Určite to dáte do nadpisu, ale titul je v budúcom roku reálny, hovorí Leclerc | Magazín F1 - F1online.sk

Charles Leclerc zažíva z osobného pohľadu jednu z najlepších sezón vo svojej kariére. Vyhral dva preňho najdôležitejšie veľké ceny a jeho porovnanie s tímovým kolegom Carlosom Sainzom je stále jednoznačnejšie. Monacký pretekár mal začiatkom roka problémy so zahrievaním pneumatík v kvalifikáciách a Ferrari v prostrednej časti sezóny stratilo formu, ale podľa Charlesa je teraz už na správnej ceste.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/173817/urcite-to-date-do-nadpisu-ale-titul-je-v-buducom-roku-realny-hovori-leclerc

Jelikož se letos děje dost nepravděpodobná věc a to že na titul jede McLaren, tak proč by příští rok nemohl být titul pro Ferrari? :stuck_out_tongue:

Budúci rok môžu reálne o oba tituly bojovať 4 tímy a 6 pilotov (bez Péreza a Antonelliho (môj názor)). :fire:

A potom príde sezóna 2026, nová generácia monopostov a dosť pravdepodobne aj opäť menšia alebo väčšia dominancia tímu, ktorý to trafí najlepšie. :slight_smile:

2 Likes

2024x2007 nejaké paralely

4 Likes

Já se zpestřením bránit nebudu a bude mi jedno jestli letos vyhraje RB, nebo Mclaren.

v 2007 bol v time Binotto, teraz uz nie. Nemaju sancu…

2 Likes

07 měl Kimi win s nelegální podlahou, tak ještě to musí přidat Leclerc

Takhle naivní bych chtěl taky bejt

Jestli bude win auto HAM titul doruci.

Nie je nemozne. Ale Leclerc nie je majstovsky material. Ak ferrari tak Hamilton.

1 Like

Menšie úpravy:

1. po Maďarsku 2007 bol Kimi 3. (o bod preskočil kolegu Massu)
  2. mal 75% bodov lídra (60/80)

Pilot mohol do konca sezóny získať 3-násobok Kimiho straty (60 bodov), teraz len o málo viac než 2-násobok Charlesovej (180 bodov).

este jedna vec - 25% z 80 bodov bolo 20 bodov a to bola 2x vyhra.
25% z 331 je 82.75 a to je 3.3x vyhra.

1 Like

Pristi rok bude o Mclarenu a Ferrari.

Ano viem máte pravdu. Stiahnuť v tej dobe 26% bolo omnoho ľahšie ako teraz.

To záleží aj od toho koľko bodov má líder. :slight_smile:

Nemuzu si pomoci, ale take mam takovy pocit . LEC mi prijde uz nejakou sezonu takovy utrapeny s porovanim jak zacinal … byl to dinamit . ted je takovy … bez energie.

Treba mu pristi sezona doda novou energii do zil a vrati se na vrchol , paklize chytne formu i Ham . bude radost se na to koukat :crossed_fingers:

to je zas clanok… ako co mal povedat? Nie, neexistuje, to nedame! alebo kaslat na to, sustredime sa na 2026? By ho nahradili s okamzitou platnostou za niekoho ineho :slight_smile: Totalne zbytocny rozhovor/clanok.

Jestli bude win auto, titul doručí aj Colapinto…

No, pokud by získalo Ferrari titul s Leclercom-budiž. U Hamiltona by mě to vadilo! V počátku jeho kariéry jsem mu hodně fandil,ale to je minulost, hodně se mi zprotivil.

Hovori o konstrukterskom titule pre Ferrari alebo o titule jazdcov pre Hamiltona?