Zajímavý, že x měsíců zpět si psal, jak vyhodili Sainze. Někdo ti tu psal, že ho nevyhodili, jen neprodloužili smlouvu a ty to takhle přebereš
No rozdil je dost podstatnej. Asi pokud by jsi si koupil platnou vstupenku na F1 do Vegas a po priletu te vyhodili, tak bys asi ten rozdil videl take.
Sainze nikdo nevyhodil. Nemel smlouvu, takze mel dostatek casu vyjednat si smlouvu novou, coz ucinil. Pokud by ho po poslednim zavode vyhodili, asi by tam videl trosku rozdil i on.
Takze rozdil ve vysledku u tve vstupenky je let do Vegas, nebo usetreny cas a penize, protoze vis ze vstupenku nemas a koupis si jinou jinam a stejne to ma Carlos. Ten rozdil je jeho angazma u Williams, coz by asi ted nemel.
Co to meleš s platnou vstupenkou? Copak je Ferrari tramvaj na kterou si Sainz koupil lístek?
No nemelu nic. Mam si s tebou psat jako ty se mnou?
Než psát takové nesmysly, tak raději nepiš nic.
Nevim jaky mas duvod psat timhle tonem.
Vzdy se snazim kazdemu vysvetlit veci dle jeho intelektualni urovne.
Pokud nechapes rozdil mezi vyhozenim a ukoncenim smlouvy, pak se snazim vysvetleni zjednodusit. Nicmene zda se, ze z tve strany k zadnemu pochopeni nedoslo. Nu coz stane se.
Takze mohu vzit nejaky primer pomoci ktereho bych se to pokusil vysvetlit jedinci ktery nechape, ze nakup vstupenky je taktez smluvni ujednani mezi prodejcem a kupujicim s nejakym prislibem do budoucna.
Ale necham toho, protoze je videt ze tva schopnost vnimat a chapat je v tuto chvili vyrazne snizena a celou svou mozkovou kapacitu vyuzivas ted jen na ponekud nemistne a dost neuctive shluky slov.
V kazdem pripade ti preji hezky den. Opravdu podnetna diskuze z tve strany.
Sainzovi ponúkli rok on chcel viac lebo si myslí niečo. Nedostal nič. Ako ho mohli vyhodiť, keď sa nedohodli?
Rok? A co by ve Ferrari dělal. Nosil Hamíkovi bágly?
On nejakej pilot nosi tomu druhemu bagly? A ty nekomu pises, ze mele?
Znovu Ti musím opakovat, že Ferrari není tramvaj, kde si do jednoho vozu může sednout třeba 40 jezdců.
Dobra tedy, vidim ze jsi se k tomu upnul. Vysvetlovat na tomhle foru rozdil mezi tramvaji a formuli. Inu kdyz si myslis, ze je to potreba, tak te tedy pochvalim. Proc ne.
Ano mas pravdu Ferrari neni tramvaj.
Staci to takhle, nebo mi sem napises jeste neco stejne informacne silne?
Ja te opet rad pochvalim.
To tady bývá často, že když je někdo v koncích, tak okamžitě přeskakuje k jiným tématům.
Ale vzdyt ja se ti vyjadruji k tematu. Pises ze Ferrari neni tramvaj a ja ti davam za pravdu a dokonce te za tento postreh chvalim.
Debatu o rozdilu mezi ukoncenim smlouvy a vyhazovem spolu evidentne vest nemuzeme, protoze v tvem podani to konci tramvaji. A na muj pokus o zjednoduseni tema , abych debatu zjednodusil, at nezabihame do smluvnich ujednani o kterych nic nevime, jsi reagoval dost nepratelsky.
Takze mi nezbyva nez ti znovu preposlat mila slova nekoho jineho. Mozna ho znas.
Já tady napsal, že mezi vyhozením a ukončením smlouvy není rozdíl.
Jasně a stručně, přitom zcela vyplňující.
A Ty?
Tohle je diskuze jako se bavit s namazanou tchýni.
Rok po boku Leclerca. Nie Hamiltona. Doslova Ferrari nemalo dôvod ho predĺžiť.
Všichni mají pouze dva vozy. Jak bys do nich chtěl nacpat Leclerca, Sainze a Hamíka najednou a je jedno, že by se jednalo o pouhý rok.
ked mas este platnu zmluvu a chystas sa na jednanie o jej predlzeni, a zrazu niekto oznami, ze buduci rok bude na tvojom mieste tak je to podla mna vyhazov.
Ferdo, sainzova rocna zmluva konci tento rok, nepredlzili ju, to neni to iste ako vyhadzov, o tom je cely cas debata. Timur ti to chcel polopate vysvetlit na priklade ohladom vstupeniek… sainzova vstupenka konci na konci tejto sezony, novu vstupenku ma hamilton. Leclerc ma vstupenku na dlhsie obdobie, jeho sa to netyka.
Ano su len dva vozy - leclerc je permanentne v jednom, ten druhy sa na konci tejto sezony od sainza posunie k hamiltonovi.
Ale Ferrari Sainza nevyhodilo. Nepredlzili mu zmluvu, nedali mu ani novu zmluvu, proste sa ich vztah ukonci k datumu, ku ktoremu konci platnost sainzovej sucasnej zmluvy.
To nevim, moje panimama pije stridme a je to velmi inteligentni dama.
To jakou mas ty “tchyni” je mi jedno. Soude podle toho jak ted komunikujes se mnou, muue byt problem spis u tebe nez tvojj tchyne.
A ja? Jsem se pokusil ti tenhle, podle meho nazoru, nonsens vysvetlit.
Jaky pouziji pocet slov je moje vec, do toho tobe nic neni. Cist to nemusis.
Zvolil jsi zpusob debaty jaky jsi zvolil. Tvoje vec.
Podívej. Výsledek je takový, že Sainz už dál za Ferrari jezdit nebude. Ferrari se rozhodlo pro Hamíka a tím zůstal Sainz pro Ferrari nadbytečný.
Kdyby chtěli aby Sanz s Ferrari pokračoval, tak s nim prodlouží smlouvu. To pochopil každý aniž by tady někdo dalekosáhle vysvětloval že mezi smlouvou a jízdenkou je rozdíl.
Prostě tahle debata neměla žádný význam. Na dalekosáhlé i několikadenní hádky o guvně si bude muset najít jiného sparring partnera. Je jich tady dost.