylo jasný, že se blíží konec éry Alonsa a tak jsem fandil nástupci, Sebovi :stuck_out_tongue:

Proto teď fandím už nějakou dobu Maxovi :sunglasses:

Tak to jsi Hamovi ale měl fandit už dávno :smile: Máš to prostě děravý jak řešeto, byl jsi usvědčen a označen za nedůvěryhodného fandu, tedy lháře. Dál již netřeba spamovat tvou pokřivenou osobností :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

:man_facepalming::man_facepalming::man_facepalming::man_facepalming::man_facepalming:

Však tím označil Dejve, nemusíš se k tomu hlásit taky

1 Like

Proč jsi v roce 2012 fandil Vettelovi, když fandíš Ferrari? Velmi divné.

2 Likes

Přirozený vývoj přece

niektori ste tvrdili, ze trest za prekrocenie budget cap nie je trest.

Nebyl no. To jak ta stvůra znásilňovala děti a dostala podmínku, jakej to je trest? Žadnej.

Mistr světa 2025.

1 Like

No to jednoduché.
Dřív jsem řekněme úplně nemusel Alonsa, jeho příchod do Ferrari jsem bral docela těžce.
Moje srdce strádalo a hledalo jiného favorita. A našlo Seba. A srdci neporučíš. :stuck_out_tongue:

1 Like

Takže nejsi fanoušek Ferrari, tfuj Dejve, takhle veřejně lhát

Wow :grin:

1515151551515

v RB znasilnovali deti? :astonished: co uz nevymyslite… uz si ako Trump.

3 Likes