Turrini: Leclerc a Sainz išli po Vegas na koberček k Vasseurovi | Magazín F1 - F1online.sk

Vysledek je takovy, za Sainz bude jezdit za Wiliams. Pokud by ho vyhodili v libovolnem case, nemusel by si sedacku sehnat a nejezdil by nikde.

Ty nejsi zadny muj sparing, jen clovicek jez se tu ohani slovy “to pochopi kazdej”, pricemt sam ma evidentni problem s chapanim textu, ktery obsahuje vic nez jednoduchou vetu.

A kdyz uz jsme u tvych guven, tak te muzu upozornit, ze zadna diskuze tady nema smysl.

Problem dnesni doby je ze kdejakej mudrlant by rad urcoval ostatnim co maji a jak maji psat, pripadne rikat. Pravidlem byva, ze cim je dotycnej jednodusi tim jasneji v tom ma.

A nechci li vest debatu, treba proto, ze na to intelektualne nemam a prispivam na foru, tak nez tady vypoustet sve moudra typu “meles”, bylo by asi lepsi mlcet. A pokud nemlcim, tak se holt musim smirit s tim, ze na me nekdo zareaguje.

Co je na tomhle tak tezke k pochopeni?

2 Likes

Micky opustil Mercedes. :frowning:

Chtěj místo něho Bottase :slightly_smiling_face:

1 Like

Debata je o tom ze sainzovi skoncila zmluva, NIEJE O TOM ZE HO VYHODILI

3 Likes

On to nepochopi. To jsem si vsiml uz driv, ze tyhle veci jsou pro nej abstraktni. Uvazuje v jednoduche rovine. Pro nej neni rozdil mezi odchodem dobrovolnym, nucenym, nebo z duvodu nedohody na jedne nebo obou stranach. Proste nejezdi pro Ferrari, je to na stejno.

To, ze kazdy z tech duvodu je provazen jinymi moznostmi toho konkretniho pilota si najit jine misto nechape.

Cele je to moje chyba, vim dobre, kde jsou jeho limity. Jen mi prislo, ze tohle by pochopit mohl. No nestalo se.

Edit. Vyhozen byl Sargeant. Asi nemel uplne moznost si uprostred sezony najit jiny team, ze? Ale pro Ferdu je to stejne.

2 Likes

Teď do toho vstoupilo GM, kde si myslím, že by Bottas mohl mít velkou šanci na sedačku.

Ježku nebuď zase agresivní a neútoč tady

No tak já doufal, že VB bude sedět místo Ocona v Haasu

Myslím že pointa je o tom že odchod Sainze od Ferrari je nedobrovolný, to je celý.

1 Like

To je marný, oni se chcou jen hádat a vyvolávat spory, nic jinýho

2 Likes

A toto lze vyjadrit presne tak jak jsi to napsal ty.

1 Like

… a nebo jinak, jako by to nebylo jedno, prostě už tam nebude mít fleka. Ano, smlouvu dodrželi, slíbený další angažmá tam neměl, myslím. Ale je jasný že tam hodně chtěl zůstat.

1 Like

Jak jsem psal, je mozne se na to koukat takto. Pro me to predstavuje rozdil. Vyhozen je u me Sargeant.

Nevim jak probihala jednani s Carlosem a v jakem case a jestli byl uz Hamilton podepsan, a Carlos nemel sanci o cemkoli jednat.

V kontextu clanku mi prijde, ze Ferrari se ke Carlosovi zachovalo fer. Dostava srovnatelnou techniku podle me, smlouva je dodrzena a sef se rozhodne netvari, ze by mu Carlos vadil.

Psat o vyhazovu mi prijde v tomto pripade premrstene. Vyhazov Ricciarda z McLarenu mel pro me vyrazne jinou pachut a realny dopad.

Zkratka, ocekavat loajalitu od Carlose je na miste.

1 Like

Proc na ty sociopaty reagujes :yawning_face:

Abych jim to vysvětlil :smiley:

1 Like

Potom bych doporucil si o sociopatii neco zjistit, je to ztrata casu :metal:

Jako bez GM by tam byl Valtterier nejspíše nastoupený, ale teď se mu otevřela docela reálná vrátka. :slight_smile:
Takže se upsat na rezervního jezdce by bylo netaktické.

1 Like

Jeste ze vas tu mame kluci. Bez vas by tenhle web byl neskutecne nudne misto. :smiley::wink:

6 Likes

Těm to nevysvětlíš - není vůle, aby chápali logické věci